Şimdi Ara

18 bin - 22 bin tl arası Otomatik araç tavsiyesi -- yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Verdiğiniz fiyat aralığında (20.000 TL) 2008-2009 model temiz ve az kilometreli mitsubishi COLT 1.3 AMT alabilirsiniz. Otomatik vitesi sorunsuzdur, az yakar çok kaçar. Bakımlar dışında servisle işiniz olmaz. Bakımlarıda çok hesaplıdır. Kullanımı çok kolay bir araçtır, içi geniştir, tarifinize göre ideal bir araç bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coskunserce

    Verdiğiniz fiyat aralığında (20.000 TL) 2008-2009 model temiz ve az kilometreli mitsubishi COLT 1.3 AMT alabilirsiniz. Otomatik vitesi sorunsuzdur, az yakar çok kaçar. Bakımlar dışında servisle işiniz olmaz. Bakımlarıda çok hesaplıdır. Kullanımı çok kolay bir araçtır, içi geniştir, tarifinize göre ideal bir araç bence.

    hocam arıyorum ama bir türlü nasip olmuyor tam buldum bunu alacam derken 2 gün içinde araç satılmış oluyor. onun dışında gördüklerim hep kazalı idi..
    siz farklı ortamlarda ve forumlarda coltculardan haberdar oluyorsunuzdur dediğiniz gibi bir araçla (istanbulda) karşılaşırsanız haberleşebiliriz değil mi.
  • Evet araç piyasa da az, taliplisi çok. Bende ararken çok uğraştım. Ama İstanbul'la sınırlı kalmayın bence. Bugün güzel ilanlar düşmüş:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-otomatik-arayanlara-duyrulur-114944421/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-colt-1.5-instyle-amt-112593592/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 14 Şubat 2013; 13:44:37 >




  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bende 18bin liraya kadar otomatik bir araç arıyorum. Ama şanzumandan korkuyorum onun için Honda ve Mitsubishi bakıyorum. Sizin de önerdiğiniz marka varmı veya ilan?
    Teşekkürler.
  • İşi bile arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  • 2000-02 a3 ya da honda jazz








  • Vay selambey kardeşim :))
    ben de senin gibi 2 aydır otomatik 2000-2004 arası üst limiti 22000 tl olan araç bakıyorum.
    ben de acemiyim ve güvenlir (acemi olduğumdan sağlam :) demk istiyorum ) temiz bir arç bulmak gerçekten zormuş.heleki bazı arkadaşların dediği gibi satıcıyla konuşuluyor temiz deniyor sonra baktırıyorsun hasar kaydı darbe boya vs çıkıyor. bu insanlar nasıl bu yalnı söyleyebliyr anlamıyorum.
    forumlrda bazı usta şöför arkadaşlar bize kızabilir saygı duyarım. çünkü ilk kez araba alacak bizler bilgi sahibi olmadığımızdan iyice inceliyor ya da milyon kez fikir değiştiriyoruz ve diğer yorumcular bize kızıyor :) bu da inanın çok normal.
    ben vw golf 2000-2004 20.000-22.000tl arası araç çok görüyrm ama cesaret edemiyorum.sonuçta ne marka ya da yaşta olursa olsun bu araçların bir alıcısı oluyor ve satılıyor!!!!
    honda jazz lar da çok hoş görünüyor 2000 - 2004 arsı da o fiyatlara bulunabliyor.
    puntoları çok raştırdım city mod arızası midemi bulandırdı. fiesta otomatiklerde çoğu forumda sorunlu diye nitelendirliyor.

    sonuç olarak golf ve jazz lar güzel. audiler de var o fiyata 99-2000 otomatik ama insan bakımından masrafından korkuyor. pahalı deniliyor diğer araçlara göre ama bir vw ve audinin sağlamlığına da herkes garanti veriyor

    Neyse usta şöförler bizlre biraz daha sabrederse biz de bu işin üstesinden gelecez inaşşalh.
    bir de paraya bakıyor bu işler.umarım en kısa zamnda gönlümüze göre bir araç bulurz.

    görüşleriniz için teşekkür ederim tüm acemi araça alma hevesindeki arkadaşlar adına :)




  • otomatik vites araba almakla çok büyük bir hata yapıyorsunuz yol yakınken dönün hazır şöförlüğünüz iyi değilken manuel vitesle geliştirin şöförlüğünüzü
  • Konu sahibi araç aldı mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.