Şimdi Ara

11 üniversitede öğrenciler FiesTTa yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11 üniversitede öğrenciler FiesTTa yapacak

     

    Türk Telekom, Avea ve TTNET''in birlikte düzenledikleri ''FiesTTa Bahar Şenlikleri" kapsamında, Türkiye genelinde 11 üniversitede spor, müzik ve eğlence dolu günler başlıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen FiesTTa, 3- 30 Mayıs 2010 tarihleri arasında 30 günde 6000 kilometre yol kat ederek 11 üniversiteyi ziyaret edecek ve binlerce öğrenciyle buluşacak. FiesTTa, Caddebostan sahilde spor, eğlence ve müzik dolu bir final ile son bulacak.

    Türkiye''nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom ile grup şirketleri Avea ve TTNET''in katılımıyla ikincisi düzenlenen FiesTTa Bahar Şenlikleri bu yıl, 3-30 Mayıs tarihleri arasında Türkiye çapında 11 üniversitede gerçekleştirilecek, Caddebostan Sahilde spor ve eğlence dolu bir final ile son bulacak.

    FiesTTa süresince binlerce öğrenci spor, müzik, dans ve birbirinden eğlenceli oyunlar eşliğinde unutamayacakları bir festival atmosferi yaşayacak.

     

    Üniversite öğrencileri FiesTTa süresince gerçekleştirilecek çok renkli, çok eğlenceli müzik ve spor etkinliklerine katılırken, kendi yeteneklerini sergileme şansı da elde edecekler. FiesTTa Bahar Şenlikleri bu yıl da düzenlendiği üniversite kampüslerinde gençlerin buluşma noktası olacak.

     

    30 günde yaklaşık 6000 kilometre yol kat ederek binlerce öğrenciyle buluşacak olan FiesTTa Bahar Şenlikleri ekibinde, farklı sorumluluk alanlarından 112 personel görev alacak. Ekip, içinde iki özel tanıtım TIR''ının da bulunduğu toplam 20 araçlık bir konvoy ile seyahat edecek.

     

     

     

     

     

     

    Kampüste eğlencenin adı FiesTTa

     

    FiesTTa Bahar Şenlikleri süresince üniversiteli gençler eğlenceli, hoş vakit geçirmek için ihtiyaç duydukları her şeyi ''TTNET Eğlence Dünyası"nda bulacaklar.  Spor tutkunları ''TTallstar" ile basket sahasında hünerlerini sergilerken, futbolu ve müzik servislerini tercih edenler ''Avea Gençlik Ateşi" alanında buluşacak. Burada yalnızca oyun oynamakla kalmayıp, marka ve servisler hakkında bilgi alacak, üstelik sürpriz hediyeler kazanacak.

     

    FiesTTa''nın Müzik Starları Mirkelam&Kargo

     

    Sevilen müzik grubu Mirkelam&Kargo da, FiesTTa Bahar Şenlikleri süresince düzenlenecek Rakınrol Disko Partilerde yeni albümlerinden parçalar ve sevilen kargo şarkılarının Mirkelam yorumlarıyla gençlerle buluşacak. Gençler Mirkelam&Kargo''nun şarkıları ile coşacak. Grubun ilk konseri 3 Mayıs 2010 Pazartesi günü, Eskişehir''de Anadolu Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

     

    TTNET Eğlence Dünyası''na takıl, eğlenceye katıl!

     

    Gençler TTNET Eğlence Dünyası Tırı''nda TTNET Müzik, TTNET Oyun, TTNET WiFi ve TTNET 3G Mobil Modem''in yer aldığı yaşam ve eğlence alanında hoş vakit geçirebilecek. Ayrıca özel olarak hazırlanmış Tivibu alanında da, sinema ve televizyon keyfi doyasıya yaşanabilecek.cak.. Gençler TTNET Eğlence Dünyası''nda TTNET Müzik Canlı Karaoke Sahnesi ile özgürce şarkı söyleyerek coşacak.

