Şimdi Ara

2 film arıyorum, film bilgisi olanları beklerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun süredir aradığım ama bulamadığım iki film var ama isimlerini hatırlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

    İlk filmde şöyle bir sahne vardı, biraz bilgileri yanlış ta hatırlıyor olabilirim.

    Bu bir soygun filmiydi. Yılbaşı gecesi veya çok özel bir gece oldukça yüksek bir plaza ve o gecede plazada olan yüksek miktarlarda para veya mücevher. Bir grup soyguncu yan taraftaki başka bir binayı günler önce kiralar ve büyük demir bir kasa satın alır. Planları bu demir kasa ile duvarı kırmaktır. Soygun gecesi plazadaki yüksek ses ve gürültü sayesinde ekip duvarı kasa ile kırar ve içeri girer. Ekip bir kaç adım attıktan sonra içlerinden biri bir gariplik hisseder ve derki müzik neden durdu, hiç ses gelmiyor gibisinden. Sonra ilerlemeye devam ederler. içeri girdiklerinde eğlenceye gelen herkesi yerde ölmüş vaziyette görürler.

    Filmden hatırladıklarım bu kadar ve bu filmin adını bilen varsa lütfen paylaşsın

    İkinci filmi küçükken sabahları izlediğimi hatırlıyorum. Yani denk gelince izliyordum diyelim, biraz saçma bir dizi gelebilir. Dizide bir kız vardı, bu kız evine yakın bir mağaradamı desem, orman gibi bir yerdemi desem bir yaratık gibi bişeyle karşılaşıyordu, ve sanki arada sırada görmeye gidiyordu. Yaratık dediğimde hatırladığım kadarı ile deniz anasını oldukçe büyüğünü hayal edin. Sonra bir gün bu kız yine bunun yanına gittiğinde bu yaratık kızı içine çekmişti.

    Sonrasında dizide bir kadın hamile kalmıştı ve doğurduğu çocuk küçük bir canavardı ve sanırım bu yaratığı doğuran kadın o kızdı böyle saçma sapan bir film ama filmi çok merak ediyorum, anılarıma kazınmış :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıvılcım1982 -- 21 Mart 2015; 15:24:02 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.