Şimdi Ara

199 EUROKlasik İtalya (Roma-Floransa-Venedik-Milano) Promosyon! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
9
Favori
7.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 defa giden sanki oranın müdavimiymiş gibi yorum yazmış. adam vatikana 80 euro vermiş bileti nereden aldı ise! vatikan bilet sıraya girmeden internetten 30 euroya alınabilir.!
    yemeklerine gelince en kötü pizzası dominostan iyidir. çok merkezde yememezsen doyabileceğin margarita pisa 5 euro! dilim almak istersen 2 dilim ile çok rahat dıyarsın. oda yaklaşık 3 euro. hem romada hem floransada hem venedikte böyle yerler çok. pastane gibi düşünün içerde 1 kaç masa var orda da yiyebilirsiniz yada dışarda kaldırımda da yiyebilirsiniz hiçbir sorun yok bir çok turist aynı yolu izliyor.
    bunun dışında hemen hemen heryerde çarşı merkezde carreforur expres ve bu tarz marketler var içerde atıştırmalık yemeklerde var pizza da var meyvede var. 10 euroya çok rahat doyarsın. suyu kesinlikle böyle marketlerden alın. dışarda su 1-1,5 euro iken marketlerde ,50 euro. çeşmelerde su içmende ise hiç bir sorun yok çok rahat içebilirsin.

    SONUÇ olarak böyle bir fiyat çok çok iyi. bir ara doğuş gurubu turizm acentası 1 otelde yer alana diğerini bedavaya veriyordu. bizde bit yeniği var dedik araştırmaya kalktık çok yorumlar yapıldı. biz böyle pinpiriklik yaparken adamlar durdurdu benim gibi almayanlar çok pişman oldu. alanlar 1000-1500 gibi bir para ile 5 gün 5 yıldızlı otellerde tatil yaparken biz 2 katı para vermek zorunda kalmıştık. :D

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    arkadaşımız bizi yanlış yönlendiriyor. fiyatları hesaplamadan 180.75 euroya tur cıkardım diye kafasına göre fiyat yazmış ama matematiği kötü sanırım.


    Uçak bileti 39 euro okeydir.
    Öncelikle havalimanından şehir merkezine ulaşım ücreti eklenmemiş
    15-18 kasım için hostelle oteli karıştırmayalım. söylediği hostellerde paylaşımlı tuvalet banyo var.Kahvaltı dahil değil. Ayrıca 35 euro yazdığı fiyat gecelik fiyat 3 gece kalacağı için 105 euro eder kişi başı da 52,5 euro yapar.

    18 kasım Flixbus ile 9,5 euro

    18-20 kasım tourist house santa croce oda fiyatı 40 euro gecelik, kişi başı 20 euro . burdada iki gece kalıcaz 40 euro kişi başı ödücez .

    20 kasım trenle geçtik 20 euro (trende içtiğimiz çay, su gibi şeylere de ücret ödücez. Tur otobüsünde ödeme yapmıyoruz sanırım)

    20-22 kasım hotel centrale 40 euro oda fiyatı gecelik , kişi başı gecelik 20 euroya geliyor. burdada iki gece kalıcaz 40 euro kişi başı ödücez

    22 kasımda venedikten bolognaya trenle geçiyoruz. 12 euro

    22 kasım bologna ucağu 42 euro


    Şimdi bütün fiyatları yan yana yazıyorum. 39+52,5+9,5+40+20+40+12+42= 255 euro yapıyor. Bu fiyata şehir içi ulaşım, Kahvaltı , türkçe rehberlik hizmeti ve en önemlisi başınıza bişey gelse ilgilenecek birisinin olmadığında çıkan fiyat.

    Lütfen bilgi verirken önce bilgi sahibi olun.

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • ycakir kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • ycakir kullanıcısına yanıt
    başka bir not olarak illaki tek başına değilde ailesi ile gitmek isteyenler vardır. gidipte hostelde kalmayacaklardır. nerede ise otel parasına gidip gelecekler. bunuda eklemek gerek.

