Şimdi Ara

1000TL'ye Kadar Telefon Önerisi Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 1ay içinde yeni bi android telefon almayı düşünüyorum, bütcem en fazla 1000-1200TL arası, istediğim özellikleri yazıcam bana bu özellikleri karşılayabilecek en uygun telefonu önerirmisiniz?

    1-Ön ve arka kamerası çok iyi olmalı. Bu dikkat ettiğim en önemli husus.

    2-Menüsü, interneti akıcı olmalı kasma, donma vs. gibi problemler olsun istemiyorum. Buda dikkat ettiğim 2.husus.

    3-Oyun fazla oynamam oyun açısından fazla bişey istemiyorum ama clash of clans gibi(orta derecede oyunları) çok fazla ısınmadan kasmadan oynatsın yeter(S4 te AA oyunun bile 10dk oynayınca telefon cayır cayır yanıyodu böyle bişey birdaha olsun istemiyorum.)

    4-Şarj olayından çok fazla bi beklentim yok, telefonla çok vakit geçiren bi insan değilim.

    Arkadaşlar kısacası dikkat ettiğim hususlar 1. ve 2.maddede yazıyo, bunun dışında önerdiğiniz telefonların bi eksiği veya fazladan bi +sı varsa belirtirseniz daha iyi olur, ben araştırdım biraz ve GM Discovery2 ve GM Elite bana uygun gibi geldi sizce uygunmudur bu telefonlar? Ne gibi +ları -leri var alınabilirmi? Kamerası güzel diyolar, işlemci hızları ve ram leride güzel ama şöyle bişey duydum bi arkadaşımdan GM den uzak dur 1sene sonra telefona bişeyler oluyo hiçbiyerde çekmemeye başlıyo vs. dedi doğrumudur bu?







  • Oncelijle 1000e on ve arka kmerasi iyi isinmadan cac oynatan varsa banada soylesin forum bende alayim 5 tane.


    Dostum ya bütçenin artmasi yada kriterlerinin gevsemesi lazim yoksa bu butcrde adam gibi model alamaz.

    Borusrde iyi sayisal özellikler yazan 3ay sonra idil gubudik basmatik ekran,2 saatte bataryasi biten bu gmobile casper piranha tarzi cindem ithal edilen 3.sinif flashtv telefonlari ni alirsin.

    Acelen yoksa bir parca bekle para biriktir derim,ki kafan eahat etsin yoksa 2~3 kisinin cok iyi super vs tirivirilari ile 1000lirayi gomersin aslinda 100dolarlik cihaza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liraya m4 aqua iyi olur
  • LG G3 ve Sony Xperia Z2 düşündüm 2.el az kullanılmış temiz bi şekilde bulabilirim 1200e falan diye, ben telefon buz gibi kalsın demiyorum tabiki ısınıcak ama samsungun cihazlarındaki gibi cayır cayır yanmıycak aa gibi bi oyunda, G3 ve Z2 arasında hangisini önerirsiniz? Benim 2side hoşuma gitti ama kafamı karıştıran çok özellikleri var 2sininde

    1-G3 te gorilla glass varmış Z2de yok.
    2-Z2 su geçirmez G3te öyle bi özellik yok.
    3-G3 1440p Z2 1080p.
    4-Z2 nin şarj ı daha fazla dayanıyo G3e göre.
    5-G3 çerçevenin tamamını kullanarak baya geniş bi ekran sunmuş.
    6-Kamera olarak ikiside çok iyi ama Z2 nin kamerası birazdaha iyi gibi.
    7-G3te 3gb ram, 32gb depolama alanı, Z2de 3gb ram 16gb depolama alanı.
    8-Z2nin arka kapağı açılmıyo ve değişmiyomuş yedek batarya taşıma şansım yok, G3ün açılıyo ve değişiyo yedek batarya taşıyabilirim.
    9-G3 plastik kasa ve yorumlarda biyerde şarj girişinin orda biyer sıcaklıktan çatlayabiliyomuş böyle bişey duydum.
    10-G3 ün menüsü, tasarımı vs. daha çok hoşuma gitti ama çevremdede durmadan sony al kafan rahat etsin diyenler var.

    Almışken iyisi olsun uzun süre idare etsin diyorum aldıktan sonra keşke almasaydım demek istemiyorum beni uzun süre idare etmesi lazım o yüzden bu kadar ince detaylara takılıyorum

    Ve son olarak bişey sormak istiyorum internetten almak istediğimde bakıyorum biyerde 1700lira olan telefon biyerde 1300 1400lira bu fiyat farkları neden böyle fazla? 1300lira olan yerden alsam ne gibi sorunlar çıkar ne zararı olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf26131 -- 21 Haziran 2015; 19:17:04 >




  • 1000liraya evet m4aqua ama daha ustte g3 z2 arasinda z2 derim,g3 2k ile arayuzdebile anlik takilma yaşayabiliyor kaldiki 2k ekran bataryayi resmen icior.saglamliktada keza z2 daha saglam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3le Z2 karşılaştırma videosu izledim, bataryalar ikisininde %100ken ikisiylede aynı süre 4k video çekiyolar, oyun oynuyolar bi süre sonra G3te %78civarı bişey kalıyor Z2de %85civarı kalıyo pekte bi fark yok yani, G3te yanımda yedek batarya taşıma şansımda var ama Z2de böyle bişey mümkün değil ama yinede çok kararsız kaldım 2telefonda çok hoşuma gidiyo aralarında pekte bi fark yok gibi bu küçük ayrıntılar dışında ama karar veremedim. Bu internet fiyatları hakkında bi bilginiz yokmu acaba? Aynı telefon biyerde 1700biyerde 1300 1400lira neden böyle bunlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.