Şimdi Ara

1600 ile başlayan 2.0'a yükseltme ve Mail sorunlarının tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Herkeste muhtemelen iPhone'u 2.0'a yükseltme telaşı var (hafta sonu, zaman bol :)) Ben de sırf denemek için 2.0'a geçtim. Fakat geçerken 3-4 saat boyunca iTunes ile restore etmeye çalışırken sürekli 1601,1602,1604 hata mesajları alıyordum. Sonrasında da mail'lerime ulaşamıyordum.

    Muhtemelen konuyu anlatan arkadaşlar bahsetmişlerdir, fakat başka forumlara da baktığımda pek çok insanın ortak sorunu olduğunu görüp, ayrı bir başlıkta tekrar söylemek istedim.

    1) 1600 kodlu hata ile ilgili> Bu hata iPhone'u almanız gereken DFU Mode yerine Recovery Mode'a almanızdan kaynaklanıyor. Yani ya Home ve Power tuşlarına uzun süre beraber basıp, ya ZiPhone ile direk DFU mode'a alırken siyah ekranda kablo ve iTunes resmi görüyorsunuz; halbuki bu Recovery Mode.
    DFU Mode'a almak için Home ve Power tuşlarına 10 saniye beraber basıp (içinizden 14-15'e kadar sayın) sonra power tuşunu bırakıp, sadece Home tuşuna 10 saniye daha basmaya devam etmeniz gerekiyor, ta ki ekranda hiçbir şey görünmeyinceye kadar.

    Artık telefonunuz DFU Mode'da. Yeniden shift restore ile yazılımı yükleyebilirsiniz.

    2) Eğer 2.0'ın tadını çıkarmaya çalışırken mail uygulamasının çalışmadığını görürseniz sorunu şu şekilde çözebilirsiniz: iPhone'u Recovery Mode'a alın. (Home ve Power tuşlarına, kablo ve itunes görünene kadar basın.) Shift Restore ile az önce yüklediğiniz custom ipwn dosyasını tekrar yükleyin. FAKAT bu bittikten sonra iTunes bir iPhone upgrade mi, New iPhone mu diye sorunca, 'Set up as new iPhone' seçeneğini seçin. Nasılsa sonrasında ilk senkronize ettiğinizde eski bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krysrn -- 27 Temmuz 2008; 0:51:39 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.