Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: My__Way


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı


    quote:

    Orijinalden alıntı: My__Way

    Bir ekleme yapmak istiyorum;

    Insert boyunca 25 tl' lik Sensodyne, parodontax veya breathe right ürünü alana 10 money hediye olacak.
    Yani 2 martta alınırsa 20 money hediye olacak.



    Eğer bunu açıklamamışlarsa o tür premium ürünleri 5 tlye satacak olmazlar. O kampanyanın şartlarında yazıyor mu? Sizi yalanlamak için söylemiyorum, bana mantıklı gelmedi onun için.

    Migroskop listesinde bu ibare var. (25 tl' lik Sensodyne, parodontax veya breathe right ürünü alana 10 money hediye)
    2 kat money kampanya açıklamasında ise bu ürünlerdeki money kampanyası hariç diye bir uyarı yok.
    Buradan 1 günlük de olsa kampanyalar çakıştığı için 25 tlye 20 money geçerli olacak anlamı çıkıyor.
    Mantıklı olmadığı aşikar ama aksi yönde bir açıklama henüz yok.
    Son anda bir şey çıkmazsa bu şekilde gerçekleşir diye düşünüyorum.


    Peki ustam teşekkürler, haklısınız insertteki ekstra money kampanyaları güzel olursa migros son zamanlarda kaybettiği müşterileri çekebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar dikkatli olun, migros hala resmi kanallarından bu kampanyayı duyurmuş değil, 11 ocakta da kim olduğu belirsiz kişiler neden olduğu belirsiz bir şekilde bu kampanyayı duyurmuş ve bir çok kimsenin (ben dahil) başını yakmıştır. Migros bu konuda müşterilerini katii bir şekilde uyarmaktadır, migroskop veya migros.com da ilan çıkmazsak kesinlikle bu kişilere ve bu duyurulara itibar etmeyin demektedir. Bu bizzat tecrübem ile sabittir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklediğim fotoğraflardan migrosta çalıştığımı anlayamıyor musun?
    Ayrıca kimse kimseye garanti vermiyor, önceden haber verip insanların hazırlıklı olmasını istedim olay budur.
    Önceki duyuruların iptal edilmesi benim hatam değil, senin başının yanması da (ne demekse ?) senden başkasının hatası değildir.
    Git resmi siteyi takip et laf kalabalığına gerek yok.
  • My__Way M kullanıcısına yanıt
    Başımın yanması demek: Türkiyede birçok insan sizin; migrostan önce kampanya insertlerini sızdırmanız sonucu bir dünya para harcayıp puanlarını alamamasıdır. ÇÜNKÜ: Bir yerde bir kampanya düzenlendikten sonra o kampanya iptal edilir mi diye kimse kontrol etmez. Özellikle bu firma migros ise.. Migros müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmeler sonradında bana söyledikleri: Kimse migros adına kampanya duyurusu yapamaz, yaparsa da suç işler. Migrosa bu konu ile ilgiili yüzlerce şikayet başvurusu olmuş. Bu konudan oldukça rahatsızlar. Bunu kimin yaptığınıda araştırıyorlar. Migrosta çalıştığını söylüyorsun sonrasını sen düşün artık. Kesinlikle laf kalabalığı yapmıyorum, bir sürü insanı mağdur ettin, migros adına migros resmi duyuru yapmadan insert sızdırman suçtur bilesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbmb M kullanıcısına yanıt
    Kampanya paylaşımını gördüğün aynı sayfada iptal olduğu da paylaşıldı. Hiç mi migrosa gittiğinde sormadın 2 kat money kampanyası var mı falan diye

    Burda milleti suçlamana gerek yok. Kendi yaptığın bir hata. Bu konudan rahatsızlarmış falan; seni başlarından savmak ve teselli etmek için söylemişler belli ki. Ayrıca migrosun rahatsız olmasından memnun olduğun sayfada ne işin var o da ayrı bir tezat
    Ayrıca migros kampanyayı 1 martta tvlerde paylaşacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 28 Şubat 2017; 7:33:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Daha öncede paylaşacak dendi, 2 kere iptal etti o yüzden temkinli davranmak lazım. Ben de diğer herkes gibi bir kampanyanın insert ünü gördükten sonra o kampanyanın iptal olacağına pek ihtimal vermem ki migrosta böyle birşey hiç olmamıştır, o yüzden tekrar bakmadım. Ayrıca başımıza böyle birşey geldi diye migrosa küsecek değiliz, en iyi fiyat ve kampanya hala migrosta. Yoksa tavşan dağa küser dağın haberi olmaz, bir anlamı olmaz yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbmb

    Arkadaşlar dikkatli olun, migros hala resmi kanallarından bu kampanyayı duyurmuş değil, 11 ocakta da kim olduğu belirsiz kişiler neden olduğu belirsiz bir şekilde bu kampanyayı duyurmuş ve bir çok kimsenin (ben dahil) başını yakmıştır. Migros bu konuda müşterilerini katii bir şekilde uyarmaktadır, migroskop veya migros.com da ilan çıkmazsak kesinlikle bu kişilere ve bu duyurulara itibar etmeyin demektedir. Bu bizzat tecrübem ile sabittir.

    Sen bilinçsiz alışveriş yapmışsın diye herkes aynısını yapacak değil.
    2 martta gideriz mağazaya, mağazada kampanya duyurusu varsa alışveriş yaparız yoksa yapmayız bu kadar basit.Arkadaş iyilik yapmış planlanan bir kampanya fırsatını paylaşmış, teşekkür edeceğine hala karalamaya çalışıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matherica


    quote:

    Orijinalden alıntı: tano

    Solo parfumlu tuvalet kagidi 32 adet 34 TL fiyat var Sanalmarkette. Ankara Makromarket ten gectigimiz gunlerde 20 TL ye aldim. Bu nasil bindirmedir Migros. Bu arada urun berbat. Ultra ama ultra ince.

