Şimdi Ara

17' notebook tavsiyeleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Malesef ekran olarak düşünürsek yanlış yapmışın, Hp ekranı Sony ile mukayese edilmez gerçek parlak ekran istiyosan Sony yada Pacard Bell
  • Sanirim gercek sorun o.Evet yeteri kadar parlak gelmiyor bana.Makina performans olarak super.Pili 3 saat gidiyor, cok hizli ,ayni anda virus programi dahil uc-dort prgram calisiyor banamisin demiyor.Klavye cok rahat,atanmis tuslar var media player,hesap makinesi vs...Isinma hic yok,ses yok,fan normal..Ama gel gorki su elim hep ekranin parlaklik ayarini yapmaya gidiyor.Bende parlak ekran severim iyimi:) napsam yaa..Performansatanda cok memnunum. Sony nin ram i falan cok dusuk ya,bu performansi verirmi sice,cok kullanamdim sony yi.Performans olarak hangisi agir basar peki ?
  • Tabiki Sony ile HP karşılaştırılmaz ama aynı konfigrasyon olsun dediğin zaman Sony de fiyatlar uçar, hem ekran , hem performans hemde fiyat diyorsan piysadaki tek alternatifin Pacard Bell olacaktır
  • Arkadaslar Hp 8195EA nin ekrani icin soyledigim herseyi geri aliyorum :)
    Megerse ekran karti ayarlarindan halledebiliyormusum.Bazen fabrika ayarlari uyum gostermiyormumus ne :).Sagolsun forum da bi arkadas yardim etti.Simdi super hersey.Yandan,alttan,ustten oldukca tatmin edici oldu..Oh beee rahatladim :)
    Klavyedeki fn+f8-f7 haricinde, ozelliklerde ki gelismisin icinde renk sektesinde gama-parlakli ve kontrast ayarlari var..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CORELLI

    fiyati 2.650 ytl hocam.. Ekran kartini istersem degsitrebiliyormuyum yaw ? Bide ekran akrtinin daha iyi olmasi bana ne avantajlar saglar ? Pc de oyun oynamam bu arada ..


    fiyatı çok uygunmuş.Türkiyeden mi aldın internette baktımda bulamadım link verebilirmisin
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan54 -- 12 Nisan 2006; 0:28:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.