Şimdi Ara

12,000 Btu Klimamın Yerini Degiştirecegim Usta Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Yazın sıcaklar Gelmeden Klimamı Bir Odadan Digerine Taşıyacagım 12,000 Btu Vestel Marka Bunun İçin Yetkili Servis 150 Ytl Ücret Talep Etti
    Bana İstanbul Avrupa Yakasında Yaptırdıgnız Memnun OLdugunuz Servis Telefonu Verebilirseniz Memnun Olurum Google Yazınca Bir Sürü Çıkıyor Ama önemli olan Bilgi TEcrübe Beceri Yardımlarınızdan Ötürü Şimdiden Teşekkür Ederim ...



  • istenen rakam iyi bir işçilik için makul sayılır.Ama vestel servisleri çok profesyonel değil.Bu parayı verince daha kaliteli işçilikli bir klimacı bulabilirsiniz bence,tabi garantisi devam etmiyorsa.garanti varsa mecburen yetkili servis şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    istenen rakam iyi bir işçilik için makul sayılır.Ama vestel servisleri çok profesyonel değil.Bu parayı verince daha kaliteli işçilikli bir klimacı bulabilirsiniz bence,tabi garantisi devam etmiyorsa.garanti varsa mecburen yetkili servis şart.

    Evet vestelin işçiligi kesinlikle iyi degil.50 ytl deseler belki yaptırırım derdim.Eminimki 150 ytl ye daha profesyonel servis bulabilirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.