Şimdi Ara

12v ile 24v ÇALIŞTIRMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selams,
    elimde 24v çalışan su ısıtıcısı var.12v sipariş etmiştim yanlış geldi öyle de kaldı.Bunu normal otomobile(12v) bağlasam(çakmaklıktan yeri var) ne olur? Araca zararı olur mu?Inventer vb cihazmı gerekir ya da bu cihazın içini açıp 12v ile çalışacak şekle dönüştürebilirmiyim.Yoksa atalım yerine 12v alayım.



  • hocam bir devre önereyim diyordum ama devrenin maliyeti ısıtıcının maliyetini kurtarmıyor :) ısıtıcı 15 lira filan sanırım.
    24V ısıtıcıyı 12V da kullanırsanız ,gücü 1/4 e düşer. sizin ısıtıcı örneğin ,120W ise 30W'a düşer.bu şekilde de suyu yavaş olarak ısıtır.
    ya da direk çöpe at uğraşma
  • Eyvallah arkadaşlar sağolun,bu tip uyduruk işlerde maliyet önemli tabi. 12v ısıtıcı bile tam verimli çalışmazken bir de bunda güç kaybı olursa zaten anlamı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemanyax

    Eyvallah arkadaşlar sağolun,bu tip uyduruk işlerde maliyet önemli tabi. 12v ısıtıcı bile tam verimli çalışmazken bir de bunda güç kaybı olursa zaten anlamı yok.

    meraba hocam ısıtıcınız metalse yani plastik deilse ben alabilirim sizde yeniden 12 v luk bişey bulursunuz.kamyon 24 v malum kış geldi sıcak sıcak çay olmadan çekilmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.