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: retrocr

    Ayrica giderken yaniniza bol pamuklu tshirtler alin. Bu sicakta saatlerce yurumek sizi oldurecek. Benim ayaklarim yara dolmustu italyada. Mutlaka yaniniza agri kesici, kas gecsetici, ishal ilaci, yara bandi, dikis igne ipligi gibi seyler alin. Sorulariniz varsa cevaplarim

    Ne bu sıcağı? Önce linki açın okuyun sonra yorum yazın. Kasım 2016'dan başlıyor tarihler, mart 2017'de bitiyor? Sıcakta saatlerce yürümekmiş...

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

    quote:

    Orijinalden alıntı: QRX

    quote:

    Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

    quote:

    Orijinalden alıntı: QRX

    quote:

    Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

    quote:

    Orijinalden alıntı: QRX


    quote:

    Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

    Plan yapmaya üşenenler için güzel kazıklama. iyice kar yapmak ve insanlara zulüm etme ilk günden başlatıyorlar. bologna roma arası 400 km otobüsle götürecekler. son gün yine sırf uçak için 150 km yol gidiliyor. ayrıca ücrete dahil olan olmayanlara bakınca oradan da sokmuşlar. vize ücreti 120 euro yazıyor. kendin başvursan 65 euro. özel seyahat sigortası 15 euro yazılmış. ben daha 3 gün önce 10 euroya yaptırdım ki daha ucuza halledenler de var. şehir vergisi 15 euro ? hayatımda ilk defa duyuyorum. ordan oraya savrulup doğru dürüst şehirleri gezemeden para saçmak istiyorsanız çok sıcak bir fırsat.

    Hatta adamlar istanbulda buluşma yazmışlar başka şehirden gelenlerin bir de ayrıca uçak parası girecek.

    https://www.flypgs.com/kampanyalar/yurt-ici-baglantili-yurt-disi-ucuslarda-baglanti-ucusu-bedava

    aynı tarihlerde pegasus böyle bir kampanya yapmış aktarma uçuşlarında iç hatları bedava yapmışlar. gidin kendiniz planlayın hem daha ucuza gelir hem de keyfinize göre gezersiniz.

    Daha ucuza boyle bir plan yapamazsin. Bol keseden sallamissin. Normalde turlara ben de karsiyim. Fakat bu turun fiyati gayet ucuz. Daha once Italyayi gezmemis olsaydim kesinlikle bu tura katilirdim. Vizeyi kendin de alabilirsin. Illa tur sirketine aldirmak zorunda degilsin. Ayni sekilde saglik sigortani da kendin yaptirabilirsin.

    Sen böyle yazınca oturdum planladım 180-185 euroya kasım ayında roma gidişli bologna dönüşlü plan yapılıyor. 400 kmlik başlangıç yolundan da kurtardım :) yukarıda birisi yazmış oteller şehir merkezlerine 10-15 km uzaklıktaymış. turun gezisine katılmayıp kendi başına hareket etmek istesen hangi otel? şehrin neresinde? nasıl ulaşım olacak belirsiz. turun gezilerine katılırım diyorsan zaten fiyatlar uçuk. benim planda şehir merkezindeki hosteller yer alıyor. neyi nasıl yapacağını önceden planlama şansın oluyor. kafa yorarsan sende yapabilirsin.

    Yav arkadasim senin hic matematigin yok mu? Sen 180 euroya sadece ucak bileti bulmussun. Adamlar 200 euroya hem sana ucak biletini veriyorlar hem seni 3 sehire goturup gezdiriyorlar hem konaklamani sagliyorlar hem de her gun sabah kahvaltisi veriyorlar. Ekstra turlara katilmak zorunlu degil. Istemiyorsan katilmazsin. Bana ayni sartlarda ayni tarihe 200 euroyabir tatil planla bakalim. Venedikte en kotu hostel bile kac para haberin var mi senin? Hiçbir sey bilmeden sallayip duruyorsun.

