Şimdi Ara

14 gün içinde iptal etmek? Vodafone pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Vodafone fiber internete başvurdum ama adamların söylediği iki cümleden üçü yalan. Superonline klullanıyordum taahhütü bitmişti, onun sinyali kesmeden bağlayamayız önce onu iptal ettirin dediler ardından biz hemen gelir hızlıca bağlarız internetsiz kalmazsınız dediler. Üstelik dediler ki cam kablodan (fiber) evinize kadar internet gelecek diye. Ben de sandım superonline üzerinden getirecekler o yüzden sinyalin kesilmesi gerekiyor önce, 2. gün türksat ekipleri geldi ve koaksiyel kablo ile türksat altyapısından bağladı modemi ve gitti, ama dünden beri internet hala gelmedi kimi arasam oyalayıp duruyorlar. Üstelik verdikleri modemi internetten araştırdım ve rezalet bir şey olduğunu öğrendim, zaten admin paneli bile 20 yıl öncesinden kalma.


    Velhasıl, dün müşteri hizmetlerine sorduğumda 14 gün içinde cayma hakkım dahilinde iptal edersen sadece 120TL kurulum ücreti yansıtacaklarını söyledi, ama sitelerinde kurulum bedeli 200küsür olarak görünüyor, buradan da bir pislik yapabilirler vodafone'a güvenmiyorum.


    Peki yasal olarak benden bu kurulum ücretini talep edebilirler mi? 14 gün içinde iptal etsem ve Tüketici hakem heyetine başvursam benden istedikleri(alacakları) kurulum ücretini geri alabilir miyim? Bu konuda tecrübesi olan var mı



    Edit:


    Bu sabah internet aktif oldu ve tam da tahmin ettigim gibi rezalet. Müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm, 300-400 TL civarı bir ücret çıakr yaklaşık dedi. Herkes farklı bir şey söylüyor. Sözleşmede şöyle bir madde var:


    Vodafone Net, Abone’nin bu Taahhütname’nin kurulduğu veya malın teslim alındığı tarihten itibaren 7 (yedi) gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkı bulunduğunu, cayma süresi içinde Abone’nin Taahhütname konusu ürün veya hizmet karşılığında herhangi bir isim altında ödeme yapmasını veya borç altına sokan herhangi bir belge vermesini istemeyeceğini ve cayma bildiriminin tarafına ulaştığı tarihten itibaren en geç 7 (yedi) gün içerisinde ürünü geri almayı taahhüt eder


    Bu maddeye dayandırarak aboneliği iptal ettirsem tketici mahkeme heyeti beni haklı bulur mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CwAltair -- 19 Mart 2021; 11:0:38 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.