Şimdi Ara

17000 TL civarı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımı sattığım için şuan elimde 17000 tl param var. Bu fiyata bana sıkıntı çıkarmayacak hem spor hem aile aracı tadında araç tavsiyelerine ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.



  • Pat O Brien kullanıcısına yanıt
    FİAT STİLO
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pat O Brien

    Aracımı sattığım için şuan elimde 17000 tl param var. Bu fiyata bana sıkıntı çıkarmayacak hem spor hem aile aracı tadında araç tavsiyelerine ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

    Hem spor hem aile aracı demişsiniz Corolla 1.6 XEi veya GLi almanızı önericem fakat diğer arabalara göre modeli düşüktür 95-96 model arabalara 17 bin falan istiyolar mantıksız gibi gelebilir ben sadece bir öneri olsun diye söyledim Arabanın alçak olması ve seri olması sportiflik katar 4 kapılı sedan olmasıda aile arabası ve sorunsuz arabalardır.




  • 3-4 ay önce 18liraya 1999 1.6ies euro civic aldım sunroof, hava yastığı, klima herşey var arabada. compitest'te 110bg çıktı araç 4bin devirden sonra şahlanıyo araç kullanması ve performansı çok iyi. sakin kullanımda şehir içi 22kuruş yakıyo. parçası ucuz. ufak tefek aksesuarlarla çok şekil görünüyo. tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozmen_bey

    3-4 ay önce 18liraya 1999 1.6ies euro civic aldım sunroof, hava yastığı, klima herşey var arabada. compitest'te 110bg çıktı araç 4bin devirden sonra şahlanıyo araç kullanması ve performansı çok iyi. sakin kullanımda şehir içi 22kuruş yakıyo. parçası ucuz. ufak tefek aksesuarlarla çok şekil görünüyo. tavsiye ederim.

    araç gerçekten mantıklı geliyor hocam,arkadaş çevremde tavsiye etmişti bu aracı bi araştırıyım temiz bulabilecekmiyim bakalım,teşekkür ederim.
  • Pat O Brien kullanıcısına yanıt
    ben 2-3ay ne alıyım diye düşünüp buna karar verdim. piyasası ve parçası ucuz olup az yakan bu kadar donanımlı ve konforlu yok o fiyatlara emin olabilirsin. euro civic değilde sedan olan 1.6is almaktı niyetim ama dış kasa haricinde herşeyi aynı olmasına rağmen aralarında 4-5bin oynuyodu o yüzden euro olanını aldım. 1ay kadar aradım aracı araç genelde otomatik olarak satılmış manuel temiz düşük km bulmak gerçekten çok zor. ben aldığımda piyasası 16liraydı 90bin de değişensiz bulunca 18 verdim acımadım iyiki vermişim.
  • Euro civic ben de arastiriyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kimse marea dememiş exclusive olani alinir hemde bahsi gecen araçlardan 4,5 yas daha genç ve daha donanimli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa Romeo 156 1.6 TS:

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-kusursuz-alfa-136685217/detay

    Yakıt daha az önemliyse, 2.0'ları daha iyidir. Parça sorunu çekmezsiniz, ama Usta bulmak biraz sorunlu. Periyodik bakımları her usta yapar. Ama daha karmaşık bir arızada uğraşırsınız..

    Temizini bulursanız Dynamic paket Stilo olabilir. Ben sahibinden'e baktım, hepsi turşu..

    Yine temiz Marea Exclusive bulunabilir:

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-acil-satilik-fiat-marea-exclusive-1.6-motor-162575410/detay

    Yine temiz bulabilirseniz Focus HB'yi kesinlikle öneririm.

    Hyundai Elantra olabilir, ama bana ruhsuz geliyor araç..

    Nissan Almera bakabilirsiniz.

    Peugeot 307 olabilir...




  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Hocam alfa romeo dediğiniz gibi usta bulmak zor parça sıkıntısı vs güzel araba ama ha diyince satılacak tipte araba değil.birde çok sıkıntı çıkarıyormuş o yüzden herkes şikayetçi.Marea'da ne bilim hiç ilgimi çekmedi tipinden yana sıkıntı var Hyundai Elentra'da güzel beğendiğim bi araç ama pahalı ona gücüm yetmiyor şuan.Yukarıda arkadaşın önerdiği honda civic 1.6ies tam istediğim gibi ama temiz hiç bulamadım bu fiyat aralığında.Civic'in iyileride fiyat yüksek.Bu bütçeyede iyinin kötüsü kötünün iyisi denk geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.