Şimdi Ara

156 Progression ve distinctive farkı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Progression ve distinctive donanımlarını birbirinden nasıl ayırabiliriz? Bazı 1.6 ların jantları farklı oluyor.Kimisi deri döşemeli kimisi değil.Bu 2 donanımın kasko değerleri arasında çok az bir fark var.Örneğin 2005 modelde 500 tl fark varken 2006 larda distinctive progressiondan 1000 tl daha pahalı.Nedir birinde olup diğerinde olmayan?



  • En basitinden hız sabitleyicidir. Hız sabitleyici kolu sinyal kolunun altında yer alır. Eğer direksiyonun solunda iki kol varsa distinctivedir. Distinctivelerde standart olarak 16" çubuklu jant gelir, Progressionlarda ise 98-2003 arasındaki modellerde kullanılan 8 delikli yuvarlak halkalı jant yer alır.

    Bu arada jant kesin kriter değildir çünkü kışlık jant olarak lastik maliyetini de düşürmek için 15" jantları kışlık lastikleri ile kullanan birçok arkadaş(benim gibi) var. Fakat ben hız sabitleyicisi olan progression bilmiyorum, tahminimce de yoktur.

    Her iki donanım da aslında son derece dolu olduğu için ilanlarda hep full falan yazarlar.

    Şu ilandaki araç Distinctive denilmesine rağmen progression. Direksiyon üstü kumanda tuşları da yok ekstra olarak. Distinctive-Progression farketmeden neredeyse tümünde o tuşlar var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emsalsiz-temizlikte-alfa-romeo-156-distinctive-ful-aksesuar-154925526/detay

    Aşağıdaki de distinctive, jantları ve hız sabitleyici kolu ile anlayabiliriz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-yer-ucagi-alfa-154399516/detay




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.