Şimdi Ara

1500 TL ye kadar notebook-ultrabook tavsiyesi 15:00'e kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E'

    Orta segment işlemci ve harici, orta segment amd 7650m barındırıyor. Güncel oyunları ağırlığına göre orta ve yüksek ayarlarda oynatabilir. Kasa kalitesine iyi denilebilir. Fakat boşta değil de oyunlardaki soğutması nasıldır bilmiyorum. Fiyatı da donanımına göre iyi sayılır. Diğer mağazalarda da aşağı yukarı aynı fiyatlardan satılıyor. Hem günlük kullanım hem de orta segment, oyun ağırlıklı kullanım babında iyi bir cihaz denilebilir.

    Teşekkür ederim yorumlarınız için.
    Bu fiyata daha iyisi alınabilirmi siz olsaydınız ne yapardınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ağırlıklı kullanılmayacağı için aynı fiyat aralığında satılan, amd 7670m- gt630m gibi biraz daha yüksek kartlar barındıran muadillerine göre kalite babında biraz daha iyi bir seçim denilebilir.
  • yer'nde olsam samsunga bakard'm beyaz renkte iyi ekran kartli bir modeli var 1250 liraya hemde mat ekran hatta cok kaliteli monitorler kullaniliyor samsunglarda sonyden kesinlikle daha iyi
  • Sonuç itibari ile bu pc dursunmu değiştirmelimiyim sizce ? sanki hafif kasmalar var gibi benim masaüstü bilgisayarımda gram kasma yok ayrıyetten windows 8'i hiç sevmedim sanki daha yavaş gibi çk kafam karışık şuan...
  • Cihazın i5 işlemci, amd 7650m ve 4gb ram gibi donanımla donmaması gerekir. Gerekli güncellemelerini yapmadıysan, güncel sürücülerini yüklemen gerekir. Ayrıca win8, win7 den daha hızlı bir işletim sistemi. Aralarında da sadece arayüz farkı var. Bunun haricinde pek bir program veya kullanım farkı yok. Eğer donma vs. gibi sorunlar devam ederse, aldığın mağazaya bildir. İade etmek istersen, alternatif olarakta şu cihaza bakabilirsin :

    http://www.teknosa.com/urunler/125032529/asus-k56cb-xo032h-notebook

    Hediye çeki ile 1370 tl. Asusun ultrabook segmentindeki k56 serisi. İşlemcisi standart i5 lere göre biraz daha düşük performansta ama günlük kullanım ve oyunlarda aralarında pek performans farkı olmaz. Hemen hemen aynı denilebilir.




  • Kurcalamaya gerek yok o zaman değiştirmeyeceği gerek yok bunu kullanalım gitsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.