Şimdi Ara

16 yasinda bir gelistirici

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar ben henuz 16 yasinda kendini gelistirmek, sinamak isteyen bir genc arkadasinizim. Kucuklukten beri merak ederdim bir oyun nasil yapilir diye ve 16 yasimda bir oyun yaptim. Aslinda istedigim her seyi %100 yansitamadim. Tecrubesizligimden kaynaklanan aksakliklar oldu. Sahsen her turlu yorumunuza, elestirinize acigim. Mantikli ve mantiksiz olsun ancak tartisma olmamasi tabi ki de hepimizin temennisi. Oyunun linkini vermeden once sunlari demek istiyorum:

    Bu oyun belki de is hayati denen sektore attigim ilk adim olabilir
    Bu oyun yeterince basit ve gereginden fazla "eksiktir" (unDone T0uCH)
    iOS, Android, Steam ve Mac'te yayinlamak icin sabirsizlaniyorum bu yuzden her turlu tavsiyenizi bekliyorum, Tesekkurler

    Google Drive Linki

    Arsivden cikarip exe'yi acarak oynayabilirsiniz.







  • 590 score yaptım. aslında daha canlı grafikler eklesen oyun daha güzel gözükür. ve şu menüde eğer yazıya basmazsak etkileşim olmuyor oradaki üçgenlere buton koyarsan bence daha kullanışlı olur, yazıya basmak biraz uğraştırıyor. ayrıca Steam ve Mac'i karıştırma, iOS ve Android'e çıkar oyununu daha sonra yeni oyunlar için uğraş. grafikler konusunda da yardımcı olabilirim, başarılar dostum.
  • Merhaba Mert, gördüğüm kadarıyla oyunun windows platformu için. Biraz bilgi verir misin geliştirme ortamın hakkında. Hangi dil ile yaptın hangi geliştirme ortamını kullandın. Hangi dilleri biliyorsun veya android için çıkaracak mısın bu oyunu? Bu arada ben de web programlama ile uğraşıyorum. 15 yaşındayım ve sana tek önerim pes etme. Çok zorluklarla karşılaşıyoruz ama birilerinin bunları başarması gerek. Umarım başarırsın :)

    Edit: Score'um 1475 inanmayanlar için resim çektim :) Oyun eğlenceli dokunmatik ekranda oynaması daha zevkli olabilir.
     16 yasinda bir gelistirici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagan1234 -- 7 Kasım 2014; 21:13:54 >




  • Aslinda oyun su an iOS platformlari icin yayinlandi. Zorlugunu azalttim kolaylikla yuksek puanlar yapilabilir. Ayrica seni de anliyorum kaardesim ben de gecen sene baslamistim bu ise. Ancak su an calismalarim pek yok. Arada kendi kendime JavaScript ogrenmeye calisiyorum. Hayirlisi. Tesekkurler kardesim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.