Şimdi Ara

1400 tlye kadar akıllı telefon önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • jelly bean en son androıd surumudur,ayrıca a gps daha gelsımıs bır gps tır ama turkıyede suan destegı yok dıye bılıyorum,sp tavsıyemdır.
  • Optimus g 1300
    nexus 4 1100

    hocam ne alırsan al ama android = guncelleme olacağı için kesinlikle 2 gb ramlı olan teller al sp,s3 bunlar hikaye 1300 verecek durum varken 1 gb lılarla uğraşılmaz tamamen eziyet android 5 geldiği zaman keşke dememk için min 2 gb ram şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Lg Optimus g alıcam.Ama güncelleme ve yazılım konusunda kararsızım.Sp ye göre daha iyi.

    http://versus.com/tr/lg-optimus-g-vs-sony-xperia-sp
  • Sp pışman etmez emın ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mistır mamus

    Iphone 4; 1000 lira
    Iphone 4s; 1700 lira


    ıkısınden birini tercih et derim

    +1
  • Sp her açıdan iyi bir telefon ama ram hariç. 2014'e yaklaşırken 1gb ramli android telefon almam ben açıkçası. Ios veya wp olsa ram problem teşkil etmez fakat androidde 2gb veya en azından 1.5gb ram şart. Sistemi çok rahatlatıyor fazladan ram.
  • LG Optimus G Pro
  • Sp nin ram konusu cidden kafamı karıştırdı. Ayrıca Lg optimus G nin hafıza 32Gb spnin 8gb. oyunlar falan dahili hafızaya kaydediliyormuş sanırım.Ayrıca Spde Adobe Flash player ve görüntülü konuşma da yok.Lg Optimus G bir adım önde gibi duruyor sanki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonics093

    Sp nin ram konusu cidden kafamı karıştırdı. Ayrıca Lg optimus G nin hafıza 32Gb spnin 8gb. oyunlar falan dahili hafızaya kaydediliyormuş sanırım.Ayrıca Spde Adobe Flash player ve görüntülü konuşma da yok.Lg Optimus G bir adım önde gibi duruyor sanki.

    Flash yüklenir onda problem yok. Normalde hiçbir telefonda bulunmuyor arık çünkü adobe desteğini çekti mobil platformlardan. G şarj hariç her açıdan SP'nin önünde. Donanımsal olarak şu anda eşit gibiler ama 4 çekirdeği kullanan uygulama ve oyunlar yakında artacaktır.

    Ram işin içine girince Sp çaresiz kalıyor açıkçası. Zaten en önemli şey ram bence. Oldukça eski mimarili ve 1.2Ghz hızında çift çekirdeğe sahip Galaxy Nexus bile diğer çoğu telefondan hızlı hala. Yani işlemci problemi yok hiçbir telefonda. Hem SP hem de G Galaxy Nexus'un 2-3 katı hızlı işlemcilere sahipler. Bu bakımdan gerek telefonun seriliği, ram sıkıntısı çekip programları kapatmaya çalışmaması ve multitask (programlar arası geçiş hızı) açısından yüksek ram gerekli. İşlemciler zaten yetiyor bu işler için.

    Kamera olarak G en iyilerden biri olmasa da SP'nin önünde. Ekran olarak kesinlikle çok daha iyi. Şarj olarak büyük fark da yok. G'nin şarjı da yarı yolda bırakmıyor kesinlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Ağustos 2013; 23:23:14 >




  • kardeşim bu paraya kesinlikle alabileceğin en iyi telefon
    lg optimus g'dir...eğer büyük ekran rahatsız etmez dersen 1500-1600 liraya optimus g pro da alabilirsin...samsung kasa kalitesi olarak sony xperia z de ekran kalitesi olarak bu telefonun gerisinde kalıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrichment -- 6 Ağustos 2013; 9:52:17 >
  • LG'de yazılım güncellemesi yokmuş bu nedir arkadaşlar ?
  • Optimus G Pro
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.