Şimdi Ara

1400 TL bütçem var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lazanyeah

    quote:

    Orijinalden alıntı: sentetik5

    Bu arada İstanbul bilişim konusuna dikkat edin. Getirdikleri ürünler kendi ithalatlarıdır ve servisini sadece kendileri verirler. Bu nedenle oradan aldığınız bir ürünü tüm ülkemizdeki yetkili servislere götüremezsiniz bilginiz olsun...

    Yapıcı ve Mantıklı Yorumlarınız İçin Öncelikle Çok Teşekkür Ederim.. Sizin Gibi Konuşmasını, Yazmasını Bilen İnsanlarla Muhattap Olabilmek Güzel. Donanımhaber'i Yıllardır Kullanırım ama Açıkçası Acımasız Bir Özeleştiri ile Biraz Bencilce Kullanırdım.. İstediğim Aradığım Bir Konu Varsa Arar, Bulur İstediğimi Elde Eder ve Çıkardım. Bu Sebeple de Hiç Mesaj Atma Gereksinimi Açıkçası Duymamıştım ama Konuyu Açan Arkadaşın İhtiyaç ve Gereksinimlerini Hiçe Sayarak ve Bilmiş Yorumlarına Rağmen Bana Bilmiş Diyen İnsanlara Ne Yazıkki Cevap Vermek Zorunda Kaldığımı Zaten Görmüşsünüzdür Diye Düşünüyorum. Alıntı Çöplüğü Yaratmamak Adına İlk Mesajınızı Alıntılamadım Yanlış Anlamamanızı Rica Ediyorum..

    Öncelikle Windows 7 Konusu ile Başlayayım ki Etrafımda Onlarca Örneği Olan Hala 2001 Yılından Kalma Windows XP Kullanan ve Otomatik Güncelleştirme, Güvenlik Duvarı Gibi Uygulamaları Tamamen Kapatan İnsanlar Söz Konusu. Neden Yapıyorsun Diye Sorduğumda "Kuzenim Bilgisayar Mühendisi, Bilgisayarcı Dedi vs. vs. Windows 7 Yine İyiymiş.

    Arkadaş Öyle Bir Yorum Yapıyor Ki Bilmeyen Bir İnsan Yorum Yapan Arkadaşımızı Türkiye'nin Laptop Yetkili Servis Tekeli ve Bütün Notebookların Tadilat/Tamirat Merkeziymiş Gibi Düşünür. İşi Tamamen Çözmüş, Hangi Marka Alınır, Hangi Marka Alınmaz, Hangileri Çöpe Atılır Hepsini Çözmüş Bir Yetkili Servis Personeli.. Ama Kendisiyle Çelişmeyi de İhmal Etmemiş.. "Teknoloji Şans İşi" Demiş.. Evet Kesinlikle Doğru.. Daimi Katıldığım Bir Cümle. Lakin Bunu Söylerken Arkadaşın Marka Tavsiye Ediyor Olması, Bunu Çöpe At Bunu Al Demesive İnsanları Bilinçsizliğe Sürüklemesi Hem Tam Bir Çelişki Hem de Yorum Yazma Sebebimi Oluşturdu Zaten. Şans İşi İse Her Markada Her Teknoloji Ürününde Şans İşi.. "Exper, Casper, Samsung Çöpe At, Onlar Şans İşi Ama Lenovo Al, Daha İyi Bozuk Çıkmaz(Bunda Şans İşi Değil) Saçma Değil Mi?

    Son Olarak İstanbul Bilişimle Alakalı Yorum Yapacağım. Evet Bana da Bir Yakınım Geldiğinde ve İstanbul Bilişimden Ürün Alacağım Dediğinde İlk Uyaracağım Şey Paralel İthalat Ürünler Olurdu. Fakat İstanbul Bilişimde Bir Resmi İthalat Bir de Paralel İthalat Ürünler Bulunmakta ve Konuyu Açan Arkadaşın Verdiği Linki İncelediğimde Ürünün Samsung Türkiye Tarafından İthal Edildiği İbaresini Gördüğüm İçin O Konuda Yorum Yapmayı Es Geçtim. Uyarınız İçin de Teşekkür Ederim..

    Saygılar.


    Sizler gibi bilgili insanlara her zaman ihtiyacımız var. Özellikle yapıcı eleştiri yapabilenlere.. Bu nedenle mümkün olduğu kadar insanlara doğru bilgileri aktarmak benim hoşuma gidiyor ve mümkün olduğu kadar da bunu sinirlenmeden yapmaya çalışıyorum. Belki bu yaşımın verdiği bir tecrübe neticesinde oluyor ama bazen benimde sinirlendiğim zamanlar olmuyor değil.
    Diğer taraftan konu ile bilgisi olmayan bir insan, etrafında kendisinden daha bilgili olan herkesi "kral" gibi görme alışkanlığına sahiptir. Esasen bu hepimizde vardır o da başka bir gerçek. Sahip olduğumuz bilgiden daha fazlasını bilen kişi bizim için "üstad"dır...Fikirlerine önem veririz.. Ancak artık durum bu kadar basit değil çünkü internet karşımıza gerçekten sonsuz olanaklar seriyor. (Tabii ki okumayı ve araştırmayı sevenler için..!) Tabii bu imkanların içinde yanlışlar da olabiliyor ama dediğim gibi okumayı seviyorsak ve araştırmaktan bıkmıyor isek doğruya ulaşmak artık eskisinden çok daha kolay... Yani buraya sadece iki kelime ile "XXX kötü sakın almayın" yazmakla bu iş bitmiyor...
    İşte bu nedenle bilgili ve mantıklı ve de bunu düzgün üslupla yapabilen insanlara ihtiyacımız var... Bu nedenle sizden de forumda daha aktif olmanızı isterim. Belki de bu sayede doğruyu bilen insanları çoğaltma şansımız olabilir.

    İstanbul bilişim konusunda haklı olabilirsiniz açıkçası bakmadan cevap verdiğimi itiraf edeyim. Bunun sebebi de firmanın genelde paralel ithalat ile anılmasından kaynaklanıyor. İnsanları o kadar çok üzüyorlar ki firma ismini görünce hemen uyarma ihtiyacı hissediyorum...Ama bundan sonra "paralel ithalat olmadığından emin olun" şeklinde uyarmaya dikkat ederim ki doğrusu da budur...

    Saygılarımla,




  • Yorumlarınız İçin Teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertdemir92

    1400 TL bütçeye göre güzel bir laptop tavsiye eder misiniz arkadaşlar ? minumum 8 gb ram ve 2 gb paylasımsız ekran kartı istiyorum . freedos ta olabilir . işlemcisi en az i5 ya da amd
    a10 olursa sevinirim

    Minimum 8 gb istiyorsun ve 1400 tl bütçen var? Keşke biraz piyasa araştırması yapıp konu açsaydın.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.