Şimdi Ara

1717 Scammer (Manes)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, başlıktan da anlaşıldığı üzere 1717 bir hırsızdır.

    10 Clanı ile dün Talos kestik ve Glass Belt düştü. Güveniyoruz ya adam clanda falan, partiyi o kurmuştu, remake yapma gereği duymadık. Drop ona gelince, pm'den 'IN almak için bunu takasa sokacağım.' demiş. Biz de haklı olarak, 'Clanda belte ihtiyacı olanlar var, serverda dupe item var, dropu dışarı çıkarmak istemiyoruz.' dedik. Kaldı ki; clanda item sıramız var. Bu sıraya müteakip, quest belt takan arkadaşlarımız varken, Iron Belt takan bir oyuncunun drop talep etmesi bana arsızlık gibi geliyor.

    Sonrasında Msn konferansa aldım kendisini, ve nedense 'Offline' oldu, bir daha da 'Online' olmadı

    Velhasıl kelam, 1717 dropu vermeden clandan çıkmış ve NTS basarak tekrar Orc olmuştur. Yakında NCS'de basar, 'Char.ı sattım.' ayakları da yapar.

    Konuyu dün de açabilirdik ama Ergun'la konuşmadan açmak istemedik. Bekledik ki, belki mantıklı bir açıklama yapar. Char.da başkası vardır vs. gibisinden.. Ama NTS bastığını görünce, olay açığa çıktı. Bir Glass Belt için tüm saygısını yitirdi.


    Kaldı ki; 1717 itemlarını nasıl yaptığını az çok biliyoruz değil mi?

    Yakup; senden de özür dilerim canım arkadaşım. Arada kalmayayım diye çekilmiştim ama sen haklı çıktın. Bilmeyenlere bunu da açıklayayım; Yakup Iskorpit char.ını item karşılığı satın almış ve NCS basmıştı. Wipe'da takasta verdiği IN silinince 1717 'Ne olacak' gibisinden bir muhabbete girmiş. Ha bunu sormakta haklı olabilir ama zaten serverda dupe item olduğunu biliyordu. Bunu bile bile neden takasa girdi? Ben de bunu sorarım. Öte yandan Yakup da itemların sağlam olduğuna emin. Ve IN'ın silindiğine inanmıyor. Artık ben de inanmıyorum şahsen.

    Neyse, sonrasında Rx0, Yakup'un char.la giriyor ve 1717'den aldığı gizli soru sayesinde şifreyi değiştiriyor.


    Bu tür şeylerden hoşlanmam, ama bu kadar insanın emeğini hiçe sayan bir kişiyi deşifre etmek kötü bir davranış olmasa gerek. SS'leri imageshack'e atamıyorum. Hata veriyor. Daha sonra dropun düştüğü anı ve clandan çıktığı zamanı gösteren iki SS arkadaşlarım tarafından başlık altına eklenecektir.

    Saygılar

    Aurora@Manes


    Ekleme:

    http://img244.imageshack.us/img244/9...23138136hd.jpg

    http://img144.imageshack.us/img144/2...23216287gu.jpg

    .ksc'ler saklıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihiList KeLebeK -- 24 Ocak 2007; 0:10:18 >







  • Rxo eski W1nsome 'dir...Emin[winsomenın eskı sahibi hackletmeden once ] W1nsomeyi ReturnOfCakici dan almıstır.. return charın sıfresını w1nsomeden istemiş olup çeşitli zamanlarda charda wakit gecırmekteydi..w1nsome da bu adama guvenıor tabii. ama adam cahrın gizli sorusunuda bildiği için clana bir gün [oneSeconD] emin ben sifreyi değiştirdim yazıyor.. ama emin hiç ses cıkarmıyor onun dustugu sevıyesızlıge dusmek ıcın....Rxo diye bır asas yokdu server da bilen bilir .. nereden geldi bu adam ???? yda w1nsome nereye gitti ???.... Yalan deil eskiden oneSeconD da olan adamları manes de arastırıp sorabılırsın.. kendisi clana yazdı.. sonrada Ncs bastı ve charı kendısı kullanyor ..