    Aynen hocam birakin soloyu selpak bile alınmaz oldu kaliteyi düşürdü iyice üreticisi... Papia alınabilir ama sanırım o da migrosla anlaşmayı bitirdi eskisi kadar ürünü yok migrosta...

    demek öyle.. geçen sene kullandığım selpak 3 katlı muhteşemdi. son aldığım selpak 32li tuvalet kağıdı öyle kötüydü ki, ürünü sahte sanmıştım




  • krmz38 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım karalamaya çalışmıyorum, mesajımı anlamadın galiba; benim gibi yüzlerce insan alıveriş yapmış. Tekrar ediyorum: kimse migrosun insert ünde kampanyayı görüp alışveriş günü geldiğindede acaba iptal varmı diye tekrar bakmaz. İptal varsa zaten marketin kapısına bunu asarlar. İptal değil, en fazla ürün hatalı çıkar ve satışını durdururlar. Bunu bim de ara sıra görüyoruz. Migros kurulduğu günden beri kampanya iptali bir elin parmaklarını geçmez. Bu yüzden tekrar bakmadık ve çok insan normal alışverişinin üstünde alışveriş yaptı, puan da yüklenmeyince migrosa yüzlerce şikayet telefonu gitti. Şikayetvar.com da bile birsürü kayıt var bu konuda. Demek istediğim bu. Migros resmi olarak ilan ettikten sonra burada konu açması gerekirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya insertte yayınlanmadı, resmi duyurusu yapılmadı bu yüzden iptal edildi duyurusu yapmak zorunda değiller, burada arkadaş ön bilgilendirme yapıyor. Markette X2 kampanyası (migros müşteri yararlansın diye gizli gizli kampanya yapmıyorsa ) görülmeyip kampanyadan yararlanmak amacıyla ( fazladan veya değil) alışveriş yapılıyorsa bu alışveriş yapanın hatasıdır. Kaldı ki bütün firmalar kampanyaların altında 'değişiklik yapma hakkını saklı tutar' benzeri şeyler yazıyorlar. En kötü ihtimalle sadece migrosun sitelerinden broşürlerinden takip edilebilir. Herhangi bir yerde gerçekleştirilen bütün kampanyaların iptal olma ihtimali vardır. Migros resmi olarak ilan etme zamanı muhtemelen 1 mart saat 18 civarı olur. Bu şekilde olduğunda çok az kişiye ulaşırdı,şimdi 7-10 gün önceden arkadaşlar yararlanmamız için paylaşıyor. Kalan sorumluluk bizlere kalmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırsın memleket meselesi.

    Dünyayı kurtarmıyoruz beyler

    Silah zoruyla da alışveriş yapmıyoruz.

    Gidin kampanya varsa yaparsınız alışverişi.

    Zaten Migros kampanyaları genelde kayıt olup yapılıyor.



    Milletin ekmeğiyle oynamak nedir

    Kötü niyet olsa anlarım da burada olay kişisel gibi.

    Haklı olabilirsin de sinirini bir veya birkaç kişiden çıkarmayı anlamıyorum. Buradaki olay için söylemiyorum genel bir tavır bu heryerde var onu bunu da savunuyor değilim. Herkes kendi işini mükemmel yapıyor gibi başkasını beğenmez zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ne sinirimi bir kişiden çıkarıyorum ne de kimsenin ekmeği ile oynuyorum. Attığım ilk mesaja bakarsan tek söylediğim; bu iki kat kampanyasında bir sakatlık olduğu, daha önce 2 defa düzenlenip iptal olduğu. Bu safhada da migrosa duyduğumuz güvenden dolayı birçok kimsenin o tarihlerde alışveriş yapıp mağdur olduğunu belirttim. Uygulamada ve migros.com da kampanya insert'ünü görmeden alışveriş yapmayın diye arkadaşları uyardım.

    Ama kampanyayı duyuran arkadaş gereksiz alınganlık yaptı, olayı büyüttü.

    Bu kadar basit, anlatabildim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay ve kahve kampanyası uygulamada görünmüyor. Katılımı nasıl sağlayacağız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nescafe dolce gusto kapsülü alırdım da İzmir'de hangi Migros'da var acaba
    Bilgisi olan varsa haber ederse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 28 Şubat 2017; 19:1:24 >
  • Burda arkadas iyilik yapmis yayinlamis, sonra iptal etmis migros adamin ne sucu var, sucu kendinde arican internet sitesine bakmadan alisveris yaptigin icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poyrazy

    Çay ve kahve kampanyası uygulamada görünmüyor. Katılımı nasıl sağlayacağız.

    2 mart 00.01 de uygulamada gözükecektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİKKKKAATTTT


    ekteki maddeye göre MM, M mağazalarrında yapılan alışverişlerde x2 olmayacak mı ?


     2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 28 Şubat 2017; 20:55:28 >




  • Hocam migros ibaresinin yazmasi M, MM, MMM magazalari dahildir anlamina gelmekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • money clup kartim kullanmadigim ve kapatilan bir noya ait. nasil degistirebilirim ? nette bilgi bulamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Telefon numarasi guncellemesi sadece cagri merkezi tarafindan yapilmakta, 08.30--22 saatleri arasi 444 10 44 u arayarak telefon guncellemenizi yapmaniz mumkun, keyifli alisverisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.