    Edit: ucrete dahil olan hizmetlere bakarsan Roma, Floransa ve Venedik şehir turlarınin ucrete dahil oldugunu gorebilirsin.

    ben orada plan demişim değil mi? roma-floransa-venedik-bologna turdaki planın aynısını 180-185 euroya yapabilirsin diyorum. hosteller de dahil. hostelleri de 2 kişilik yataklı oda olarak bakarak seçtim. 8-10 yataklılara bakmadım bile. madem araştırmıyorsan insanlara da sallıyorsun diyemezsin.

    Hadi sozunde dur. 180 euroya ucak bileti dahil boyle bir tur planla. Bekliyorum.

    Edit: dersen ki "turla gitmek sacma. Keyif vermez. Tek basina gitmek veya arkadaslarla gitmek daha keyifli olur". Eyvallah derim. Ama gelip de 200 euroluk bu fiyata bile pahali dersen ben de hodri meydan derim.

    15 kasım istanbul - roma pegasus 39 euro (400 km otobüs yolculuğu yok)
    15-18 kasım hostel beauty 2 kişilik oda 35,8 euro kişi başı 17,9 euroya geliyor.
    18 kasım roma - floransa flixbus 9,5 euro / trenitalia 20 euro (otobüs 4 saat 15 dakikada gidiyor. tren 1 buçuk saatte gidiyor.)
    18- 20 kasım tourist house santa croce 40 euro kişi başı 20 euroya geliyor
    20 kasım floransa - venedik trenitalia 20 euro
    20-22 kasım hotel centrale 40 euro kişi başı 20 euroya geliyor.
    22 kasım venedik- bologna trenitalia 12,35 euro
    22 kasım bologna - istanbul pegasus 42 euro

    toplam 180,75 - 191,25 euro (roma floransa arasında ucuzu mu rahatı mı seçeceğine bağlı) tur da böyle seçenek yok tabi sürekli otobüstesin. diğer iki şehir aktarması zaten tren. hostellerin hepsi şehir merkezinde. turdaki gibi 10-15 km şehir dışında değil. ayrıca tur programında ilk günün ölü geçiyor çünkü 400 km otobüs yolculuğu var. akşama doğru varıyor romaya. benim planımda öğlen romada oluyorsun.

    bu yazıyı da çerçeveletip asarsın.

    Yukarıda arkadaş sana gereken cevabı vermiş. Ama bir de ben anlatayım. Belli ki okuma anlama problemin var. Şimdi sana hiç okumamış cahil birine anlatır gibi anlatacağım. Başka türlü anlamıyorsun.

    Link vermeden insanları kandırma.

    Hostel Beauty Roma'da 18 Euroya 3 gece kalınamayacağını köylü Mehmet ağa bilir.Ama belli ki sen bilmiyorsun. Linkten bakabilirsin fiyatlarına. 3 gece için iki kişilik fiyat 374 TL. Kişi başı 187 TL. Yani 18 Euro değil yaklaşık 55 Euro.


    Sırada Floransa var. Ama o da ne? Bahsettiğin otelde bahsettiğin tarihte yer yok. Ama yer olsaydı bile kişi başı 20 Euroya iki gece kalamazdın. 40 Euroya kalabilirdin.


    Şimdi Venediğe bakalım. Hotel Centrale İki kişi için iki gecelik fiyatı 429 TL. Kişi başı 215 TL.Yani 20 Euro değil yaklaşık 90 EURO.

    Ayrıca seçtiğin hostellerin hiçbirinde kahvaltı yok.Günlük 4 Euro kahvaltı desek. 7*4=28 Euro


    Tüm bunlara ek olarak seçtiklerin hostel. Hostel ile otelin ne demek olduğunu, arasındaki farkları öğren önce.


    Öyle sallaması kolaydı. Linklerle konuş bakalım. Şu an 300 Euro'yu geçti.

    edit: Bu yazıyı çerçeveletip asmana gerek yok. Zaten aklına, hafızana bu mesaj kazınmıştır diye tahmin ediyorum.

