Şimdi Ara

2. El Araç Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Konuya doğrudan girecek olursak, elimde babamdan kalma 2000 model Mercedes C200k bulunmakta fakat gerek sürüşün hissizliği ve otomatik oluşu, gerekse performansın yetersiz kalması (üstüne üstlük o kadarcık performansa 13lt/100km ortalama ayıp bir rakam yani, 15 yakayım adam gibi götürsün öyle değil mi) beni aracı satıp yerine 38-42bin TL civarı manuel 2. el bir araba almaya itiyor. Bundan önce kullandığım manuel e39 5.20nin beygiri daha düşük olmasına rağmen sürüş zevki 10 kez fazlaydı.

    Hemen hayırsız evlat mercedesi beğenmiyo demeyin lütfen.

    Bu araç yerine tavsiye edebileceğiniz 2. el, spor sürüş zevki alabileceğim daha çevik ve güçlü bir araç (sedan veya coupe ilk tercihim olmasına rağmen küçük araçlar da neden olmasın, cooper S'lerin nası gittiğini gördüm)

    Bunlara ek olarak 2. el araç almaya karar verdim diyelim, nelere dikkat etmem gerekir ustaya götürüp baktırmaktan başka? Zira sahibindende aynı marka model yıl 2 aracın fiyatları arasında 10 milyara kadar fark olabiliyor, sonra ustayla ahbap olmayalım boşuna.

    Ya da "amaaan hiç girişme 2. el işlerine hem riskli hem de konfordan çok ödün verirsin, c200le devam!" mı dersiniz?







  • Great minds think alike

    Önerdiğiniz araçların bir çoğu düşünmüş yada düşünmekte olduğum araçlar. Otomatik vitesli olanları direk çıkarmak istiyorum zaten listeden çünkü otomatiklerin elimdeki araçdan daha fazla memnun edeceğini zannetmiyorum ki otomatik hoşuma da gitmiyor.

    En ağır basanlar listeden alfa 159 (perf. olarak memnun eder mi emin değilim) ve rx-8 (performans yüksek tamam ama motordan dolayı ilk sahibinin çok muntazam bakmış olması lazım aracına 2. el alması belkide en riskli araç olarak gözüküyor gözüme 50-60binde almak gözümü pek kesmiyor o aracı).Yinede uğraşmış yazmışsınız teşekkürler:)

    Gönül Z4 ister ama işte...

    Bunlar dışında 2004 Subaru 2.0 WRX'ler var. Ancak subarular konusundaki bilgim oldukça kısıtlı, tavsiye olunur mu?








  • Dediğim gibi RX-8 çok çok iyi bakılmış olması gereken bir araç yoksa çok güzel kabul ediyorum ama gözüm kesmiyor açıkçası.
    Alfa da bir okadar güzel bir araç ama o da performans olarak çok mutlu eder mi emin değilim.
    Düz vites başka önerisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.