     

    TTallstars Turnuvası basketbol severleri bekliyor

     

    FiesTTa Bahar Şenlikleri kapsamında Türk Telekom tarafından ikincisi gerçekleştirilen TTallstars Basketbol Turnuvası düzenlenecek. Türkiye''de gerçekleştirilen tek sokak basketbol roadshow''u olan TTallstars Basketbol Turnuvası, FIBA onaylı özel portatif zemini ve profeyonel hakem-yönetim heyeti  ile benzerlerinden ayrışıyor. İki asil, bir yedek toplam 3 kişiden oluşan takımlar arasında, tek potada sokak basketbolu kurallarıyla oynanan TTallstars basketbol turnuvası, basketbolun göze hoş gelen hareketleriyle hem oyunculara hem de yarışmacılara keyifli anlar yaşatacak.

     

    Rekabet, eğlence, yetenek ve şovu birleştiren FiesTTa TTall Stars basketbol turnuvasına katılan gençler birbirinden cazip ödüller kazanma şansı da elde edecek. Turnuvanın galiplerini NBA All-star 2011 organizasyonunu A.B.D.''nin Los Angeles kentinde izleme şansı yakalayacak. Turnuva ikincileri Bodrum''da yaz tatili, üniversite galipleri netbook bilgisayar, üniversite ikincileri Türk Telekom''dan Hediye Paketi gibi ödüller kazanacak.

     

    Bu yıl''ın popüler televizyon programı ''Yetenek Sizsiniz" finalisti ''Karizma Show" bu sene de maç aralarında gerçekleştirecekleri akrobatik gösteriler ile üniversitelilere unutulmaz dakikalar yaşatacak, üçlük ve smaç yarışmalarıyla öğrencileri de gösterilerine dahil edecek.

     

    Futbol ve müziğin keyfi ''Avea Gençlik Ateşi"nde

     

    FiesTTa Avea Gençlik Ateşi''nde gençler futbol heyecanını ve müzik keyfini bir arada yaşayacak. Çok çeşitli sürprizler yine bu alanda gençleri bekliyor. Özel futbol alanında gençler Avea futbol ateşi ile şutlarını yarıştıracak, yoruldukları zamanlarda merak ettikleri tarife ve servisler hakkında bilgi alabilecek, dinlenme alanında soluklanabilecek. Üstelik her etkinlik sürpriz hediyeler kazanma şansı sunacak. Gençler  FiesTTa''da Avea Genlik Ateşi ile Avea''nın hayat dolu dünyasına adım atacaklar.

     

    FiesTTa, 30 Mayıs''ta Caddebostan sahilde gerçekleşecek muhteşem TTallstars finali ve konseriyle bu yıl İstanbul''da üniversitelilere veda edecek.

     

    FiesTTa Bahar Şenlikleri tam 11 üniversiteyi ziyaret edecek

     

    Eskişehir                               Anadolu Üniversitesi                           03 Mayıs 2010 Pazartesi

    Aydın                                    Adnan Menderes Üniversitesi            05 Mayıs 2010 Çarşamba

    Denizli                                  Pamukkale Üniversitesi                      07 Mayıs 2010 Cuma

    Bursa                                    Uludağ Üniversitesi                             10 Mayıs 2010 Pazartesi

    Isparta                                  Süleyman Demirel Üniversitesi          12 Mayıs 2010 Çarşamba

    Afyon                                    Kocatepe Üniversitesi                         13 Mayıs 2010 Perşembe

    Kahramanmaraş                  Sütçü İmam Üniversitesi                     17 Mayıs 2010 Pazartesi

    Kayseri                                 Erciyes Üniversitesi                             18 Mayıs 2010 Salı

    Malatya                                İnönü Üniversitesi                               20 Mayıs 2010 Perşembe

    Samsun                                 19 Mayıs Üniversitesi                         24 Mayıs 2010 pazartesi

    Sivas                                     Cumhuriyet Üniversitesi                     26 Mayıs 2010, Çarşamba

     

    FiesTTa Bahar Şenlikleri''nin finali ise İstanbul''da 29 Cumartesi ve 30 Mayıs Pazar günlerinde düzenlenecek etkinliklerle yapılacak.

     

    Türk Telekom FiesTTa Bahar Şenlikleri''yle ilgili daha fazla bilgiye FiesTTa internet sitesi www.fiestta.com üzerinden ulaşılabiliyor.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.