Şimdi Ara

2.449TL 32' Odyssey G5 32CRVD/ 2K/ 144HZ/ 1MS/ FSYNC/ HDR10/ Gaming Monitör LC32G55TQWMXUF (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
4
Favori
14.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • para iadesi hesabıma yapılmış, thh ye başvuru da bulundum her ne kadar sonuçsuz kalacağını bilsem de... mediamarktın thh kararlarına bile uymadığına dair malum sitede birçok ilan var

  • Benim ürün media markt da hazırlık aşamasında göründüğü halde kargoya sordum ve geldiğini söylediler. Gidip aldım. Sıfır kapalı kutu. Henüz deneyemedim
  • boylum kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun

  • Ankara atlantis avm media da gördüm bugün ama fiyat soramadım arayan varsa hala..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ürün geldi ışık sızması var bazi yerlerde. Yazılım güncellemesini yapacağım birazdan xbox series s ile kullanıyorum 2k 120 hz olarak

    Edit: sanki ekranda film var gibi geldi bana ama? Ilginc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 5 Mart 2021; 20:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAIN_MAN

    para iadesi hesabıma yapılmış, thh ye başvuru da bulundum her ne kadar sonuçsuz kalacağını bilsem de... mediamarktın thh kararlarına bile uymadığına dair malum sitede birçok ilan var

    Banada dedilerki muadil ürün seçmediniz yazılı maili bize atın dediler bekliyorum bakalım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvanizm kullanıcısına yanıt
    Bende gönderdim maili PDF şeklinde ama ondan da sonuç çıkmaz
  • Benim monitör geldi. Kapalı kutu idi Perşembe gece kargoya Kayseri Forum AVM mağazasından gönderildi dün akşam Siirt'e geldi sabah indim aldım. Kargo gayet güzel paketlenmişti.

    Gerçekten çok büyük bir monitör. Aynı anda 20 25 kadar sekme açık oluyor normalde internet tarayıcımda Trade yaptığım için Binance'de. Eski monitörüm 22.5'' ti onda artık zorlanıyordum ama 32'' Curved gerçekten oldukça etkileyici bir deneyim Kullanım senaryosunu VR'a benzettim gerçekten sizi içine çeken ve sürece katan bir kullanım hissiyatı var. 10dakka sürmeden alıştım ve çokta yakın kullanmama rağmen bir alışma-alışamama sorunu yaşamadım.


    -Kutu içeriğinde;

    Monitör, Ayak aparatı, Arada bağlantıyı sağlayan ayak ve monitör bağlantısını yapan bir içe geçmeli-oturtmalı-kilitli bir plastik aksam (takarken zorlandığımı söylemeliyim monitörün bize bakan kısmını yere doğru değil ayakları üzerine koyup takmakta fayda var eğmemek gerek monitörü çünkü ciddi manada güç uygulamak gerekiyor) Güç Kablosu ve Adaptörü, 1 Adet Display Port kablosu (Oldukça Kaliteli), Kullanım klavuzu.


    Eski monitörün 60hz'lik TV-Monitör bir LG idi 5 adet hoparlörü vardı ve gerçekten muazzam kalitede idi renk doğruluğu %97 lerde olması lazımdı. Fakat küçüktü artık.


    Samsung G5 32'' olarak yakın mesafede kullanmama rağmen pixel sorunları yok diyebilirim fakat ufak kalibrasyon yapmam gerekecek galiba stok haliyle bence yeterli doygunluğu veremiyor gibi hissettim.

    Ufo testini yaptım ve Ghosting yok. 144hz yenilemede DP la sorunsuz çalışıyor bir ayara gerek yok.

    Ölü Pixel testi sonucum oldukça iç açıcı hiç ölü pixel yok.

