Şimdi Ara

2 bilgisayar 1 hdmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar;

    Şahsi bilgisayarımın ekranı çatladı (neredeyse kullanılamaz halde) evde kullandığımız birde ortak biligisayarımız var. Kendi bilgisayarımın ekranını ortak bilgisayara hdmı kabloyla yansıtabilir miyim? Biraz uğraştım, yüzeysel bir araştırma yaptım, olmadı yabancı forumlara baktım yine yok. Videolar falan keza... Bu konuda bilgisi olan varsa yazıversin bir zahmet



  • VGA girişi var ise kablo bağlantısını yaptıktan sonra Windows Mobility Center penceresine girin. Ekran Bağla seçeneğine tıkladığınızda 4 adet seçenek gelecektir önünüze, Yinele seçeneğini kullanarak ekranınızı diğer ortak bilgisayar ekranı ile çoğaltabilirsiniz.

    Yalnız ortak bilgisayarınız da dizüstü ise işe yaramayabilir. HDMI ile zaten bilgisayarları bağladığınızda bir şey çıkmaz sonuç olarak. Yani sizin yacağınız iş ya bir LCD monitöre VGA girişi ile bağlayıp ekran çoğaltmak, yada televizyona HDMI bile bağlayıp kullanmak. Benim iki şekilde de kullanmışlığım var, benim de ekran çatlamıştı da.

    Kolay gelsin.
  • Kader ortağım
    VGA girişi yok 2 bilgisayarda da, zaten kablosu da yok. Tv'ye bağlıyordum modemim arıza yaptı kabloyla bağlanmak zorunda kaldım. Yani bilgisayarı odamdan çıkaramıyorum. Haliyle ekran çatlakken de bir işe yaramıyor. HDMI ile denemiştim dediğini, dediğin gibi olmadı. Sanırım modemi tazeleyene kadar böyle devam edeceğiz.

    Teşekkür ettim, saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.