Şimdi Ara

1500-2000 tl ye alıncak hem gündelik hemde oyun için en iyi laptop ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar oncelıgım oyun olacak ama msı veya monster ıstemıyorum ben lenova sony asus dell bu 4 markadan hangısını onerırsınız modeli ile birlite dediğim gibi hem oyun hemde diger gündelik işler ıcın ama fıyat olarak 1750 olsa ıyı olur şimdiden cok tesekkürler



  • Neden msi istemiyorsun.Ge60 o fiyata en iyisidir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam acıkcası msı hakkında hıcbır bılgım yok ve hıcte arastırmadım genel kanı olarak ben onu sadece oyun notebooku goruyorum galıba ve ondan dolayı ıstemıyor olabılırım bılemıyorum hıcn arastırmadım yanı arastırdıgım markalar dedıgım gıbı ustte yazanlar .. ama msı hakkında bılgı verırsen cok ıyı olur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bhdrkck

    hocam acıkcası msı hakkında hıcbır bılgım yok ve hıcte arastırmadım genel kanı olarak ben onu sadece oyun notebooku goruyorum galıba ve ondan dolayı ıstemıyor olabılırım bılemıyorum hıcn arastırmadım yanı arastırdıgım markalar dedıgım gıbı ustte yazanlar .. ama msı hakkında bılgı verırsen cok ıyı olur ?

    Hocam verdiğin markalar gerçekten güvenilir ve bilindik markalar.Dellin zaten alienware serisi var oyun için ve adamlar 550mli laptopları 3binden satıyor.Asus desen rog serisi gerçekten iyi fakat alienwaredan aşağı kalır bir yanı yok.Ha evet kaliteliler belki insana premium hissini özellikle alienware gibi laptoplar yaşatıyor.Ama bu dediklerimden msi kötü diye anlaşılmasın.Msıin onlardan aşağı kalır bir yanı yok.Msida gerçekten çok güvenilir bir marka ve en iyi fpye sahip markalardan biri.

    Bu fiyatada alabileceğin en iyi laptop msıdır.Aynı ekran kartlı g75vwyi adamlar 4bine satıyor.Bu ise iki bin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • peki hocam bu msı yı diğer gündelik işlerimdede rahatlıkla kullanabilirmiyim ? bide hocam benim dediğim fiyata bu laptop alınır mı ?http://www.gold.com.tr/dell-3521-g53w81c-g-notebook_u .......... özellik olarak buda baya hosuma gitti siz yinede han gisini önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.