    Işık sızması testini yaptım ve galiba bana GOLD Panel denk geldi :) Kendimi OLED panelli bir model kullanıyor gibi hissettirdi Siyahlar muazzam güzellikte ciddi manada şaşırttı beni ve köşelerde ışık sızması yok. Renk dengesi genel olarak yeterli ama kalibrasyona ihtiyaç duyduğumu söylemem gerek Eski LG model kadar renk canlılığı göremedim standart kullanımda Oyunlarda daha keskin detaylar verecektir zaten VA model bir panelde İPS panelin renk dolgunluğu ve gerçekçiliğini beklemek zaten çokta gerçekçi bir beklenti değil. Kaldıkı 2400TL lere 32'' 144hz 1ms tepki süreli bir model almak muazzam bir fiyatlandırma. Amazon Avrupa'da bile 460$ kargo ve vergi hariç.


    Olması gerektiği gibi bir model almış olmaktan çok mutluyum. Paramın karşılığını fazlası ile aldığımı düşünüyorum. Sound bar ve BT hoparlör ile kullanıyorum ve güzel bir deneyim yaşattı bana kısa ön incelememde. 32'' büyük olurmu aceba endişesin de bulunma gibi bir ön yargınız varsa bunu tekrar gözden geçirmenizi dilerim gerçekten CURVED model olunca bu yargı ortadan kalkıyor. Ama Renk derinliği ve doygunluğu konusunda yüksek beklenti biraz hayal kırıklığı yaratabilir, beklentisi yüksek olan birisi için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 6 Mart 2021; 15:3:1 >




  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    Gule gulw kullanın hocam bence bir başlık acabilirsiniz monitoru gelenler deneyimlerin paylasilabilecegi g5 odyssey kullananlar kulubu gibi baya faydasi olur. Hatta inceleyen arkadasin baaligi bunun icin uygun bir baslik olabilir diye dusunuyorum.
  • Teşekkür ederim alan tüm arkadaşlar sorunsuz kullanır umarım. Aslında bende konuyu inceledim orayı canlandırabilinir aslında. Fakat yukarıdaki paylaştığı değerler gerçek mi bilemiyorum ama 6bit renk değeri kısmını kontrol ettiğimde bende 8bit yazıyor örneğin.


    Bu konuda net bilgileri olan arkadaşlar buradaki @MaDMaxiBo nun konusunda konuşulabilir aslında. Eğer gecikme ve tepkime süresi denildiği gibi 20ms lerde ise bunlar korkunç değerler?!

  • 4 Gün üzerine iptal maili geldi.

    2.449TL 32" Odyssey G5 32CRVD/ 2K/ 144HZ/ 1MS/ FSYNC/ HDR10/ Gaming Monitör LC32G55TQWMXUF
  • Alternatif ne önerdiler hiç bir şey değil mi?

  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

    Alternatif önermiyorlar muadil yani, mail atıyorlar sahtekarlık yapıyorlar yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini arayın muadil ürün talep edin hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvanizm kullanıcısına yanıt
    Aynen muadil muhakkak isteyin vermek zorundalar ve fiyat kapsaminda degil benzer ozelliklerde.
  • Ben hayatımda bunlar kadar rezil, bilmem ne evladı firma mensubu insanlar görmedim. Çöp dahi almam bunlardan, THH'ye de gittim sonuna kadar takipçisi olacağım. Bana da iadem gelmiş.

  • Cuma günü bende THH başvurumu yaptım, hergün 2 kez arıyorlar firmadan ama her arayanı soruları aynı... Kimsenin birbirinden haberi yok 2.449TL 32" Odyssey G5 32CRVD/ 2K/ 144HZ/ 1MS/ FSYNC/ HDR10/ Gaming Monitör LC32G55TQWMXUF 

  • Msi almistim gecen sene hepsiburadadan 32 wqhd monitör cok guzeldi ama asiri isik sizmasi vardi. 7.gunun sonunda iade etmistim..samsung isik sizmasi konusunda daha basarili..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OMREG

    Msi almistim gecen sene hepsiburadadan 32 wqhd monitör cok guzeldi ama asiri isik sizmasi vardi. 7.gunun sonunda iade etmistim..samsung isik sizmasi konusunda daha basarili..
    Iste va panel aliyosaniz flat almak gerekli isik sizmasi hic olmuyor
  • Bugun Forum Istanbul AVM Medimarktta vardi. 2449 TL. Ancak ben almadim cunku egimi cok fazla geldi. Bana gore degil yani. Almak isteyen varsa diye paylasmak istedim.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.