Şimdi Ara

2.0.2 Ne İşe Yarar?- Cevabı Apple Verdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iphone için yayınlanan ve ne tür değişiklikler getirdiği pek de anlaşılmayan 2.0.2 update'inin iphone 3G'deki 3G ağı sorunlarının giderilmesi için gereki yazılım değişiklerini içerdiği Apple tarafından açıklandı. Yani bin tür risk alıp, defalarca deneyip 2.0.2'ye geçen ve telefonum şöyle iyi oldu, böyle gelişti diyenlere bu bir yanıt olabilir. Tabi o arkadaşlar için şöyle bir varsayım yapmak da mümkün: Ya 'plasebo etkisi' oldu, yani psikolojik olarak daha yenisi daha iyidir diye düşündüler, ya da bir önceki yazılımları kötü bir versiyondu, versiyon yükselterek o yazılımdaki sorunları giderdiler. Karar sizin. :)

    Devam: 2.0.2'ye geçmek suretiyle 3. parti yazılımlarıyla ilgili büyük sorunlar yaşayan bir iphone kullanıcısına Steve Jobs'un yazdığı kişisel mail'da söyledikleri şöyle:
    Bu bilinen bir iPhone 'bug'ı ve Eylülde yayınlanacak bir update ile giderilecek. (Kaynak,www.appleinsider.com)

    Bu arada, 2.0.2'nin neden yayınlandığını çok geç açıklayan ve bu nedenle tepki çeken Apple, bundan sonra tıpkı Microsoft gibi yeni update'lerin getireceği potansiyel faydaları önceden açıklayabilir. Bu da iyiye işaret, diyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krysrn -- 28 Ağustos 2008; 16:43:47 >







  • şu bir gerçek olabilir ama 2.0.1 deyken wireless adam gibi çekmiyordu şimdi 2.0.2 yaptım iyileşme var digerleri hakkında ben ce de pek bi degişiklik yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77turk77 -- 28 Ağustos 2008; 17:29:05 >
  • wiraless konusunda katılıyorum + he bide 2.2 ye geçmek 2.1 den daha kolay bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.