Şimdi Ara

✎ 150-300 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
8
Favori
40.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itoga

    şimdi kardeşim frekans aralığı pek bişey ifade etmiyor onu söyliyimde bir de sen ne istiyorsun ne tür şarkı dinliyorsun onu bana söylersen daha iyi yardımcı olurum bu konuda ayrıca bi kaç kişi var çok bilgililer bu konuda daha önce birçok yerde yazılarını okudum bu başlık altındaki mesajları okursan zaten aklına yatcak bişey bulursun

    Hocam kaç gündür araştırıyorum. Sitelerde okuduğum kadarıyla eğer en ince detayına kadar sesleri müzikleri duymak istiyorsanız frekans aralığınız geniş olmalı diyor.

    yüksek ses istiyorsanız ohm yüksek olalı diyor . Benim anladığım herşey bunlar üzerinden alınıyor. Gerçekten bu konuda yardıma ihtiyacım var.

    Dinlediğim müzikler için her türlü diyebiliriz. Benim istediğim kulaklığı taktığım zaman sesler doğal ve gerçekçi olsun.
    Yani sanki konsere gitmişimde canlı müzik dinliyormuşum hissini bana versin. Benim tek istediğim bu.

    Bu konuda gerçekten çelişkideyim. 200- 250 arası sıfırı kulaklık düşünüyorum onunda 2. elini almayı düşünüyorum. Yani bütçe biraz kısıtlı.

    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: itoga

    ben tavsiyeler üzerine marshall major ı aldım memunum sende fazla bu konu üstünde düşünme kafana yatanı al geç zaten 200 tl yi gözden çıkarırsan her türlü güzel kulaklık alırsın audio tecnica markasını bi araştır derim

    Sıkıntı zaten orada. Tecrübe eksikliğinden kafama yatan pek bir marka model yok.

    Bilgisayarımda 2+1 philip hoparlör kullanıyorum ve ses orjinalliği çok iyi. Bunun tadını alınca. Aynısını kulaklıktan bekliyorum doğal olarak.

    Alacağım beğenmeyeceğiz olmayacak. satmaya çalışacağız olmayacak. Yani birsürü dert. Tek seferde halletmek istiyorum.
  • 100-150 lira gibi bir bütçem var, gün içerisinde ayakta ve çok sesli olmayan bir mekanda kullanacağım için hafif ve pratik bir şey arıyorum, gerektiğinde de beni çağıran müşteriyi duymalıyım icabında. Tür olarak Jazz, jazz, blues dinliyeceğim. Aklımda daha önce kullandığım PHILIPS SHL1700BL örneği var ( 35 lira ) ses olarak mükemmel olmasa da şu an rahatlığına duyduğum güven beni cezbetmeye devam ediyor.
    Marshall majorün 2011 versiyonunu düşünüyorum, onun dışında marka olarak razor'u merak ediyorum. Bir şeyler önerebilecek var mı?
  • sony mdr v55 öneririm

    pratik bişey istiyorsan kulak içi alman daha mantıklı bence sennheiser cx200 işini görür fiyatı 85-119 tl arası değişiyır seside güzel bende var mesela ama kafa üstü marshall major var ondanda memnunum
  • Arkadaslar 2 kulaklik arasinda kaldim. Biri logitech G230 digeri ise Creative sound blaster tactic 3d fury.
    Kulakligi genelde oyun icin kullanacagim. Mikrofonu da onemli benim icin. Simdiden tesekkur ederim arkadaslar.

    (Alinti yaparsaniz memnun olurum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehav3113 -- 16 Temmuz 2015; 14:29:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulaklık alacağımda,araştırdıkça daha da kararsızlaştım .Tavsiyeye ihtiyacım var.
    Bütçe : 300 tl
    Dinlediğim tür : Heavy metal , blues , klasik müzik
    Tercihen kulaküstü ve jak kablosu çıkartılıp takılabilen olsun. Özellikle gitar çalarken amfiye takmak istiyorum bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanancı Pop(Adele) , Rock , alternatif ve R&B tarzı şarkı dinliyorum bütçem 400 tl ye kadar iphone 5 s kullanıyorum , bassın tizin dengeli olmasını isterim ne önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba. Kulaküstü kulaklık alacağım ama birtürlü işin içinden çıkamadım. Kullanım amacım çoğunlukla müzik dinlemek olacak. Arasıra da oyun film şeklinde. Müzik türü olarak genellikle rock dinliyorum. Metal gibi çok yüksek ve tiz sesler yok sanırsam. Sadece bilgisayarda kullanacağım. Kafam biraz büyüktür kulakların rahat oturması gerekiyor full cup deniyor sanırım. Mikrofonsuz olursa iyi olur alternatif olarak mikrofonlu önerisinde de bulunabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Bütçem 200 tl.

    Dipçe: Hocam bir de insan seslerini net olarak duyabileceğim (filmlerde) kulaklığın ölçütü nedir yani özelliği ne olmalıdır? Ayrıca bunun için de bir öneride bulunabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Od Ata -- 17 Ekim 2016; 3:27:13 >
  • Merhabalar, daha çok enstrümental ama her türden bir dinleyici olarak xb 450 modelli kulaklığı almayı düşünüyorum, ekstra bas olayı bahsettiğim türü aşar mıhttp://www.hepsiburada.com/sony-mdr-xb450ap-mikrofonlu-extra-bass-kulaklik-mavi-p-TELKUL4TEKB450LCE7?magaza=Umut%20%C4%B0nternet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 3 Ocak 2017; 14:54:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehav3113

    Arkadaslar 2 kulaklik arasinda kaldim. Biri logitech G230 digeri ise Creative sound blaster tactic 3d fury.
    Kulakligi genelde oyun icin kullanacagim. Mikrofonu da onemli benim icin. Simdiden tesekkur ederim arkadaslar.

