Şimdi Ara

130 Bine Kadar SUV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Hafta sonları İstanbul dışına çıkabileceğimiz kedimiz ve köpeğimizle kendimizi dağa bayıra vuracağımız bir SUV araç bakıyorum. Minumum 2005 yılı gibi maksimum bütçemizi de 130Bin kadar tutabiliyoruz.

    Araç İstanbul içerisinde yoğun olarak kullanılmayacak. 5 kapılı modeller ve otomatik viteslere yoğunlaşıyoruz. Daha da önemli ilk arabamız olacak ve araba sürmeyi birazda bu araçta pekiştireceğiz. Araba sürücüsü kadın olacaktır. Daihatsulara baktık ama farklı fikirler arıyoruz. Sizlerin önerebileceği modeller olur mu?




  • Kia sportage hyundai tucson gerçek suva binersin
    O yıllardaki spomve tucson gerçek suv şasesiyle geliyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt

    İki modeli de araştırıyoruz 2007 modeller 130-140 bin arasında değişiyor. Sanırım daihatsu dan vazgeçeceğiz veya bulabilirsek ikinci nesili daha uygun fiyatlı karşımıza çıkarsa değerlendireceğiz.

    Yanıtınız için çok teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callio9 -- 20 Kasım 2021; 18:46:43 >
  • Cryin kullanıcısına yanıt

    Aracı çok beğendik. Vitaralara bizde çok baktık aslında ilk tercihlerimizdendi fakat tek kapılı oluşu bizi zorlar diye düşündük. Köpeğimiz 40 kilo bir golden. Araca binmesi-inmesi gerektiğinde aile büyüklerinin de arabaya binme durumu söz konusu olacağı için üzülerek vazgeçtik. Ama ne yalan söyliim araba içimize oturdu umarım iyi bir alıcı bulur kendisine.

    Yanıtınız için çok teşekkür ederim.

  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-honda-all-cars-2005-honda-hr-v-1.6-cvt-4wd-969197051/detay

  • öncelikle suv ile crossover arasındaki farkı bildiğinizi farzederek bütçenize uygun duster önerebilirim. ilk arabanız olacağı için boya değişenden ziyade bakımlı olmasına dikkat etmelisiniz. bu aşamada yüksek kilometreli, servis bakımlı ve mümkünse az değişenli çok boyalı (lokal) araçlara yönelebilirsiniz. bu klasmanda da aklıma gelen captur olacaktır. 1.5DCI motor ile 300-500 bin KM rahat yol gidersiniz. ama captur crossover tabi. çok az yakar çok kaçar ama bagaj küçük. büyük bagaj isterseniz CRV-İX35-Qasqai lere bakabilirsiniz(QQ de kısmen küçük ama capturdan büyük, CRV'den küçük). bütçeniz günümüz piyasasında düşük kaldığı için yüksek KM, servis bakım, tavan kaput hariç boyalı şaseleri işlemsiz yani sürtmelerden dolayı boyalı arabalara odaklanabilirsiniz.

  • Bu bilgi dolu yanıtınız için teşekkür ederim çok haklısınız bütçemiz gün geçtikçe eriyor. Biz de bütçe açısından öncelikle yüksek KM'li araçlara bakınıyorduk fakat çevremizden pek tavsiye edilmediğine dair inandırıldığımız için biraz geri adım attık. Hal böyle olunca bütçemizi oldukça aşar hale geldi diğer arabalar. Piyasa fiyatlarından dolayı da şu an için araç alımımızı sizin de paylaşmış olduğunuz bilgilerden yola çıkarak uygun denilebilecek bir araç çıkana kadar beklemeye aldık.

  • callio9 C kullanıcısına yanıt

    Km ye takılırsanız araba alamazsınız

    Beklerseniz araba alamazsınız

    Yapacağınız iş bulduğunuz bakımlı motoru şanzımanı temiz ilk arabaya yapışmak ve almak

    Sonra üzülmeyin diye söylüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.