Şimdi Ara

11.Sınıfım, derdim çok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ilk olarak günlük hayatım nasıl geçiyor anlatayım. Çözüm arıyorum şu anda. Sabah 7:00`da kalkıyorum. Duşa giriyorum, giyiniyorum saat genellikle 7:35-45 civarı oluyor yemek yedikten sonra 8 gibi evden çıkıyorum, 8:10`da okul başlıyor, ben yürüyerek gittiğim için 8:20`de derse giriyorum. 15:25`de okul bitiyor. Dershanem Çarşamba,Perşembe,Cuma 4`er saat 45 dakikalık dersler. Pazartesi eve geldiğimde saat 18:00 civarı oluyor (okuldan spor salonuna geçiyorum). Buradan sonra yarım saat civarı dinlenip derse geçiyorum 40dk - 15 dk mola - 40 dk - 15 - 40 dk diye gidiyor 3`er 40 yapıyor ve saat 11`de yatıyorum. Salı günü değişik kurslarım olduğundan dolayı 1 40 yapabiliyorum eve 8.15 gibi geliyorum 1 40 yapıp yatıyorum genellikle. Çarşamba, Perşembe eve geliyorum 8:00`da 1 40 yapıp yatıyorum Cuma günü ise direk spora gittiğimden 10 gibi eve geliyorum bu yüzden direk yatıyorum duşa girip. Cumartesi pazar ise 3 40 yapmaya dikkat ediyorum. Sizce nasıl enerjik kalabilirim, ya da ilk 1000 için yeterli bir program mıdır acaba? Önerileriniz nelerdir? Şunu yap ya da şunu yapma dediğiniz herhangi bir şey var mı? Konu ile alakası olmasına gerek yok. Teşekkürler.







  • Onu bunu bilmem de matematiği fullemek istiyosan behsat şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AcemiKovboy

    Onu bunu bilmem de matematiği fullemek istiyosan behsat şart

    Tam olarak anlamadım, behsat bir kişi mi YouTube`da falan yoksa bir kitap serisi falan mıdır?
  • LoneFreak L kullanıcısına yanıt
    Trollün teki o ciddiye alma



    11. Sınıfı verimli geçir 11 konularını iyi hallet okul bitimiyle sıkı bir çalışmayla her şey mümkün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sporu bırak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meyve, kurutulmuş meyve,kuruyemiş

    Hem besin değerleriyle vücudunu dinç tutar hem de zihnin daha uyanık kalır.eskiden evden aç çıkar okulda tostla güne başlardım hiç hoş değildi,ne sağlıklıydı ne de enerji veriyordu.son birkaç gündürlü evden çıkarken elma alıyorum yanıma bir tane yiyorum dersten önce.inan bana hem çok acıkmıyorsun derste dikkatin dağılmıyor,hem de faydalı yani.

    Protein ihtiyacını ihtiyacın olan kaloriyi eksiksiz karşıla dememe gerek yok herhalde sporla uğraşıyorsan biliyorsundur.
    Edit:12 olduğunda sporu bıraksan bile(büyük ihtimal bırakacaksın) evde günlük,iki günde bir şınavını çek,bir iki kere plank falan yap.vücut hantallaşınca halsizlik isteksizlik artıyor çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 2 Aralık 2017; 17:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.