    (Alinti yaparsaniz memnun olurum)

    fury tavsiye ederim.Bende rage var arkadaşıma aldırdım fury ses kalitesi olarak g230 dan üstün.
    Fury de kendi ses kartı mevcut programı var ayarlar yapabilirsin.G230 sadece rahatlık açısından biraz daha iyi gibi olabilir ama ses olarak yaroşamaz emin ol.
    219 a piyasada fury var kaçırma
  • Bütçem 200 tl. Dinlediğim müzikler daha çok elektro, club tarzı müzikler. İstediğim kulaklık over ear olması tercihimdir. dışarı ses vermeyip dışardan ses girişi olmaması lazım. philips shb7250/00 veya sennheiser hd 451 kulaklıklar arasında kaldım sennheiser cezbeti ama philips kablosuz olması iyi gibi. Teknik özelliklerden pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim, herhangi bir öneri gelmezse muhtemelen hd 451 alacağım :)
  • İki kulaklık arasında kaldım bluedio t3 ve mdr zx 660 hangisini seçmeliyim veya daha iyi bir seçenek sunabilecek cevap versin acil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 10 kulaklığım bozuldu bu kalitede bir kulaklık önerir misiniz arkadaşlar
    Kulaklığım dışarı ses vermeyip dışardan ses almamalı bir de kulaklık alırken başka neye dikkat etmeliyim ilk defa üst seviyede kulaklık Alcam da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 11 Nisan 2017; 11:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, öncelikle mesajımı görüp yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Şuanda kullandığım kulaklık Sony ZX-600 artık yetersiz geliyor ve bir üst seviyesine geçmek istiyorum. Fazla bilgim olmadığı için sizlerin yardımına ihtiyacım var.

    -Bütçem 150-300 TL arası
    -Ağırlıklı olarak dinlediğim bir müzik karakteri yok Metal,Pop,Fon, Akustik müzikleri genel anlamda ritimli,baslı her karakter müzik dinliyorum
    -Ağırlıklı olarak telefonda dinlememe rağmen; pc de, Xbox kolunda, ipodda da dinliyorum.
    -Mikrofon olup olmaması önemli değil
    -Kablolu tercihim, Dışarıdan gelen sesi izole eden ve dinlediğim sesi dışarıya vermeyen olması çok önemli.
    -Aynı performans seviyesinde görselliğine önemveririm
    -Ürünü hemen almak istediğim için amazondan ziyade vatan,teknosa,hepsisony vb.. sitelerdeki fiyata göre öneride bulunursanız çok teşekkür ederim.

    İyi forumlar.




  • Arkadaşlar yazan oldumu bilmiyorum ama Sennheiser PX 100-ii gerçekten efsane bir kulaklıkmış, Vatandan aldım beyaz rengini, bugun elime geçti. Ses yalıtımı konusunda hassas olanlar kesinlikle uzak dursun ama onun dışında sizi her şeyiyle tatmin edecektir. Fiyatı 250-300 bandında geziyor genelde, 300'ü geçtiği yerler de var bazen.
  • selamlar hiç böyle bası tizi bilmiyorum o tarz kulaklık kullanmadım genelde halk müziği ve country dinlerim 50-100 tl arasında belki de daha ucuz bir kulaklık arıyorum pek öyle bilmemekteyim detaylarını kara düzen kullanıcıyım
  • 150-200 TL arasında kafabantlı
    Kulakların tamamını kaplayacak
    Rahat olması ve uzun kullanımda kafamı acıtmaması önemli
    Genel olarak müzik dinlemek için
    Ama film-oyun vb amaçlar için de uygun
    Mikrofona gerek yok
    Çoğunlukla new age dinlerim ama başka tür müzikler de dinlerim
    Genel olarak bu tür de dengeli özellikleri olan ve Türkiye'de bulabileceğim
    Kulaklık tavsiyelerine açığım.
    Teşekkürler...




  • Merhaba herkese. Kulaklık araştırması yapıyorum bir süredir. Son 2 kulaklık arasında kaldım. Genellikle soft rock müzik dinlerim. Teoman, duman gibi.. Kulaklıklardan birisi senheiser cx300. Her yerde çok övüyorlar numarası nedir acaba? Diğer kulaklık philips shb7250. Aslında aklım philips de. Hem kafaüstü olması hem bluetooth hem de rahatlık ve uzun kullanımda bağ ağrısı olmasın diye. Sizlerin de fikrini almak istedim. Sizce hangisini tercih edeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun ve müzik için kulaklık tavsiye edebilir misiniz.Bundan önce Razer Kraken USB kullanmıştım ve ses kalitesi gayet iyiydi.Fakat uzun süreli kullanımda kulaklarımı acıtmaya başladı ve kulaklığın boyunu ayarlama yeri kırıldı.Ses kalitesi Razer kadar iyi ama kulakları acıtmayan bir kulaklık önerirseniz sevinirim.Müzik kalitesi daha önemli.Bütçem 300 TL.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.