Şimdi Ara

100mbps fiber internet kullanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben anlamıyorum internet altyapımı değiştirmek istiyorum vodafone fiber net kullanıyorum ama hangi sağlayıcıya başvursam bana fiber internetin bölgemizde olmadığını söylüyor. Sitelerinde altyapı sorgulama yapıyorum 66 mbps çıkıyor en fazla. Ben bu durumu çözemedim. Vodafone fiber net nasıl sağlıyor peki bu altyapıyı. Bunda da ping problemi yaşıyoruz. Nasıl değiştiricem altyapıyı biri yardımcı olsun.




  • Qualyz kullanıcısına yanıt
    Altyapınız %99 fiber değil. Bakır kablo ile VDSL bağlanıyorsunuz muhtemelen.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

    ama hiçbir sağlayıcı 100mbps internet veremiyor bu altyapı nasıl verebiliyor çözemedim hemde 5 yıl önceydi 5 yıldır kullanıyorum yani hangi sağlayıcıya başvursam yok orda diyor bağlayamadı hiçbiri ben anlamıyorum

  • Vodafone'un kendisine ait FiberMax isimli bir altyapısı var. Muhtemelen FiberMax altyapısı üzerinden Vodafone kullanıyorsunuz. Dolayısıyla diğer sağlayıcılar 100 Mbps veremiyor. Yanlış hatırlamıyorsam Superonline da bu altyapı üzerinden hizmet veriyordu. Superonline ile de görüşmeyi deneyebilirsiniz.
    Ayrıca kullandığınız cihazların (yani modemin ve yanındaki ufak cihazın) fotoğraflarını atarsanız daha net konuşabiliriz. Binanızın zemin veya bodrum katında şöyle bir kutu bulunuyor mu?
    100mbps fiber internet kullanıyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.