Şimdi Ara

13 MART 2022 ERKEN SEÇİMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Erteledikleri her Ay için 10 yıl hapis cezası alacaklar. Kaçarınız yok, millet DEĞİŞİMDEN YANA.

  • Yav.hehehhehhehehhehehheheheh

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek TVyoutube
    #chp #gerçektv #kemalkılıçdaroğlu #yeniyıl CHP'den akıl dolu, yeni yıl reklamı! 19 yıllık olta!
    https://www.youtube.com/watch?v=lgdbgfimegA
  • Ya arkadaş ben hep diyorum erken seçim demeyin bırakın akp nin kendisi erken seçim istesin. Şimdi akp diyecek ki erken seçim dediniz alın size erken seçim. Sonra akp kaybedecek chp kazanacak diyelim bu defa iktidar kanalları diyrcek ki bakın gördünüz mü chp batırdı bu ülkeyi. Her şey durdu her şey pahalılandı diyecekler. Yani yıkık bir Türkiye bırakacaklar. Gram akıl yok yemin ediyorum bu chp lilerde. Adamlara borçlu topraklar bırakılacak. Oyun hazır. Sonra chp aksini iddia bile edemeyecek hale düşecek. Ulan olacak bunlar ya olacak tüüh.

    Olmasın diyorum ama oluyor ya allah kahretsin oluyor ya. :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR nin en önemli seçimi olacak.

    Bir tarafta yozlaşmış, çürümüş bir zihniyet.
    Bir tarafta yenilikçi, gelişimci bir zihniyet.

    TR yoluna ya otokrasi ülkesi, ya demokrasi ülkesi olarak devam edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben Çini yöneten Yahudi ailesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçtıkça cezanız katlanıyor. %20, %75 i YÖ NE TE MEZ. O KADAR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.gercekgundem.com
    Demokrat Parti'ye ahlaksız 'ittifak değişikliği' teklifi: Bizi satın alamazsınız!
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/322224/demokrat-partiye-ahlaksiz-ittifak-degisikligi-teklifi-bizi-satin-alamazsiniz

    "Turgut Özal döneminde yaptırılan ve ANAP-DYP birleşmesi sonrası Demokrat Parti Genel Merkezi olan binanın arsası, ‘Sanayi Atık Merkezi' ilan edildi. Genel Başkan Gültekin Uysal, yasal yollara başvurduklarını açıkladı. Melih Gökçek'in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Belediye Meclisi tarafından alınan bu kararın değiştirilmesi için, Mansur Yavaş'ın çaba gösterdiği bildirildi.

    Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Bu kararı geri almak için baskı yapıyorlar” dedi ve şunları söyledi:


    ‘BİZİ SATIN ALAMAZSINIZ'

    “Bu iktidar demokrat partiyi nasıl Cumhur İttifakı'na dahil ederiz diye oyunlar, planlar, tezgahlar kuruyor. Adam satın almaya alışmışlar. Bizim genel merkezimizi sanayi atık bölgesi ilan ettiler şimdi ‘Orası kurtulur' diyorlar. Nasıl kurtulur? ‘Anlayın' diyorlar. Yani Cumhur İttifakı'na dahi olursan genel merkez de ‘Kurtulur' diyorlar.

    Ama bilmedikleri bir şey var. Gültekin Uysal ile Cemal Enginyurt ve demokratları satın alacak para, dünyada icat edilmedi. Boşuna uğraşmayın, biz iman mücadelesi yapıyoruz. Şunu bilin, demokratlar Anafartalar'dan Conkbayır'ına, Sakarya'dan Dumlupınar'a ve Başkomutanlık meydan muharebesi ile ‘Ordular ilk hedefiniz Akdeniz ileri' emrini veren Mustafa Kemal Atatürk'e, ‘Zalim ve kafir' diyenlerle bir arada olmaz. Mavi gözü dev adamı sevmeyenlerle bir arada olmaz. Ne yaparsanız beyhude, artık gideceksiniz.”

    13 YILDIR GENEL MERKEZ

    Anavatan Partisi Genel Merkezi olarak Özal döneminde ve 17 Haziran 1988'de inşa edilen bina Özal'ın, ANAP Genel Başkanlığı sırasında parti genel merkezi olarak kullanıldı. ANAP'ın, Kasım 1987 ve Ekim 1991 seçimlerinde tek başına iktidar olduğu dönemde de, seçim zaferi bu binada kutlanmıştı. 34 yıllık bina, ANAP ile Doğru Yol Partisi'nin, Demokrat Parti adı altında 2009'da birleşmesi sonrası da, 13 yıldır DP Genel Merkez binası olarak kullanılıyor."





  • Bu da tutmadı, sıradaki gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.