    Edit 2: Arkadas mesajlarini sildi. Normal sartlarda 180 euroya böyle bir tur yapilamayacagini zımni olarak kabul etmis oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 11 Ağustos 2016; 13:02:15 >

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • Otellet belli mi beyler? Ortak tuvaleli ve çok uzak yerlerse olmaz. Onun dışında iyi fiyat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • öncelikle başta belirteyim fiyat gerçekten çok iyi. açıkçası gezmeyi seven ve y.dışı çok yere gitmiş biri olarak fiyat tartışılamayacak kadar iyi. benim merakım şudur. ben genelde tur ile gezmem tur ile sadece balkanları gezmiştim oda fiyat performans olarak bu tur gibi olduğu için düşünmeden tur almıştım ancak orada bu kadar fazla ekstra tur yoktu. şimdi benim merakım şudur. daha önce katılmış birileri beni bilgilendirir ise çok makbule geçer. benim bu turlar arasında ilgimi çeken tek yer pompei. onun haricindeki ekstra turlara katılmak istemiyorum. peki katılmayınca bizi şehir merkezinde bırakıyorlar mı yoksa otele götürüp ne haliniz varsa görün mü diyorlar? yani ekstra tura katılmayan ne yapıyor bilgi için şimdiden teşekkürler.

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • Üzerime alınarak cevap vereyim. Yeme ve İçme Türkiye'den daha ucuz. Bir kez daha söyleyeyim. Sen 3 liraya tavuk döner ayran yiyorsan senin için değildir. Sana resimli ve belgeli cevap veririm sonra. @anzubesti

    Edit: Bu uslubuna da dikkat et.
    quote:

    "Yazan arkadaş yemekleri çöpten topladın herhalde."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TzisTa -- 11 Ağustos 2016; 12:27:58 >

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • gazellewish kullanıcısına yanıt
    otelde bırakıyorlar. bir de, rehberler ekstralara katılım için sürekli mobbing yapar bilesiniz. kim katılmayacak diye sorar örneğin, ikide bir tur otobüs şoförü için, hadi bakalım gönlünüzden ne koparsa diye bahşiş ister
    gitmeden, gideceğiniz ülkenin navigasyon programını, örneğin here we go nun italya haritasını mutlaka indirin, serbest zaman sonrası otele dönüşünüz kolay olur. biz floransaya gittiğimizde otele valizleri koyduk, otobüs şehir merkezine bıraktı, rehber bugün serbest gün dedi kayboldu, çoğu kişi otele dönmek için bize takıldı

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gazellewish

    öncelikle başta belirteyim fiyat gerçekten çok iyi. açıkçası gezmeyi seven ve y.dışı çok yere gitmiş biri olarak fiyat tartışılamayacak kadar iyi. benim merakım şudur. ben genelde tur ile gezmem tur ile sadece balkanları gezmiştim oda fiyat performans olarak bu tur gibi olduğu için düşünmeden tur almıştım ancak orada bu kadar fazla ekstra tur yoktu. şimdi benim merakım şudur. daha önce katılmış birileri beni bilgilendirir ise çok makbule geçer. benim bu turlar arasında ilgimi çeken tek yer pompei. onun haricindeki ekstra turlara katılmak istemiyorum. peki katılmayınca bizi şehir merkezinde bırakıyorlar mı yoksa otele götürüp ne haliniz varsa görün mü diyorlar? yani ekstra tura katılmayan ne yapıyor bilgi için şimdiden teşekkürler.

    Daha önce pronto turla benelüks+fransa'yı gezdim.Ekstra tura katılmayanları şehir merkezinde bıraktılar.Ekstra turun başlayacağı nokta ya da kalınan otel şehir merkezinin dışında olduğunda ise katılmayanları metro duraklarında bırakarak gidilmek istenen güzergahlara ulaşımın nasıl olacağını tarif ettiler.

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • quote:

    Orijinalden alıntı: nervus*vagus

    Bizi otelden alıp merkeze götürmez mi acaba tur?

    Maalesef ben şu ana kadar öyle bir iknada bulunamadım. Otelleri araştırırsanız genelde metro yakınında oluyor en kötü otobüs aktarması ile metroya ordan merkeze gidebilirsiniz. Ortalama 40 dk sürer ulaşımlar bu tarz turlarda.


