Şimdi Ara

12 VOLT U 220 VOLT A ÇEVİRİCİ ACİİİLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar aracımdaki ses sisteminden memnun değilim ama ewimde kullandığım 2+1 ses sisteminden çok memnunum dolaplarım tir tir titrio bende bu 12 volt u 220 volt a çeviren aletleri keşvettim ama daha almadım amacım bunu araca bağlayıp 2+1 ide buna bağlamak sesi 2+1 e vermek önerilerinizi almak istiyorum lütfen yardım edin..... şimdiden teşekkürler...



  • hıı ?
  • Arkadasım yani bir cihaz war aracın çakmaklığına takıyorsun çakmaklıktaki 12 v elektiriği 220 v yani evlerimizde kullandığımız elektrik voltajına çeviriyor bende diyorum ki ewdeki 2+1 imi bu aletin yardımıyla arabaya bağlıyım diorm görüş ve önerilerinizi istiorm yol göstermenizi istiorm şimdiden teşekkürler...
  • arkadasim bir kaç başlık altta benzer bi başlık var.. biraz gözatmanı tavsiye ediyorum.. forumun arama bölümünü kullanarakta aynı senin yapmak istedigini yapmak isteyenlere verilen cevaplarıda görebilirsin. her gün aynı soruları cevaplamaktan bizede gına geldi artık.

    Forumun arama bölümünü lütfen kullanın.

    soruna yinede çok kısa bi cevap vereim Logitech in z-5500 modeli var. 5+1 olarak. dünyanın en baba 5+1 i diye biliyorum. eğer en babası deilsede 2. sıradadır mutlaka. fiyatı bi ara 650 liraydı hepsiburada 1 milyarın üzerinde bu günlerde. onu arabasına bağlayan adam bile evdeki kadar olmasada idare edecek bi performans aldığını söylemiş. halbuki 1 milyara arabaya o 5+1 i ikiye katlayacak bir sistem kurulabilir. kısacası ev için üretilenler evde performans verir arabada öyle bi performans beklemeyin.
  • http://www.hepsiburada.com/koselli-150-w-12-v-220-v-donusturucu-660001/productDetails.aspx?categoryid=252871&productid=otm660001

    bu var 150watt, çok güçlü bir 5+1 değilse yeter. en uygun-ucuz seçenek bu benim gördüğüm. söylediğin şeyi gerçekleştirirsen burdan bize de anlat da, öğrenmiş olalım iş görüyomuymuş.
    kolay gelsin..
  • benim ewde sony müzik seti war sağlam bişe vitrini filan değil alt üst kattaki komşuların vitrinlerinni titretiyor o cinsten merak ettim ewden uzatma çekerek müzik setinin arabanın bağajına yerlştirdim acaba normal arablara takılan wooferlar gibi bass vuracakmı dedim hiç beklediğim gibi gelmedi sadece arabanın içnide bulunanları etkiliyor dışardakileri pek etkilemiyor.
    http://www.morfare.com/content_files/prd_images/E-AudioSes/Ee-MiniSetler/mhc-rg475s_orta.gif buna benzer bişey
  • tabi ki dışardakileri etkilemez. senin müzik setinin wooferı 50 watt rms falandır. ama arabaya konan wooferlar en az 250 watt. o yönden dışarıyı çok etkileyememesi normal. zaten böyle bi sistem kurmak düşünülecekse dışarıya bass versin herkes duysun diye kurulmaz. arabanın içinde yeterli ses versin diye kurulur(mali açıdan ucuza getirmekse amaç), yoksa gidersin parasını verirsin adam gibi araç sistemi yaparsın.

    ben böyle sistem kurmak isteyenlerin işin ekonomik boyutunu düşünerek bu işe soyunduklarına inanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.