Şimdi Ara

2.1 e gececekler bu probleme dikkat . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,

    2.1 e gayet kolay bir sekilde gecis yaptim Quickpwn ile. 16 GB 3G kullaniyorum. Itunes 8 le telefonu bagladigim zaman

    "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported" hatasi geliyor. Hersey normal, arama yapabiliyor, telefonun tum ozellikleri calisiyor ama Itunes telefonu gormuyor.

    Bu problemi nasi asabiliriz, bakmadigim site kalmadi,



  • 1.1.4 den 2.1 e fake ile cok rahat gectim 5 gündür sorun yok
  • Sim kartınız "simplus" tarzı yenilenmiş bir kart mı?
  • bendede bir sorun yok 1G benimki belki 3G lerde boyle bir sorun vardır.
  • Sim karti gecen hafta aldim, 64 k.lik, sikismasin diye zimparaladim su zimparasiyla o yuzden ustundeki yazilar okunmuyor. Muhtemelen sim plus tir diye dusunuyorum. Ama baska bir kartlada ayni hatayi veriyor. :-(
  • baska yolu olabilir ama;

    pwnage ile kendinden aktive olmus 2.1 hazirla ve yukle, aktive olmamis iphone ise itunes a bagladiginda aktive ediyor ama o sekilde hata ile senkronizasyona izin vermiyor. Sen direk aktivasyon secilmis 2.1 yuklersen sorun olmaz. Quickpwn kullanmadigim icin onda aktivasyon var mi vs. bilmiyorum tam.
  • Selam Nofearl,

    Biraz daha detay verir misin? En son soyledigin cok mantikli gorunuyor, aktivasyon secilmis 2.1 nasil yukleyecegiz?

    Tesekkurler,
  • pwnage kullanarak "activate the phone" secenegi secili sekilde bir ipsw olusturup onu yukleyeceksin
    yada quickpwn da aktive et secenegi varsa onu secmen de yeterli olabilir..
    yani itunes disindan yazilimlar ile aktive etmen lazim
    itunes aktive ederse senkronize edemezsin sonradan
  • 2.1 icin Pwnage MAC icin var su anda bildigim kadariyla o yuzden hazir bir custom lazim bana anladigim kadariyla. Quickpwn de de aktivasyon secenegi yok. Aktivasyon secenegi isaretlenerek olusturulmus bir custom dosyasi varsa link alabilir miyim?
  • 3g 16 gb 2.1 kullanıyorum. Arkadaşım daha düne kadar aynı problem vardı bende de. Itunes 7.7.1 kurdum. sonra winpwn 2.5 beta 2 ile 2.0.2 yükledim. custom firmware ile itunes den güzelce yükledim aktive ettim. AYarlarını kurdum tamamladım. Sonra üstüne itunes 8 kurdum ve 2.1 güncellemesi yaptım. Quickpwn 2.1 ile de jailbreak yapıp Cydia ve installer ı yükledim. Cihazım tıkır tıkır maşallah nazar değmesin inşallah.
  • Selamlar,

    Dedikleriniz ise yaradi, 2.0.2 ye donebildim sorunsuzca, ama itunes 8 yukleyip Shift+restore ile 2.1 attiktan sonra "waiting for activation, this may take sometime hatasi aliyorum." Sonra itunes' a baglayinca itunes telefonu yine gormuyor. Dolayisi ile quickpwn 2.1 ile jailbreak etsem bile sikinti devam ediyor.

    2.02 de custom dosyasini activated secenegini secerek olusturmustum ve itunes 7.7 de bir problem yoktu.

    Var mi bir fikriniz???
  • selam ben birşey sorabilirmiyim ?
    2.1 versiyonda
    sim rehberi nasıl görebilirim bilen varmı
    numaraları yükleyemedim yardım edermisiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetcelik01041971

    selam ben birşey sorabilirmiyim ?
    2.1 versiyonda
    sim rehberi nasıl görebilirim bilen varmı
    numaraları yükleyemedim yardım edermisiniz

    Merhaba arkadaşım.. sim kontaktlarını Settings/Mail, contacts, Calendar/Import Sim Contacts tan yapabilirsin
  • selamlar, hem evdeki xp de hem işdekiki vistada itunes8.0 kurulu olmasına rağmen, evdeki xp de kurulu olan itunesda shift+restore yaptığımda dosya seçim ekranı çıkmıyor. ne yapabilirim?
  • arkadaşlar aynı dertten bende müzdaribim söylenenleri yapmaya calıştım itunes 7.7.1 i yükledim dierini sildim ancak itunes The file itunes Library .itl cannot be read because it was created by newer version of itunes sekmesile karşılaşıyorum dolayısıyla itunes u acamıorm işlem sırası nasıl olcak ne yapılması gerektiğini anlatabilcek biri varsa ve anlatırsa sevinirim...
  • bu sorunun temel sebebi orjinal firmware ile update yapmanızdan kaynaklanıyor, custom firmware bulup onun ile update yaparsanız sorun çözülecektir.şimdilik başka çözüm bulamadım.
  • arkadaşlar bunu hiç birşey bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilcek varmı acaba sırasıyla americada itunesa baglanırken hiç bir problemle karşılaşmıordum ancak burda itunes 8 iphone u görmemekte itunes 7.7.1 i indirdim dierlerini sildim ve kurdum ancak itunes u acmak istedimde The file itunes Library .itl cannot be read because it was created by newer version of itunes hatasını alıyorum ve neyapılması gerektiğini arkadaşımız söylemiş ama ben pek anlamıyorm bu donanim işlerinden acıklayacabilirseniz ayrıntılı olarak memnun olurum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rütük

    arkadaşlar bunu hiç birşey bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilcek varmı acaba sırasıyla americada itunesa baglanırken hiç bir problemle karşılaşmıordum ancak burda itunes 8 iphone u görmemekte itunes 7.7.1 i indirdim dierlerini sildim ve kurdum ancak itunes u acmak istedimde The file itunes Library .itl cannot be read because it was created by newer version of itunes hatasını alıyorum ve neyapılması gerektiğini arkadaşımız söylemiş ama ben pek anlamıyorm bu donanim işlerinden acıklayacabilirseniz ayrıntılı olarak memnun olurum...


    iTunes sistemde bircok yere belge yukluyor onlari bulup silmen gerekir,eger mac kullaniyorsan AppZapper diye bi program var iTunes u bunula sil ve istedigin versiyonu rahatlikla yukle ama ben PC kullaiyorum diyorsan kusura bakma hic anlamam PC lerden arkadasim.




  • çözüm kolay belgelerim e giriyorsun ve müziğim klasorunden iTunes klasorunu bulup içerdeki iTunes Library yazan tüm dosyaları siliyorsun... uzantıları "itl, itdb, xml" Daha sonra iTunes u kullanabilrsin.

    Saygılar.
  • arkadaşlar bana bir adet hazır 2.1 custom ipsw lazım ama logosu flan normal ve installer vs. yüklü olanından link verebilirmisiniz lütfen ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.