    @ycakir
    Grupanya gibi sitelerde bu tarz turlar 199 € gibi çekiyor ancak açıklamalarda + 1000 lira ödüyorsunuz gibi bir şey mutlaka yazar. Burada atlandığını düşünüyorum yoksa 199€'ya zaten sadece kendiniz alsanız gidiş dönüş uçak bileti alırsınız. Fiyat bedava.


    Ekstra turlar hakkında katılımlar dediğiniz gibi zorunlu değil ancak 299 €'da indirimli fiyat değil. ETS ile gittiğimde zaten ekstra turlar 320 € gibi bir şeydi.

    Ek olarak 60-120 € arası verilen saçma ekstra turları kendiniz halka karışarak benim gibi kişi başı aynı turu 5-10 € arası yapabilirsiniz. Sadece biraz araştırma ve kendinize güven gerekiyor. Belki rehber bilgilerinden mahsur kalıyorsunuz ama internetten çıktı alıp kendi rehberiniz olabilirsiniz yani her şeyin çözümü var ve İnanın daha zevkli oluyor.


    kısa bir edit: uçak parasına 40 € diyen arkadaşlar hangi sezonda bakıyor acaba 2017 kış mı

    çok nadir de olsa yakalanır kabul ama ortalama fiyat aktarmasız 70-100 € arasıdır. (Tek gidiş)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 11 Ağustos 2016; 13:04:39 >

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • Mart ta 2 kişi 4 gece 4 yıldız otelde hotel flavia şehir merkezinde. İnglizcesiz ve tursuz gittim , gayet iyi anlaştım

    Sonbahar yada ilk bahar da gidin diğer aylar uzak durun



    Uçak 360 tl 2 kişi gidiş dönüş pgs ile Sabiha -fiocino hava limanı.



    Vatikan giriş 80 € ama kesinlikle verilen. Paraya yazık bim bitmiş
    (İnternetten alırsan 30€ benim gibi pazar günü Vatikan'dan alırsan 40€ )
    Onuda geçtim 10€ bile edecek bi yer değil
    Ordan burdan toplama çalma eserler bolca
    Kafa başka bi cacık yok
    Tavsiyem. Dışarıdan gezin. yada Ayın Son pazar günü gidin. Ücretsiz gezin


    Yeme içme 4 gün 70€ (Bi restoranda pizza yedik 2 pizza 2cola 26€ berbat bişiydi dominosun dandik pizzası bile bunlardan daha iyi (heryerde yedik pizza )klasik kekolar gibi aşk çeşmesi civarındaki yerlerden teramisu , makarna vs onlarda berbattı,



    Otel 780 tl + 32 € şehir vergisi en çok vergi koydu bana



    23€ ulaşım otel transfer ve Vatikan'a metro geri kalan heryere yürüdük ayaklarım açıldı o iyi geldi zaten heryer Roma'da 10-15 dakkada bi yerden bi yere gidiliyor



    Bundan daha düşük bütçeler ile gezenlere orada şahit oldum



    Hava alanında konuştuğum bir kız oteli 4 gece 300 tl ye aldığını söyledi



    Arayınca her bütçeye göre fiyat uygun bulunuyor oteli şehir merkeziydi



    Ama 20km uzak otel sıkıntı tek yatak olsun şehir merkezi olsun

    sadece Roma'daki bukadar harcadım ama roma pahalı memleket , giderken sigaranızı götürün sigaraları çok kötü ve pahalı

    İtalya vs gittikmi gittik. Okadar Kültür turu bizi bozar





    Edit: bu yorum ilk defa gidecekleri bağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 11 Ağustos 2016; 14:38:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • Siz 80 euroyu ne icin verdiniz? Papayla mi gorusturuyorlar 80 euro verince?

    https://biglietteriamusei.vatican.va/musei/tickets/do?action=booking&codiceTipoVisita=26&step=2