    yazdıklarımı nden yazdın dersen Rxo hakkında 1 kac bilgi edinmeni istedim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: warrior_1679

    Rxo eski W1nsome 'dir...Emin[winsomenın eskı sahibi hackletmeden once ] W1nsomeyi ReturnOfCakici dan almıstır.. return charın sıfresını w1nsomeden istemiş olup çeşitli zamanlarda charda wakit gecırmekteydi..w1nsome da bu adama guvenıor tabii. ama adam cahrın gizli sorusunuda bildiği için clana bir gün [oneSeconD] emin ben sifreyi değiştirdim yazıyor.. ama emin hiç ses cıkarmıyor onun dustugu sevıyesızlıge dusmek ıcın....Rxo diye bır asas yokdu server da bilen bilir .. nereden geldi bu adam ???? yda w1nsome nereye gitti ???.... Yalan deil eskiden oneSeconD da olan adamları manes de arastırıp sorabılırsın.. kendisi clana yazdı.. sonrada Ncs bastı ve charı kendısı kullanyor ..

    yazdıklarımı nden yazdın dersen Rxo hakkında 1 kac bilgi edinmeni istedim..


    Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Rx0' nun W1nsome ile ilgisi yoktur. Bu iddiaları char. ID'lerini vererek kanıtlamanızı isterim (;




  • kardeşim sadece oneSeconD clanından bi arkadas olarak bunları soyluyorum...nerden bılıyım ID yi ..dün aksam arenadaydı Rox .. sen w1nsome mısın yani returnmusun dedıgımızde evet ncs basılı bu char demıstı.. keske ss alsaydım..sen de bana boyle bısı desen bende ınanmam ss sız ama.. ınanmak ısteyene kardeş..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: warrior_1679

    kardeşim sadece oneSeconD clanından bi arkadas olarak bunları soyluyorum...nerden bılıyım ID yi ..dün aksam arenadaydı Rox .. sen w1nsome mısın yani returnmusun dedıgımızde evet ncs basılı bu char demıstı.. keske ss alsaydım..sen de bana boyle bısı desen bende ınanmam ss sız ama.. ınanmak ısteyene kardeş..


    Ben birinci ağızla konuşup yazıyorum. Rx0 char.ına NCS basılı, bu doğru ama W1nsome değil. Bahsi geçen 3 char.a da NCS basıldı. Tek doğru olan bu. Ama kim kimdir, bunu açıklamak bana düşmez..
  • Geçmiş olsun arkadaşım.

    Adamın ne mal olduğunu anladınız.

    Bu arada Türkçeyi çok güzel kullanıyosun.
  • Evet, değil mi? Çok güzel kullanıyor harfi harifine dikkat etmişsin,gerçekten tebrik ederim.
    Bu arada geçmiş olsun.
  • Auroa keniniz ettinidiyosunuz kendiniz buluyonusnuz sırf lvl i için np si için nts basan adamı clana alıyosunuz sonra bunları yapıyor size başş kalıyor bu işler böle yürüüyor anlamıyorsun sen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

    Geçmiş olsun arkadaşım.

    Adamın ne mal olduğunu anladınız.

    Bu arada Türkçeyi çok güzel kullanıyosun.


    kesinlikle katılıyorum.Forumdaki aga bunu soyleyin plsssssssss help mi pilizzz diye sacmalayan kişilere örnek olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KIRIKKILIC@

    Auroa keniniz ettinidiyosunuz kendiniz buluyonusnuz sırf lvl i için np si için nts basan adamı clana alıyosunuz sonra bunları yapıyor size başş kalıyor bu işler böle yürüüyor anlamıyorsun sen


    Kılıç; adam np, lvl için alınmadı clana, adam sanıldı da alındı. Ben Yakup'la onun meselesini konuştuğumda da söylemiştim; 'İkinizi de bir tanırım, ne eksik ne fazla. Kim yalan söylüyor, bilemem.' diye. Kaldı ki ben de NTS basıp human oldum, mesele bu değil.

