Şimdi Ara

1500 ytl dizüstü acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, visual studioda opengl ile oyun geliştiriyorum ve maya da 3d modeling yapıyorum. Acilen bana ekran kartı ve işlemcisi sağlam bir dizüstü lazım.
    Birçok alternatif var ancak sizin tecrübenize danışmadan son kararımı vermek istemedim.

    1500-1600 ytl ye sizce ne alınabilir.

    Teşekkürler



  • Bu arada OS olarak kesinlikle XP düşünüyorum. Vistadan geri dönüş şimdilik yeterince sinir bozucu. ya da xp driverlarının mevcut olduğuna %100 emin olduğunuz bir marka varsa o da kabuldür.

    Teşekkürler
  • LG-P1KPP1T kendim kullanıyorum ve memnunum!XP yi de kurdum bütün driverları mevcut!
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4750
  • Wow gerçekten bir anda bu bilgisayara odaklandım. Gerçekten iyi gibi gözüküyor ! performansı görünüşte iyi gibi ancak bir kullanıcı olarak + ve - leri ile biraz daha bahseder misin?
  • şu an için bu fiyata sahib bi notebook için eksisi kamerası olmaması!Kullanımı,hızı oldukça iyi!Ekranı oldukça iyi!Ses tatmin edici ve 5.1i desteklemesi çok güzel!Parmak izi okuyucu kullanımı kolay ve çok hoş!Kasa kaliteli!Numeric tuşlar kullanım rahatlığı sağlıyor!En önemliside çok hoş bir görünüme sahib!Ama vista için ram i 2gb yapmakta fayda var XP için 1gb rahat yetiyor!Pili normal internet ve müzik açıkken 2:40 saat,yüksek performansda oyun falan açıkken ortalama 2saat kadar gidiyor şarjı!Aklıma gelen bunlar!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.