    Tam 16 euro ogrenci 8 euro. Eger vatikanda sira beklemeyeyim diyorsaniz bileti online alin. Online alinca 4 euro islem ucreti de oduyorsunuz.ama kesinlikle deger.cunku cok sira oluyor.online almazsaniz saatlerce sira beklemek zorunda kalabilirsiniz.
    @ottoserdar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 11 Ağustos 2016; 13:45:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • Ailesiyle gidenler için iyi. Fakat tek giden gezginler için gereksiz. Hosteli kötüleyen arkadaşlar olmuş. Otel daha iyimiş :)) İkisi karıştırmayın. Hostel otellere bin basar. Eğer Antalya'daki gibi tatile gitmiyorsanız. Ya arkadaşım sen italya ya havuza denize girmeye mi gidiyorsun. Gezmeye gideceksin. Beğenmediğin hostellerde senin gibi gezgin insanlar var. Beraber takılıp, gezer, eğlenirsin. Kafana göre rota belirler istediğin yeri gezersin. Turlarda bunu nasıl yapacaksın? Otel de bunu bulabilecek misin? Adamlar otele bırakırlarsa ben ne yapacam. Yok treni kaçırırsam taksiyle mi dönecem falan derdine düşmüşler. Daha geçen sene arkadaşım balayına İtalya'ya gitti. Dünya kadar ekstra ödeyip, geldiler. Kimler tura katılmayacak diyorlar. 40 kişi varsa 2 kişi katılmayacam diyecek. Biri de sizsiniz. Sonra kendinizi kötü hissedip, lan lanet olsun bende bunlarla gidip gezeyim diyeceksiniz. Bura da yazmak gibi olmuyor. Arkadaşım da aynı sizin gibi katılmam. Beraber gezeriz dedi. Suya 1 € falan verip geldi. Rehberin gösterdiği yerlerde toplu yemek yediler vs. Bura da extralara katılmam dersiniz. Ama oradaki psikolojiniz bambaşka olur. Tek gidecekler hiç bulaşmasın. Kendiniz plan yapın.

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • Öncelikle tatilbudur'dan daha önce çok kez yurtiçi otel satın aldım. Bence firma büyük ve güvenilir. O konuda sıkıntı yok.
    Buna benzer yurtdışı turlarına da başka firmalarla (İzmir'de oturduğum için İzmir kalkışlı İzmir firmalarından) çok kez gittim. Tur şirketlerinin politikaları hemen hemen aynıdır. O yüzden benim gittiğim yurtdışı turlar ile tatilbudur'un turu arasında fark olmaz. Eğer bu tip turları alıyorsanız dikkat etmeniz gereken şeyler ekstralardır. Tur şirketi, size söylediği fiyata, uçak ya da otobüs ne ulaşımı kullanıyorsa, söylediği otele götürür. Havaalanında karşılar, otobüse bindirir, şehir turu yaptırıp, kalacağını otele götürür. Burada önemli nokta ekstra programlardır. Mesela belirli bir ücret karşılığında sizi gece limitsiz bir yöresel mekana götürür ya da çevrede önemli bir gezi noktası varsa bunu ekstraya satmaya çalışır. Bunu zorla yapmaz. Sadece pazarlar. Çoğunlukla da o kadar güzel özendirirler ki imkanınız varsa alırsınız ve pişman da olmazsınız. Sonuçta sevimli bir rehberle, güvenli yolculukla hizmeti alırsınız.

    Ben genelde bu tip turlara gittiğimde eğer şehri çok iyi bilmiyorsam bu ekstra turların hepsini alıyorum fiyatı da uygunsa.

    Sonrasında kendimi ve ailemi rehbere emanet edip rahat rahat geziyorum.

    Ancak eğer öğrenciyseniz, fazla para harcamak istemiyorsanız. Rahatlıkla temel fiyatla gidip, uçağı, transfer hizmetlerini, konaklama hizmetlerini kullanıp, kendi imkanlarınızla (metro, otobüs, taksi, otostop) heryeri gezebilirsiniz.

    Tek yapmanız gereken dönüş gününde otelin resepsiyonunda hazır olmanız.

    Benim gittiğim turlarda bu şekilde faydalanan çok genç çift oluyordu. Özgürseniz, kendinize güveniyorsanız, kesinlikle tercih edilmesi gereken bir yöntem.

