Şimdi Ara

2 mayıs akamer diş sağlığı merkezi rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 mayıs günü arkadaşımla Mersin akamer ağız diş sağlığı merkezine gittik. Arkadaşım 20lik dişini devlet adsmden çektirmişti, 20liği çektirenler bilir içerisinde oyuk oluşur, bu oyukta yemek parçası kalmıştı bizde enfeksiyon kapmış olabilir mi diye derslerden fazla vaktimiz olmadığından bize yakın olan akamere gittik.

    Akamerde ücretsiz muayene yapıyoruz denmişti bize, ona güvenerek gittik içeri girdiğimizde hem sekretere hem doktora sadece muayene olmak istiyorum dedi arkadaşım. İçeri girdiğimizde doktor bize 20 lik dişi nerde çektirdiğimizi sordu, devlet adsmden çektirdiğimizi söyledik o anda doktorun yüzü ekşidi. Arkadaşımın ağzını açtırdılar ve içerdeki yemek parçasını çıkardılar bu işlem 5 saniye sürmemiştir, bu işlem için bizden onay almadılar, ben de tıp fakültesinde okuyorum arkadaşlar bize ilk öğretilen kural hasta onayı olmadan hiçbir işlem yapılmamasıdır.

    Muhasebeye indik bir belge almamız gerekiyor mu diye ilk başta bize ücret yok dendi sonra doktoru arayıp ücreti sordular 50 lira diye kafadan sallama bir fiyat söylediler. Biz olayım şokuyla parayı ödedik sonra dışarı çıktıktan sonra hemen içeri girip doktorun yanına çıktık doktora bir yanlışlık olup olmadığını sorduk, bir yanlışlık olmadığını söyledi, daha sonra sekretere gidip kime şikayet edebiliriz diye sorduk bizi Tuncer taşkın denen kişiye yönlendirdiler.

    Tuncer beyle görüşmemizde hasta onayı olmadan işlem yapmanın suç olduğunu söylediğimde böyle şeylerin yalan olduğunu söyledi, daha sonra devlette yaptıramıyorsunuz buraya geliyorsunuz para vermekten kaçıyorsunuz gibi hem bizi hem devlette çalışan doktorlarımıza saygısız cümleler kurdu. Kendimizi ifade etmemize izin vermeden dışarı çıkardılar.

    Arkadaşlar bunları buraya yazmamın sebebi hem farkındalık oluşturmak hem de hukuki olarak ne yapabileceğimizi öğrenmek aşağıya Facebook sayfalarındaki saygısız konuşmalarının da linkini ekliyorum.

    https://m.facebook.com/dcansokmen/activity/10212837873401152?comment_id=10212839109152045&notif_t=like&notif_id=1493754048680975&ref=m_notif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar biliyorum uzun ama en fazla 3-4 dakikanızı alır okumak up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu olay dikkat çekene kadar uplamaya devam etmeyi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azatin -- 3 Mayıs 2017; 12:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse hukuki olarak kime başvurabileceğimizi veya bize yardımı olabilecek herhangi bir şey bilmiyor mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası sözlük değil arkadaş gidin ekşi de açın bunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    Burası sözlük değil arkadaş gidin ekşi de açın bunları.

    Biliyorum buranın sözlük olmadığını da böyle olayların sözlükle bir alakası yok ilerde başına böyle bir olay gelirse başvurabileceğin tek yerin sosyal medyanın gücü olduğunun farkına varacaksın sağlık bakanlığını aradım böyle bir konuyla biz ilgilenmiyoruz dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde tipim nasıl, bu kız bana yürüyor, bu kız bana bakar mı gibi bir konu açsaydım bunun en az 3-4 katı ilgi görürdü. Donanımhaberin bu kadar faydasız olabileceğini düşünmemiştim neyse herkese teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.