Şimdi Ara

2. Monitör Algılanmıyor(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Yeni ssd ve ekran kartı aldım ve windowsu yeniden kurmam gerekti. Şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:


    İki monitörüm var, PC açılırken BIOS ekranı sol ekranda çıkıyor ve daha sonra windows açılınca sağdaki ekranda windows şifresi vs giriyorum sorunsuz açılıyor. Ancak soldaki monitörün çalışması için her seferinde HDMI kabloyu takıp çıkarmam gerekiyor. Artık her yeniden başlatmada yaptığım için canımı sıkmaya başladı, acaba var mıdır bir çözümü? Bu arada formattan sonra device manager kısmında onboard intel chipseti görmemeye de başladım onunla alakalı olabilir mi?


    İki ekran da önceden sorunsuz çalışıyordu, ki hala çalışıyor sadece her yeniden başlatmada HDMI kablosunu yeniden takıp çıkarmam gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReezySleazy -- 2 Ocak 2021; 20:26:1 >



  • Saçma olacak ama o kadar uğraştığım sorunu kendi kendime şu an bu konuyu girdikten sonra çözdüm. Belki diğer arkadaşlara yardımcı olur. İki monitör de aynı HZ'de çalışmıyormuş o yüzden. İkisini de aynı HZ getirince düzeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReezySleazy -- 2 Ocak 2021; 20:37:2 >
  • Windows 10 Pro işletim sistemine bağlı 2 monitor kullanıyorum. Biri 240hz diğeri 165hz olarak çalışıyor ve hiç sorunsuz açılıyor. Sisteme bağlı en düşük hz'deki monitorle kullanmaya zorlaması bana biraz saçma geldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.