Şimdi Ara

1050Tİ Isı değerleri Normalmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vaporx2 kullanıcısına yanıt
    leptopumda 960m vardı yine msı afterburneri kullanıyordum, çünkü oyun içindeyken fps-ısı değerlerini-ne kadarlık ram kullanıldıgını görmek izlemek için hocam. bu programı kullanmak için illa msı ekran kartınız olmasına gerek yokki :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaporx2

    Kart Asus ama sen Msi ın programını mı kullanıyorsun.Neden ?


    MSI Afterburner bütün markalarda kullanılabiliyor
  • Kullanıldığını biliyorum da asus'un kendi programını kullansa daha iyi olmazmıydı
  • Oyun oynarken 70-80 derece normaldir. Boşta 55 derece olmasının sebebi fan ayarları olabilir. Msı uygulamasından fan ayarlarını kontrol et olmazsa birazcık arttır.
  • 80'e kadar normal
  • msi 1050ti bende de var boşta 19-20 derece senin değerler yüksek gibi biraz.
  • Her iki sıcaklıkta normal.Bosta 30 derece olanlar 0db özelliğine sahip değil.Msi ın 4gt modeli mesela boşta bile en düşük 1400 RPM de dönüyor bi zahmet 30 derece olsun.

    Yükteki değeri de o soğutucuya göre normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al Swearengen

    Her iki sıcaklıkta normal.Bosta 30 derece olanlar 0db özelliğine sahip değil.Msi ın 4gt modeli mesela boşta bile en düşük 1400 RPM de dönüyor bi zahmet 30 derece olsun.

    Yükteki değeri de o soğutucuya göre normal.

    Hocam benim ekran kartı fanı pc açtığımda v.s çalışmıyor ama , internette baktım 60 dereceden sonra fan otomatik devreye girer diyorlar. Msi ekran kartı programını açtığım zaman direk otomatik olarak fanlar çalışıyor. Boş yükte iken çalışmıyor.
  • JuMaN kullanıcısına yanıt
    Problemi çözdüm hocam 3 monitör kullandıgım için bunlar belli mhz yiyor ondanmış olay :) tek ekrandayken hiç ısınmıyor ilk tek ekran denedim sonra 2 sonra 3 olayı çözmüş oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al Swearengen

    Her iki sıcaklıkta normal.Bosta 30 derece olanlar 0db özelliğine sahip değil.Msi ın 4gt modeli mesela boşta bile en düşük 1400 RPM de dönüyor bi zahmet 30 derece olsun.

    Yükteki değeri de o soğutucuya göre normal.

    ASUS ROG Strix 1050Ti boşta 23-25 derece arasında çalışıyor ve fanlar 55 derecede çalışmaya başlıyor. Yük altındayken en fazla 56 derecede çalışıyor. Hız aşırtma yapınca da en fazla 59 dereceyi görüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart gayet normal . Malesef bu modelin sogutması kötü

    Hatta Technopat bu kartta oyun testi yapmıştı ondaki değerlerde aynı bi bak derim.

    https://www.youtube.com/watch?v=wjW8SWTKV60
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Benim strix gtx 970 de sistem ilk açıldığında 30 derece oluyor kullandıkça, oyundan çıktıktan sonra 50 lerde dolaşıyor boşta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç normal değil +177/+1000 tek fan 1050 Ti Adana' da 43 dereceyi geçtiğğini görmedim manuel fan ayarım var .
  • Arkadaşlar boşta ısısı duruma göre değişir. Bilgisayarı yeni açtığınızda 20 derece dolaylarında olur, oyun oynayıp kapattıktan sonra 40 civarlarında olur zaten (eğer 0 db özelliği var ise). Onun dışında 80'e kadar yolu var. 40-50 civarlarında dolananlar genelde manuel fan ayarıyla kullanıyorlar. Ayrıca ekran kartlarının %90'ında ısınma sorunu yoktur zaten işlemcilerle karıştırmayalım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 9 Aralık 2017; 0:34:6 >
  • geçen akşam aida arka planda açık kalmış oyuna girdim oynadım sonra oyunu kapattım baktım asus 1050ti 55 dereceye çıkmış fan devreye girmiş normalde saatlerce oyun oynasamda 45 in üstüne çıkmıyor arka planda aida veya benzeri programlar açıksa bu kartlar bundan etkileniyor ve ısı artıyor bu aortaya çıktı kartı alalı kartın fanları hiç çalışmadı taa ki aida yı arka planda açık unutup oyun oynayıncaya kadar bu yeni nesil nvidia kartlar gerçekten soğuk çalışıyor eski nesillere göre çok ilerleme var kesinlikle basit oyunlar bu kartları ısatamıyor bile eskiden masa üstünde gördüğümüz sıcaklıkları şimdi oyun oynarken görebilmek çok güzel
    son not: herkesin kasa tipi ve soğutma durumuna göre bu değerler 3-5 derece artar veya daha da azalabilir benim kasam orta derecede soğutuluyor diyebilirim önde ve arkada fanlar var ama eskidikleri için biraz performansları düştü tabi.




  • bende asusun 1050ti modeli var boşta(mozilla açık + spotify'dan şarkı çalıyor) 25-33 derece çoğu zamanda fanlar dönmüyor bile
  • 0db özelliği açık kalmış max 70 derece görüyorum oda kasanın hava çıkışı iyi olmadıgı halde 0 db kapatınca 50lerde dolaşıyor.
  • Modelen göre değişiyor. Asus expedition soğutma değilde dayanıklılık olayı daha iyi olsun diye soğutmadan kısılmış bi kart. Strix modeli bakır soğutmalı olsa o kartta 60-65i zor geçer o kart. Plastik bir aksamla kapatıldığından sıcaklık o değerlere geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • MSI low profile kullanıyorum +100mhz core, +500 mhz memory OC lu şekilde en yüksek değer 70 derece daha 1 derece üstünü görmedim. Low profile, fanları ufak diye millet ön yargılı bakıyor ama piyasada ki bir çok 1050 ti dan daha iyi bir kart. Ha ses mi? zerre kadar ses yapmıyor, gecenin sessizliğinde bile full yükte çalıştığı zaman rahatsızlık vermiyor gayet sessiz fanları




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.