Şimdi Ara

1600Tl kasa+işlemci soğutucu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,Pc deki tüm parçaları ayarladım sayılır.Kasa ve soğutucuya ise 1600tl kaldı.Aklımda kasa veya soğutucu yok.Önerilerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemrr -- 24 Haziran 2019; 0:5:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • hocam ben 1660ti ile birlikte thermaltake view27 600w 80 plus kullanıyorum 800 tl civarına bulanabiliyor. soğutucudan kastınız cpu soğutucu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camlı rgb cancalı kasalar var şimdi. Isı sorunları oluyor. eski ızgara tip kasalar daha iyiydi ısı yönünden. Alıcan kasada psu altta olsun, psu haznesi olsun, arka ve üstte en az 12cm çıkış fan yuvası bulunsun. İçeri önden en az 2 tane 12 cm fan yuvası olsun alttan 1 tane de olursa iyi olur. üst alt fanların toz koruyucu padlari olsun. Yan fan çok etkildir soğutmada cam kasalarda bulunmuyor maalesef. Phanteks malzeme kaltesinin üsütünü görmedim. Nzxt tasrımda harika. Corsair,cooler master ,thermaltake beğendim kasaları var,beğenmediğim kasaları da var. Sharkoon F/P ürünleri var. Soğutucu arctic freeezer 34, fsp windale fln alıanbilir. 9 cm fanlı küçük soğutucu isteidiğim için Deep Cooler c40 siparişi verdim. 2-3 güne onun hakkında bilgi verebiilrim. Ankartın micro atx mi normal mi, sıvı soğutucu kullanmak istiyormusun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 24 Haziran 2019; 11:42:21 >
  • Soğutucu olarak sıvı soğutma bana daha mantıklı geliyor fakat emin değilim.Hava soğutmaya baktığımda da sabah testlerde be quite dark rock pro 4 kafamı kurcalamaya başladı.Kasada ise phanteks ve NZXT ürünleri arasında gidip geliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliemrr A kullanıcısına yanıt
    bütçe varsa tam markayı hatırlamıyorum quite bilmemne diye bir marka soğutma hava aksışında ,sesizlikte o kasa üzerien yok. Amzon fln türkiyede satılmıyor. Geçen bir hazır sıvı soğutma almış sistem su kaçırmış diğer parçlar zarar görmüş, ben sağlamcıyımdır herşeyden önce sağlamlık sonra performasn sonra görüntüyle ilgilenir. Pahanteks p400s mazlsem kaliteis önceki xigmatege göre muteşem. Xigmatek bunun yanında peynir tenekesi gibi kaldı. Kaaa görünrü ışıklı fln ama çok serin kasa değil. Ön kapak ızgralı al ,hava alıcağı bir kapak olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.