Şimdi Ara

11.sınıf biri son aylarda ve yaz tatilinde ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfı çok verimli geçiremedim ama yine de ders çalıştım diyebilirim yani bir YKS öğrencisine göre çok az çalıştım ama en azından hiçbir şey yapmadım diyemem aralrdaok boşkuklar verdim test kitaplarının yarısı dolu yarıaı boş 2. dönem doğru dürüst tekrar yapmaya ve çalışmaya başladım yine sıkılıpok mala verdim ama yine de konuşaru tekrarladım diyebilirm ve paragraf probleme yöneldim TYT mat ve TYT rürkçe çalıştım şu an biraz korkmkmaya başladım eski konuşarı unuttum ilk dönem çalşımadığımdan 2 gün önce bir oturuşta 1 ünite bitirdim test kitabından tekrar yaptıktan sonra sizce 50 günde şu 11'i bir tekrar edip paragraf proplemle götürebilir miyim dediğim gibi hafiften korkmaya başladım yardımcı olabilirseniz sevinirim.


    (11 konuşar yüzeysel olarak var çoğu aklımda dersleri çok hoşlamadım ama ilk dönem konuşarı falan çok birikti unuttum onlarla iögili ne yapabilirm)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hala geç değil kitapları bitirmek için ve yazı değerlendirmek için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazın dil bilgisi,geometri ve tyt fen hallediyorsunuz 12. sinif başlayınca aytye sifirdan başla ve tyt ye geri dönme sadece genel deneme yeterli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sayisal25 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam sizce bir program mı hazırşauom kafadan mı ilerleyeyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psyduckcs P kullanıcısına yanıt

    Hocam tyt durumum çok iyi değil gidiceğim drrhsne yazın tyt kampı yapıcak sizce onu mu bekliyip şuan 11 mi bitiriyim yoksa şimdiden tyt branşlara geçiyim mi paragraf problem geometri çözmeye çalışırum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben her zaman önce tytyi kafadan çıkartıp full fokus ayt kasma yönündeyim. Yaza girmeden önce tytde max 60 gördüm yazdan çıktığımda 80+ netlerim vardı. Plan olarak sadece derslerin bitirme sırasını belirleseniz yeter(ilginizin olduğundan olmadığına doğru) ayrıca aynı anda birden fazla ders çalışmayın tek ders bitirin ve diğerine geçin.

  • Psyduckcs P kullanıcısına yanıt

    Yardımınız için teşekkürler hocam benim sıkıntım test kitaplarının çoğunun boş olması ve ilk dönem konularını unutmam bu beni gerçekten korkutuyor sınıfımdakiler ne zaman görsem okula geliyor adam çantayı kotup teate başlıyor benimde moral düşüyor benden önde gibi geliyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agony13 A kullanıcısına yanıt

    Ayt yönünden hiç sıkıntınız olmasın hocam 12 başlayınca eğer isteksizlik sorunu yaşamazsanız çalışarak hepsini sollarsınız. Tyt benim ve çoğu kişinin mağdur olduğu bir durum hiçbir zaman istediğiniz nete ulaşamıyorsunuz ulaşırsanız da diğer deneme -10 yiyorsunuz :) O yüzden 11i şuan düşünmeyin ayt candır hallolur.

  • Psyduckcs P kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam sağolun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.