Şimdi Ara

15 inç Laptop Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 inç laptop için notebook soğutucu önerebilir misiniz? (Toshiba satellite'ın bi modeli bilgisayar bu arada önemli mi bilmiyorum ama) Bir de fiyatı 60tl civarını pek geçmezse iyi olur.



  • guguklusaat1905 G kullanıcısına yanıt
    selamun aleykum arkadaşlar aynı durumdan bende muzdaribim bu arkadaşla ikimize ne önerirsiniz ?
  • Dostum bilgisayarin altindaki fan izgaralarina bak, o izgaraya fanin denk gelecegi sekilde sogutucu al. Sogutucular genel olarak pek verimli olmuyor bu yuzden tek buyuk fanli model ya da en az iki tane fanli modellerden bakmalisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağınız soğutucu üstteki arkadaşın da dediği gibi ızgaralara hava üfleyebilmeli. Eğer ızgara fanın üzerinde kalmıyorsa fan alttan plastiğe ne kadar hava basarsa bassın bir işe yaramıyor. Hatta plastikten çevreye doğru dağılan hava ızgaranın altından geçerken ızgaradaki havayı da çekip hava basıncını ters yönde etkiliyor bile olabilir hani çok küçük düzeyde. Bu yüzden alacağınız fana dikkat edin.
    Cihazınızın altına bakın, ızgaraların konumuna bakın. Bu ızgaralara iyi hava basacak bir şey olmalı. Çok ucuz modellere takılmayın, kaliteleri belli olmuyor. Bazısı iyi hava basıyor, bazısı hafifçe. Bakıyorsun fan dolu alet ama yavaş döndüğü için yeterli bir hava akımı bile oluşamıyor.
  • acer aspire 5755G var bende.. normal ızgarası da küçük fan çıkışı da solda.. var mı uygun bildiğiniz bi şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _recoo

    Dostum bilgisayarin altindaki fan izgaralarina bak, o izgaraya fanin denk gelecegi sekilde sogutucu al. Sogutucular genel olarak pek verimli olmuyor bu yuzden tek buyuk fanli model ya da en az iki tane fanli modellerden bakmalisin.

    Laptopun altının fotoğrafını attım, Toshiba A660-13P modeli, 16 inç boyutu da. Markalara baktım zalman kaliteliymiş baya, şu iki model arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
    http://www.webdenal.com/zalman-zm-nc2000_255100.html
    http://www.webdenal.com/zalman-zm-ns2000_676496.html
     15 inç Laptop Soğutucu Önerisi




  • guguklusaat1905 G kullanıcısına yanıt
    Pek incelemedim fakat ikinci linkteki üründe tek büyük bir fan var, diğerinde ise ufak ik tane fan var. Ben ikisinin yorumlarını da çok iyi buldum, forumda alanlar var çok memnunlar. Fakat gördüğüm kadarıyla ikinci seçenek daha iyi gibi görünüyor, forumdaki yorumlarını da inceleyin derim.
  • guguklusaat1905 G kullanıcısına yanıt
    Alacağın ürün fan ızgarasını fazla kapatmasın, fanları mümkünse havayı direk fan ızgarasına üfleyebilsin. Bunun dışında çok aşırı ısınan bir cihaz değil sanırım bu, arkadaşta benzer bir kasalı ürün vardı, gayet soğuk çalışıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.