Şimdi Ara

11. Sınıf Çalışma ve YGS-LYS Soruları (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben Lise 3 MF okuyorum Lise 2 de ve 1. dönem dersleri boşladım Ygs ve lys yaklaşında artık test çözmeye başladım konu tekrarı yapıyorum.

    İstediğim bölüm YGS1 de 450 almam lazım ham olarak.Sizce Lys yerine hep YGSye ağırlık versem alabilirmiyim ygs lys ye göre daha kolay geliyor temel mat. olduğu için?

    Yazın YGS konu anlatımı test alıp başlamak istiyorum en azından bi kaç konu bitiriyim.Yada şimdi başlasam derslerle ortak götürebilirmiyim.

    ve Lise 4 de konular tekrar gelicek mi müfredatda yoksa kendi başımıza mı tekrar edicez?

    Okul Puanı nasıl gelir düz lise ortalaması iyi benim ortalamam 9.sınıf 75 , 10 67 gibi gidiyor.

    Önerilerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moy07 -- 26 Şubat 2011; 14:50:23 >



  • Niye yaza bırakıyorsun ki şu an ne işin var otur çalış bence
  • Bizim açtığımız konuda bunların cevapları var ve program yaptık uyabilirsin.
  • Açtığım konuda biraz değindim fakat sorunun yeri açtığım konu olmadığı için izninle burada soruyorum daha uygun gözüküyor.

    Mat1'de geometri var mı ? Benim zamanımın lise 1 inde geometri işlemedik.
  • Sana önerim zaman kaybetmeden oturup derse çalışman.Yaza falan bırakma pişman olabilirsin.Aynı anda hem okul dersleri hem sınava hazırlık oluyor; yaptım oldu Ayrıca o ygs işini bende düşündüm.Sırf ygs ye çalışsam acaba istediğim yere yerleşebilir miyim diye ama riskli buldum.Sonuçta ygs de istediğim bölüm 1 tane ve de kazanamayadabilirim diye düşündüm lysye de çalışmaya karar verdim.Burada karar senin,o riski göze alabiliyorsan neden olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentadeli -- 27 Şubat 2011; 0:39:41 >
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler YGS konu anlatımlı kitap alıp başlıyım biran önce.Peki şimdi YGS ye hazırlanıp LYS yi seneye mi bıraksam hem okul hem ygs hem lys götüremem çünkü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moy07

    Yorumlarınız için çok teşekkürler YGS konu anlatımlı kitap alıp başlıyım biran önce.Peki şimdi YGS ye hazırlanıp LYS yi seneye mi bıraksam hem okul hem ygs hem lys götüremem çünkü?

    Şu olumsuz duygulardan kurtul yapamam,götüremem,beceremem ..vb Bende senin gibi konu açardım.Celtics daha çok açardı gerçiNeyse önemli olan inanacaksın.Çalışıcaksın ve çalıştığından ders alıcaksın.Ben seninle aynı durumdaydım.1 ay önce Fen Liseleri beni geçinçe sinirlenip konu açmıştım buraya düşün şimdiki halimi.Hatta ss koymuştum.Bulursan incele konuyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.