Şimdi Ara

2.El Piyasasında satılan her şeyin sıfır fiyatına yakın olması .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • X box bakıyorum series s sıfır fiyatı 5.500 - 6.000 tl arasında değişiyor 2.el fiyatı 5.000 tl. Araba bakıyorum orada da durum aynı . Xbox series x bakayım dedim sıfır fiyatı : 12.000 tl ikinci el fiyatı : 9.000 tl.


    İşin kısası satılan bütün ürünlerde ki 2.el fiyatlar sıfıra çok yakın. Bu fırsatçılıktan mı kaynaklanıyor yoksa arz-talep meselesi mi çözemedim.


    Bu işin ana sebebi nedir, ben bilmiyorum ve bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.




  • o da iyi bro ben sıfır fiyatından ucuz zor buluyorum çok fazla kişi görüyorum sıfır fiyatına ya da daha üstüne koyuyo. nasıl bu kadar fazla insan ikinci el ürünü sıfır fiyatına koyabilir bu sorunun cevabını düşünüp bulamıyorum rüyalarıma giriyo ama sonuca ulaşamıyorum

  • Öyle ikinci eli yarı fiyata satayım dönemleri geçti maalesef artık. Satarken bir malın yerine yenisini koyabilmek önemli olan fiyatlar tamamen buna endeksli. Burada bir suçlu arayacaksak kim olduğu belli. İçine sıçılmadığı kalmış fat kasa ps4ler kaç bin liralardan gidiyor. Zamanında 800 liraya satılmış aletler bunlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Drummer07

    Vallahi hocam çok garip bir piyasa oldu artık. Ya fırsatçılık var ya da arz-talep dengesizliği. Ya da ikisi beraber sebep oluyor bunlara bilemiyorum. Sıfır her şey pahalı ama ikinci el almanın da anlamı pek yok 2.el bir bilgisayari adam 15 e koymuş sıfırı da 20 bin. İkinci el dediğin ürünün sıfırı 10 bin ise önceden 4-6 bin arasindaydi ne ara bu hale geldik akıl alır gibi değil.


    @Alkolog


    Maalesef ben çocukken 2005 li yıllarda herkesin altında son model bilgisayarlar ve konsollar vardı. PlayStation bile herkeste vardı şimdi lüks oldu çok garip sebep olanlara yazık ne diyeyim .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkan9666 -- 10 Mart 2022; 1:9:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi oluyo biz yarı fiyatından satsak gene laf yiyoruz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.