Şimdi Ara

1999 focus ambiente+gp ne kadar eder

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşalr araç 75000 km de ve ilk el sahibi çok titz bi insan araçta en küçük br boya dahi yok renk gri 16250 ye anlaştık gibi ama bn hala tereddüt ettiğim için sizede bi sorayım dedim..daha öncede ghia için yazömıştım bi soru arkadşalrın verdiği rakmalra bakarak ondan vazgeçtik..şimdide yardım rica ediyorum şimdiden teşekkürler araç ankarada arkadşalr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek243 -- 12 Ocak 2007; 1:59:14 >



  • Hocam arabanın ederi ile ilgili sorularına kesin çözüm getiriyorum. Aşağıdaki linkte arabaların güncel kasko değerlerini bulabilirsin. İşin uzmanları tarafından piyasa araştırılarak her ay güncelleniyor. Ancak fiyatlar bütün illerin ortalaması alınarak belirlendiği için bazı şehirler için yüksek bazıları için düşük olabilir. Sen bulunduğun şehre göre bunu kendin üç aşağı beş yukarı değerlendirebilirsin. Ancak vereceğin azami miktar arabanın güncel kasko değerini aşmamalı. Mesela büyük şehirler için 99 focusun kasko değerinden (14900 YTL) arabanın kaza-boya durumuna, km.sine, aksesuarına (gp, sunroof vs.) göre 400 - 1000 YTL aşağısını baz al. Sonuç olarak o araba için 16250 çok para, 14500 iyidir. Sonuçta trafiğe çıkış tarihine göre 8-9 yaşında bir araba ve ghia değil.

    http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/Kasko%20Deger%20Listesi




  • 16-16.500 tahminimce çünkü aynısından bende de var
  • Hocam aldğın fiyat gayet iyi... Zaten 2.elde içine siniyorsa alıcağın araç üçün beşin hesabını yapmamak gerekiyor...
  • 99 Model Ford Focus Ambiante GP için fiyatı çok. Bu fiyata ghia donanımlı bir focus alanabilir.
  • teşekkürler arkadaşalr saınrım bazı arkadaşalrın dediği giib aracı beğendiysen 3-5 i aramaya gerk yok saygılar
  • Şu an ikinci el fiyatlar için oldukça cazip bir sezon. 1999 model bir araç için bana bu fiyat nedense fazla geldi. Genelde araç değerleri kasko değer listesindeki fiyattan daha düşük şu aralar. Pazarlık yaparken gözönüne almanızı tavsiye ederim. 2. husus arabanın bu fiyatı hakettiğini düşünüyorsanız,www.sahibinden.com,www.arabam.com,www.araba.com gibi sitelerden, arabam.com dergisi ve automax (nette sitesi de var) dergisinden yararlanın. Bir de bulunduğunuz bölgedeki en gerçekçi fiyatlarını yansıtacak olan araba pazarlarında fiyat araştırması yapın. Bütün bu araştırmalar neticesinde arac rayiç fiyatları birbirine yakınsa tercihinizi bahsettiğiniz araçtan yana kullanabilirsiniz.
    Ha bir de genelde araçların ağır bakımları 80-90.000 km'dedir, bu bakım maliyetini göz önüne alın (sahibi tarafından yaptırılmadıysa). Bulunduğumuz ay Ocak ayı ve motorlu taşıtlar vergisi 1, taksiti ödemesi için 31 Ocak son gün. Eğer vergisi ödenmedi ise bu da ekstra maliyet getirecektir.

    Saygılarımla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.