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • nigthcall kullanıcısına yanıt
    Gözden kaçmış sanırım

    ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
    • Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul(SAW)- Bologna (BLQ)- İstanbul(SAW) arası ekonomi sınıfı uçak biletleri
    • Havalimanı vergileri
    • 3* otellerde 7 gece kahvaltı dâhil konaklamalar Venedik (Vicenza, Mestre, Treviso, Padova, Lido de Jesolo bölgeleri) ,Floransa (Montecatini) ,Roma (Merkeze 15 – 20 km mesafe)
    • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri
    • Tüm şehirler arası transferler
    • Panoramik Roma, Floransa ve Venedik şehir turları
    • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
    • Zorunlu Seyahat Sigortası

    Bugüne kadar hiç turla çıkmadım çıkacağımı da zannetmiyorum ama fiyat bence çok iyi. Özellikle tecrübesi, dili ve ilk defa çıkacak cesareti olmayan arkadaşlar için tartışmaya bile gerek yok.

    Turla çıkmam dememdeki amaç özgürce istediğimi yapmaktan hoşlanırım belli gruba kişiye bağlı kalmayı sevmediğimden yoksa bu fiyat kesinlikle çok iyi, düşünenler kaçırmasın derim

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • arkadaşlar yakın zamanda gidecekler tecrübelerini paylaşırlarsa esktra tur otel vs ileri tarihlerde gidiecekelrde faydalanmış olur.. eşimle birlikte gitmek için 9 marta tur satın aldım.. bu fiyata bulabileceğimiz pek düşünmüyorum başka yerde.. vize işlemlerini de idata üzerinden halletmeyi planlıyorum.. erken tarihte tura katılacaklarda tectübelerini paylaşırsa hepimiz için oldukça sıcak fırsat olacağını düşünmekteyim

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • bu arada vatikana giriş için ne parası alıyorlar :) meydana girmek paralı mı :)

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottoserdar

    Mart ta 2 kişi 4 gece 4 yıldız otelde hotel flavia şehir merkezinde. İnglizcesiz ve tursuz gittim , gayet iyi anlaştım
    Sonbahar yada ilk bahar da gidin diğer aylar uzak durun

    Uçak 360 tl 2 kişi gidiş dönüş pgs ile Sabiha -fiocino hava limanı.

    Vatikan giriş 80 € ama kesinlikle verilen. Paraya yazık bim bitmiş

    Yeme içme 4 gün 70€ (Bi restoranda pizza yedik 2 pizza 2cola 26€ berbat bişiydi dominosun dandik pizzası bile bunlardan daha iyi (heryerde yedik pizza )klasik kekolar gibi aşk çeşmesi civarındaki yerlerden teramisu , makarna vs onlarda berbattı,

    Otel 780 tl + 32 € şehir vergisi en çok vergi koydu bana

    23€ ulaşım otel transfer ve Vatikan'a metro geri kalan heryere yürüdük ayaklarım açıldı o iyi geldi zaten heryer Roma'da 10-15 dakkada bi yerden bi yere gidiliyor

    Bundan daha düşük bütçeler ile gezenlere orada şahit oldum

    Hava alanında konuştuğum bir kız oteli 4 gece 300 tl ye aldığını söyledi

    Arayınca her bütçeye göre fiyat uygun bulunuyor oteli şehir merkeziydi

    Ama 20km uzak otel sıkıntı tek yatak olsun şehir merkezi olsun
    sadece Roma'daki bukadar harcadım ama roma pahalı memleket , giderken sigaranızı götürün sigaraları çok kötü ve pahalı
    İtalya vs gittikmi gittik. Okadar Kültür turu bizi bozar



    Ben İtalya konsolosu olsam senin vizeni iptal eder bir daha EU sınırlarına girmeni yasaklardım. Bence sen hiç masraf yapmayıp Dominos Pizza ile mutlu mesut yaşa :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reginamea -- 11 Ağustos 2016; 14:47:56 >

    Bağlantı: https://www.tatilbudur.com/klasik-italya-turu-pegasus-havayollari-ile-super-promosyon-1



  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.