Şimdi Ara

19 yaşındayım iş görüşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 19 yaşındayım liseyi bitirdim kendi istediğim üniversite harici bi yere gitmek istemediğim için bu sene çalışmak istiyorum. İstediğim bölümün ahım şahım bi puanı olmadığı için çalışmam problem çıkarmaz. Bi çağrı merkezinde işe başvurucam iyi kötü görüşmeye çağıracaklar nasıl giyinmem gerektiği konusunda bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.



  • Gömlek, kot pantolon harici pantolon, ceket. Takımla gitmene gerek yok diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    siyah kot pantalon kurtarmaz mı?

    teşekkür ederim cevap verdiğin için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoTs -- 31 Temmuz 2015; 4:45:32 >
  • cagri merkezi isinde giyim kusam degil kelime secimine ve tonlamalarina dikkat etmelisin. tabi ciddi bir firma ise.. yok ilmihal pazarlayacaksan, bitkisel urun satacaksan ya da dolandirici bir firmanin (bilerek yada bilmeyerek) calisani olacaksan kelime secimin de onem tasimaz. yuzsuzluk yetenegin (kimisi buna yirtik olmal der) onem tasir. kapalicarsi cocugu da derler. ama kurumsal bir firmaya basvuruyorsan tras olup gunluk kiyafetlerinle gitmen, temiz bir istanbul turkcesiyle konusman ve araya bir kac eski kelime sikistirman(mahsus, halis, muhtemel, mahsuben, takiben, bilhassa..) daha olumlu bir imaj birakir.

    ama cit kirildim olma. azcik yirtik ol derim ben. reddedilsen bile git reddedilme sebebini ogren. mutlaka isone yarar bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağrı merkezinde kıyafet sıkıntı değil kot gömlek git. Ben koskoca albarakaya jilet gibi takımla gitmiştim, yataktan kalkmış gibi gelen çocuk vardı nasıl bi kafaysa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Çağrı merkezinde kıyafet sıkıntı değil kot gömlek git. Ben koskoca albarakaya jilet gibi takımla gitmiştim, yataktan kalkmış gibi gelen çocuk vardı nasıl bi kafaysa.

    Sen işe alınmazsın ama o alınır, özgüven çok önemli
  • QQMER Q kullanıcısına yanıt
    vodafone ile görüşücem olmazsa bankalar ya da turktelekom gibi seçenekler var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingrid

    quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Çağrı merkezinde kıyafet sıkıntı değil kot gömlek git. Ben koskoca albarakaya jilet gibi takımla gitmiştim, yataktan kalkmış gibi gelen çocuk vardı nasıl bi kafaysa.

    Sen işe alınmazsın ama o alınır, özgüven çok önemli

    Öyle de benim durumun onla alakası yok. Görüşme baya olumlu geçmişti, daha tecrübeli birini buldular heralde bende pek tecrübe yok yeni mezunum.
  • Bana da öyle bi teklif geldi kabul etmedim 2-3 ay egitim veriyolarmıs diksiyon felan sonra asgari maasla işe baslıyormussun yol yok yemek onlara aitmiş dedim asgari ücret verecekseniz bu kadar kasmaya ne gerek var birde kolay degil bazen gecede tutuyolarmıs günde 100-150 kişiyle telefonda görüşüyormussun
  • orh01 kullanıcısına yanıt
    dostum iyi kötü bi süre paraya ihtiyacım olduğu için çalışmak istemiştim zaten üniversite felan derken çalışmaya çok şeyim olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.