Şimdi Ara

19:00 - 23:00 arası hız düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kablonet 25 Mbit kullanıyorum. Son 5-6 aydır akşamüstü saatlerinde hız testi yapınca hızımın akn'ye düşmeden 20-15 mbit'e düştüğünü görüyordum. Ping fırlamaları da çok oluyordu bu saatlerde. Dün akşam baktım internet biraz baygın gelince. Saat 22:30 gibi ancak 5-6 mbit çıkıyordu. Şu anda saat 14:00 ve hızım yine normal. Ama akşam saatlerinde düşüyor uzun bir süredir. Benzer durum yaşayan kimse var mıdır forumda?

    Ek: Modem değerleri mükemmel aralıklarda, çoğu zaman düzeltilebilirler sütünü bile hepsi sıfır oluyor günlerce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan4550 -- 29 Eylül 2017; 13:49:9 >



  • yogunluk vardır arıza kaydı acdırdınızmı
  • türksatin ne kadar abonesi varda yoğunluk olucakki ? diğer firmaların 20 abonesi varsa türksatin 3-4 abonesi oluyor yoğunluk denilen şey hikaye bilerek kısıtlama yapılıyor bence başka bir açıklaması yok bunun
  • 15 günden beri dediğin saatler arasında internete girilmiyor şişlide oturuyorum ben bölgesel arıza diyolar ama 15 gündür çözemediler iptal ettirmeyi düşünüyorum aboneliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medicci -- 29 Eylül 2017; 21:2:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim senin durumun yine çok çok iyi. 3 haftadır ben 1mbps zor görüyorum. buyur link

    https://www.hiztesti.com.tr/result/59ce8e4326a54361a364b4ec
  • Bu durumu türksata ilettim mail at dediler attım, mail sonunda ancak arıza kaydı açtılar gelip modeminize baksınlar diye. Bir şey farketmedi sonuçta. Bu akşam da 6 mbit. Zaten hat değerleri mükemmel neyine bakacaklar gelip. Bilemiyorum

    türksatı paslama vakti geldi gibi. türk.net önceki bağlatmaya çalıştığımda 5 haftada bağlayamayınca bela okuyup türksat yeniden açtırmıştım ama bu sefer taahhüt bitimine 3 ay kala başvuruyu yapacağım sanırım türk.net'e. Bir zahmet açsınlar interneti 3 aya, yani inşallah tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan4550 -- 29 Eylül 2017; 23:21:39 >
  • Ttnet de aynı nane var 50mbps normal paketimi kullanınca yoğunluk oluyor 40 a düşürdüklerinde olmuyor. Mhyi arayın sizin hız düşürülme zamanınız gelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölge neresi? Bende herhangi bir sıkıntı yok şuan.

    Altyapı çalışmaları olunca hızlar düşüyor bir tek bende.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    sarıyer hocam, uzun süredir olan bir durum, bu saatlerde hız dip yapıyor, sadece son zamanlarda iyice kötüledi. 6 aydan fazla oldu farkedeli. Altyapı çalışması olduğunu sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan4550 -- 30 Eylül 2017; 11:32:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan4550

    sarıyer hocam, uzun süredir olan bir durum, bu saatlerde hız dip yapıyor, sadece son zamanlarda iyice kötüledi. 6 aydan fazla oldu farkedeli. Altyapı çalışması olduğunu sanmıyorum.

    Bende geçen 4-5 ay önce böyle bir durum olmuştu. Ara sıra internet kopması, yavaşlama gibi şeyler oluyordu. Daha sonra kendiliğinden geçti. Şimdi gayet stabil çalışıyor.

    Yer: Gebze, Kocaeli
  • zamanında sırf bu yüzden sözleşmeyi bozup kablonete elvade demiştim. Şu sıralar tekrarda geçmeyi düşünüyordum belki düzelmiştir diye ama değişen bişey yokmuş. Özellikle online oyunlar tam bir eziyet oluyor. Özellikle Nüfusun kalabalık olduğu bölgelerde malesef bu durum çok yaşanmakta.
  • 10 gündür bu problem ile uğraşıyorum.Saat 19.00-19.30 civarı bir yavaşlatma olayı başlıyor geceye kadar sürüyor bazen bağlantı gidiyor yarım saat,1 saat gelmiyor.3 kere teknik servisi çağırdım,üç kere sinyal değerleriniz normal diyor.Bir şey var ki çağırıyoruz kardeşim diyorum,sistemde sinyaller normal görünüyor diyor.Birdaha çağırırsam birbirimize gireriz diye çağırmıyorum.
    Nerden bulaştım bu KabloNet'e
  • Şu anda saat 17:00 ve 10mbit alabiliyorum. Merak ediyorum nitro alsam kaç verecekler. Çok saçma bi durum oldu bu yaptıkları.
  • ozan4550 kullanıcısına yanıt
    merhabalar ben denedim o saat araliklarinda benim de internetim yavasliyo. nitro aldim 40mbiti gecememisti .
  • logitech_5 L kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bir olay bu herhalde yeterli yatırım yapmadıklarından oluyor. 3-4 gündür arıza kaydı açıyorum akşamları düşüyo diye, düzelttik diye arıyorlar. Akşam yine 5 mbit. Bilemiyorum birkaç aya düzeltmezlerse yavaştan başka isp arayacağım. Taahhüt ocak'ta bitiyor.
  • Genel şebeke problemi aylardır çözülemeyen klasik sorun.
  • Sorun çözüldü arkadaşlar,

    Şikayet bildirimi yapacaksınız online işlemler panelinden. Konu internet kalitesi. Müşteri hizmetleri üzerinden veya arıza kaydı açılınca hiçbirşey yapmıyorlar. Akşamları olan hız düşüşünü belgeleyin orada, ayar çektiler hızım %100 stabil şu an akşam saatlerinde de.
  • 19:00 - 23:00 arası hız düşüyor


    Sabah akşam fark etmiyor durum böyle. Yurt dışı çıkışlarında bir sorun var.
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    19:00 - 23:00 arası hız düşüyor


    Şu an böyle, öncesinde 5 mbit down alıyorudum. Sizin sorun daha büyük belli ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan4550 -- 31 Ekim 2017; 21:48:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.