Şimdi Ara

2.0 TFSİ quattro Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2010 model 2.0. tfsi quattro alamyı düşünüyorum..yorumlarınız nedir birde en uygun jnt lastik ölçüsü nedir performans için bursada kullanıcam....yağ yakma sorunu hakınnda tecrübesi olan varmı..yakıt oranı nedir



  • Hocam yaklaşık 1 senedir b7 kasa kullanıyorum çok yakın bir arkadaşımda da 2010 modeli var . Öncelikle yağ yakma sorunu bu araçların hepsinde bulunmakta b7 b8 farketmiyor. Şahsen ben ortalama 3200 kmde 1 litre yağ ekliyorum b8 kullanan arkadaşım ortalama 2500 km de 1 litre ekliyor ama normal kullanımda ve bakımları düzgün yapılmış bir araçta 3500 4000 km de 1 litre yağ eklersiniz kanaatindeyim. Sürekli performanslı kullanımda ise 2000 km de 1 litre ye kadar inersiniz diye düşünüyorum (benim tecrübelerim çevremdeki araçlardan kaynaklı, uç örnekler de olabilir bakım kullanım vs önemli). Yakıt olarak istanbulda şehir içi 100kmde 13 lt civarında uzun yolda ise düzgün kullanımda 7 lt yi görebilirsiniz ortalama olarak Bursa trafiğini pek bilmiyorum ama olsun olsun sırf şehiriçi trafiğinde 11 litrenin altına ineceğinizi sanmam. Jant konusunda ise aracın yürüyen aksamı önemli, şöyleki eğer almayı düşündüğünüz aracın yürüyen aksamı s line ise üzerinde sline jant, yay ve amortisör bulunur ve performans açısından fazlasıyla yeterlidir. Ama s line değilse güzel bi jant lastik üstüne yay takviyesi yapmak gerekebilir performans lastikleri hakkında pek bir bilgim yok açıkçası.




  • B7 B8 ne demek bilmiyorum ama 5 senedir Honda civic sedan kullanıyorum. Karda buzda, çamurda kullanırken çektiğim stress ve 2 çekerim mühendislik mantığına ters olduğunu düşündüğüm için bir sonraki aracım 4 çeker olacak diye kendime söz verdim.
    Memur adamım, dünyayı taksitle satın alabilecek kadar da ömrüm yok.
    Bana Honda civic'i sattıktan sonra 2. El alabileceğim birşey tavsiye edin.
    A5 quattro'lara bakıyorum ama Euro benim para biriktirme hızımdan daha hızlı yükseliyor.
    Sanırım A4 quattro alabilirim en iyi olasılıkla.
    Yağ yakma, dsg arızaları yaşamak da istemiyorum.
    Dizel peşinde değilim.
    4 çeker olsun, benim olsun.
    Bu arada quattro'lar kendi içinde farklılık gösteriyormuş. Bir bilen arkadaş, örneklerle anlatabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldınız mı merak ettim. aldıysanız tecrübelerini paylaşır mısınız? yakıt vs. ben de almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.