Şimdi Ara

2 aydır oynadığım mobil oyun ve Türkler hakkındaki izlenimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
15.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önce insan olmayı öğrenemiyoruz da ondan . Hayatımızın en küçük alanında bile bunu görmek üzücü. Yurt dışına çıkan eski akrabalar bize barbar diyorlar diye türkiye ye gelince serzenişte bulunurdu . Adamların bir bildiği varmış.
  • 1.madde doğru.Başımıza ne geliyorsa aşırı milliyetçilikten.Mesela güncel örnek vereyim ; bugün O Ses finali oldu yine türküler vs finalde bir tane heavy metal söyleyen arkadaş vardı direkt elendi.Çünkü bu kez oyları halk verdi.Neden elendi? Mantık şu : Gardaşım bu gevur müziği.

    Ya geçen Youtubeda mitoloji videosu izliyorum adam "Türk mitolojisi daha güzel" yazmış.Mitolojinin milliyetçiliğini yaptı ya la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu yüzden Türk birisiyle karşılaşırsam Türk olduğumu belli etmiyorum, oyunda değil ha, gerçek hayatta .
  • Bu arada oyunu merak edenler, oyun game of war’un makyajlanmış hali. P2w olayı bile aynı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı, dağılın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer037 -- 28 Ocak 2019; 8:38:43 >
  • Benzer bir oyunda eleman bana sürekli saldırıyordu. Daha güçlü olduğu için tepki veremiyorduk haliyle. Sonra elemanın üyesi olduğu birlik bana üyelik teklif etti ve katıldım. Eleman mesaj attı. "Geçmiş için üzgünüm. Beraber savaşacağız" gibisinden. Bizde kaç kişi bunu yapardı?
  • 1092 serverindayım bende hiç türk clanları ile karşılaşmadım uzun süredir oynuyorum oyunu ama artık eski hevesim kalmadı clanım serverdaki en iyi clanlardan biri kimse saldırmıyo bizde kimseye saldırmıyoruz sadece farm yapıyorum diyebilrim 5m gücüne ulaştım Osmanlı gelince medeniyetimi değiştirdim.
  • :) 2 ay mı, 3 yıldır LORDS MOBİLE oynuyorum, 2 ayın sonunda bu basit gözlemin ile söylediklerin biz TÜRKLER için az...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

    1.madde doğru.Başımıza ne geliyorsa aşırı milliyetçilikten.Mesela güncel örnek vereyim ; bugün O Ses finali oldu yine türküler vs finalde bir tane heavy metal söyleyen arkadaş vardı direkt elendi.Çünkü bu kez oyları halk verdi.Neden elendi? Mantık şu : Gardaşım bu gevur müziği.

    Ya geçen Youtubeda mitoloji videosu izliyorum adam "Türk mitolojisi daha güzel" yazmış.Mitolojinin milliyetçiliğini yaptı ya la
    Millet ne anlar metalden heavyden.

    Söylesen abi paslanmaz mı der

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum aynısı benim başıma geldi :) Yabancı bir klana geçtikten sonra pek zevk alamadım oyundan bir süre sonra sildim. Keşke güzel bir türk klanı olsa da oynasam tekrardan içimde bir ukte kaldı
  • Kaç yaşındasın sincap?
  • baştan sona okudum söylediklerinde %90 haklısın. yıllardır global bir serverda metin2 oynuyorum, kimi zaman yabancılarla kimi zaman türklerle oynadım net söyleyebilirim ki yabancılar türklerden daha organize ve yardımseverler. bizim oyuncular resmen "türk, türkü gurbette s...r" sözünü benimsemiş herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde. bizim türklerin 10 gün sonra ne yapacağını kestiremiyorsun pat diye oyunu bırakıyor yaptığın yardımlar, verdiğin emekler boşa gidiyor.