    Ha kötü mü oldu çıkması? Çok iyi oldu, en azından bir emek hırsızı daha elendi. Ve biz de, bossları belirlediğimiz kadro ile kesmeye karar verdik. En azından boss partilerini sadece o kadrodan adamlar kuracak; başkasında ise parti, remake yapılacak. Bunu kabul etmeyen clan üyeleri, clandan ayrılmakta özgürdürler. Kimse alınmasın, gücenmesin ama bizim aramızda bu tip insanlara yer yok artık.

    1717'nin bir bahanesini daha söyleyeyim. 'Isiloon dropları ally'a veriliyor, neden üst clana verilmiyor?' Bilmeyenlere duyurulur. 10 bir ailedir, alt-üst ayrımı yoktur. Bundan sonra da olmayacaktır.


    NOT: Tebriklere teşekkür ederim. Oyun içinde ya da Msn'de bu kadar dikkat ettiğim söylenemez. Ama burada çok önemli olmasa da kalıcı bir şeyler yazıyoruz. Anlık ileti de göndermediğimiz için, yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemem. Dikkat etme sebebim biraz da budur..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk


    quote:

    Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

    Geçmiş olsun arkadaşım.

    Adamın ne mal olduğunu anladınız.

    Bu arada Türkçeyi çok güzel kullanıyosun.


    kesinlikle katılıyorum.Forumdaki aga bunu soyleyin plsssssssss help mi pilizzz diye sacmalayan kişilere örnek olsun.

    +1
  • Aurora Aranızdan Böyle Gereksiz Kişilerin Eksilmesine Sevindim .. Oyun için Kişiliğinden Ödün Verenlere Birşey Diyesim Gelmiyor .. Umarım Dürüstlüğünüzün Karşılığını Daima Alırsınız... Ben Seni Tanıdığımdan Beri Hiç illegal Birşey Yaptığını Görmedim .. Legal Bir Oyuncusun .. Kişilik Olarakta Seni Çok Seviyorum Biliyorsun..
    Umarım Size Daha Guzel Droplar Nasip Olur...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Buri35

    Aurora Aranızdan Böyle Gereksiz Kişilerin Eksilmesine Sevindim .. Oyun için Kişiliğinden Ödün Verenlere Birşey Diyesim Gelmiyor .. Umarım Dürüstlüğünüzün Karşılığını Daima Alırsınız... Ben Seni Tanıdığımdan Beri Hiç illegal Birşey Yaptığını Görmedim .. Legal Bir Oyuncusun .. Kişilik Olarakta Seni Çok Seviyorum Biliyorsun..
    Umarım Size Daha Guzel Droplar Nasip Olur...

    İşallah iyi yerlere gelriisniz ama kafayı taktılar bana vallenle CONT uyuz oluyor galiba bana sürekli bana dlaıyorlar CONT la sen neysede Vallende 7 k uniyngli hp alamıyorum suan için onu :)) ezdiğim günleri bilirim ama bu arada saygılar ben abimin carıyla oyunuyorum sabhalrı beni bilirisniz
    İ am BozkurtKursad:)




  • biraz daha seçici olsak keşke alırken :( silvina ben 1717 gibi clanı haketmeyn admlar var üzüldüm glass belt olayına :(((
  • Bence siz dostluk içinde aldık deseniz ben hep söleirm nts basan bi adamın mutlak bir sebebi vardır bi icraati vardır arastırmadan almayın 1717 ne olduğu belliydi zaten onuda gectim tanımadığınız adamı nasıl dostluk için alıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.