    haksız olduğun %10'luk kısmı da açıklayım. bu tarz global oyunlarda milli bilinç seni ve ekibini çok güzel gazlıyor. oyunun monotonlaştığı vakitlerde türklerle bir klan kurarak savaşmak, beraber gelişmek, yeri geldiğinde hücüm marşı eşliğinde yabancıları dağıtmak pek keyifli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oynadığım tüm oyunlarda yabancı arkadaşlar yardımsever saygılı hoşgörülü gel gelelim bizimkiler; küfür kıyamet bir tavır bir trip falan kanser oluyorsun. En güzeli clan da olmayıp solo takılmak. kaldı ki bunu clan da takılan bir adam söylüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Travian Kingdoms diye oyun var. Anladığım kadarıyla bu iki oyun benzerler. Travian da yaş kitlesi genel olarak büyük olduğu için öyle küfür kıyamet dönmüyor zaten küfür edildiğinde belli bir süre uzaklaştırma alıyorlar o yüzden kimse cesaret edip etmiyor. Yabancı krallığa da girmiştim bu oyunda her milletten adam var. Hatta adamlar buluşma yapmaya karar vermişlerdi. Tek sıkıntı buluşmanın İsveçte olmasıydı.
    Güzel oyundur tavsiye ederim keyif alacağını düşünüyorum
  • gerçeğin oyuna yansıması abartılacak bir durum yok, çoğu oyunda Türkler kanser kitle, Rusları geçtik artık, beyin gerektiren oyunlarda durum normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN291

    Ekran görüntülerine baktım sarmadı. Bu tarz olarak bir ara Stronghold Kingdoms oynamıştım. Güzel oyun ama çok vakit istiyor. + dengesiz yönleri var. Senin 10-20 katın daha güçlü adam seni tarla yapabiliyor.
    Stonghold Kingdoms'u ben de 1 gün falan oynadım. O oynadığım bir gün de bile inşaat süreleri 1 haftaya çıkmıştı. Bu kadar bekleyemem diye bırakmıştım oyunu.

    RoC da 1 haftalık sürelere gelmen için 30-40 gün oynaman gerekiyor heralde. Bir de RoC size bayağı hızlandırma, boost falan veriyor. Mesela geçen hafta falan 4. seviye askerleri açtım. Toplamda 4 çeşit asker var, her biri için 20 gün istiyordu. Toplamda 80 gün. Ben o zamana kadar birikmiş boostları falan harcayarak 2 günde açtım hepsini.

    Bir de RoC telefondan oynandığı için bakması daha kolay. Mesela dışardasınız hemen telefondan bakıp bir şeyler yapabiliyorsunuz. Bilgisayarda bunu yapamıyorsunuz.

    Dengesizlik var. Ücretsiz oyun sonuçta. Para yatıran öne geçiyor. Stronghold'da nasıldı hatırlamıyorum ama RoC da şehirlere saldırdığında saldıran tarafın askerleri ölüyor. Böyle olunca da amaçsız yere, sırf gıcıklığına senin şehrine saldıran pek olmuyor. Çünkü kendisi de büyük zarar görecek. Ancak iki klan arasında topyekün bir savaş olursa birleşip şehirlere teker teker saldırıyorlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SequentiaL

    baştan sona okudum söylediklerinde %90 haklısın. yıllardır global bir serverda metin2 oynuyorum, kimi zaman yabancılarla kimi zaman türklerle oynadım net söyleyebilirim ki yabancılar türklerden daha organize ve yardımseverler. bizim oyuncular resmen "türk, türkü gurbette s...r" sözünü benimsemiş herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde. bizim türklerin 10 gün sonra ne yapacağını kestiremiyorsun pat diye oyunu bırakıyor yaptığın yardımlar, verdiğin emekler boşa gidiyor.

    haksız olduğun %10'luk kısmı da açıklayım. bu tarz global oyunlarda milli bilinç seni ve ekibini çok güzel gazlıyor. oyunun monotonlaştığı vakitlerde türklerle bir klan kurarak savaşmak, beraber gelişmek, yeri geldiğinde hücüm marşı eşliğinde yabancıları dağıtmak pek keyifli
    Milliyetçiliğe bir şey dediğim yok da Türkler gereksiz yere izole ediyor kendilerini, saldırgan bir tutum gösteriyorlar başkalarına.




  • Oyun güzelmiş indiriyorum herkese başarılar cihad yapmaya geliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu viral reklam merak ettim bakayım dedim çıkamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.