Şimdi Ara

1000 TL'ye androidli Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,

    Bi arkadaşımla birlikte telefon arayışındayız. Beklentilerim;

    -Kaliteli müzik (kulaklıkla)
    -İnternet keyfi
    -Sağlamlık
    -Max 4" ekran (3.5" civarı ideal)


    Kamera hiç önemli değil.

    Aklımızda;

    * Xperia Ray var onun dşında tavsiyeleriniz? Ve Xperia kullanan arkadaşlar sıkıntıları/sevdikleri özelliklerini açıklarsa sevinirim.

    Bu arada esas bütçe 750 civarıydı 1000TL esnetilmiş hali :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektroEmre -- 2 Aralık 2011; 12:00:51 >



  • Bugün darty lerde sonyericsson xperia neo yüzde 20 indirimli 840 lira bütün beklentilerinizi karşılar mükemmel bir telefon bence kaçırmayın ben geçen pazar 999 liraya aldım indirimsiz ama yinede çok memnunum.
  • 1000 lira gibi bi bütçeye en iyi tavsiye edilicek smartphone tarzı cihazlar neo veya optimus black olur.. Bence siz bi alışveriş merkezine gidip bu iki cihazıda bi deneyin.
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar,

    Dün arkadaşla Vatan da Neo ve RAY'i inceledik. İkiside gayet başarılı cihazlar ancak Neonun yan tarafındaki metal kaplamalı ksım "gacur gucur" oynuyor ve parlak plastik kalitesizlik hissi veriyor. Hatta görevli elemanada gösterdik, hissedilir bir oynama var kullanan arkadaşlar ne diyor bilmiyorum bu durum için?

    LG'ye göz atma fırsatı bulursam bakacağım.
  • xperia neo'nun kasasıyla ilgili şikayetler mevcut zaten. genelde çatlamadan şikayet ediyor kullanıcılar. malzeme kalitesinde sıkıntı var gibi. ama yine de donanım olarak tavsiye edilebilecek bir smartphone modelidir. xperia ray neo ile aynı donanıma sahip tasarım farkı var ekran boyutu gereksiz küçük bence o yüzden neo'nun bir adım gerisinde kalıyor. yani neo mu ray mi dersen neo derim ve optimus black'i de tavsiyeme eklerim. o da fiyatının hakkını veren bir cihazdır.
  • xeria ray senin için ideal
  • Sağlamlık istiyorsan motorola Defy 3.5" ekran suya karşı dayanıklı,darbeye karşı da dayanıklı.HTC desire Z yi de düşünebilirsin dışı aliminyum kaplama camı Gorilla Glass fakat klavye biraz problemli diyorlar.Müzik önemli diyorsan SE live with walkman alabilirsin.Performans ve internet istiyorsan LG optimus black, Galaxy W ve Galaxy SL düşünebilirsin.
  • bende bu arlıkta telefon arıyorum LG optimus black ile Samsung galaxy S2 arasında kalmıştım forumda biraz araştırma yaptım sanırım yarın gidip mediamarkt'tan optimus black alacağım.

     1000 TL'ye androidli Telefon tavsiyesi
  • Xperia ray
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wRei

    Xperia ray

    Xperia ray bu telefonu mediamarkt'ta inceledim plastik kalitesi çok kötü gelmişti bana ve internetteki yorumlarıda okuyunca bunun herkes tarafından fark edildiğini anladım. Ben kararımı verdim sabah ilk içim optimus black almak olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rachadell

    quote:

    Orijinalden alıntı: wRei

    Xperia ray

    Xperia ray bu telefonu mediamarkt'ta inceledim plastik kalitesi çok kötü gelmişti bana ve internetteki yorumlarıda okuyunca bunun herkes tarafından fark edildiğini anladım. Ben kararımı verdim sabah ilk içim optimus black almak olacak

    İyi bir tercih yaptınız ben dış kasa değilde telefonda sistem ve hıza önem veririm telefon stabil çalıştıktan sonra gerisi beni pek ilgilendirmez . Ama "Optimus" herşeyiyle güzel bir telefon .




  • Teşekkürler arkadaşlar,

    Neo V piyat/performans olarak güzel bir cihaz ama kasası kalitesiz gibi geldi. Vatanda incelemiştim tam tersi RAY'in kalitesi daha iyi gibidi
    LG optimus black'te sanırım android 4.0'ı alamayacak?
  • 3310
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ElektroEmre

    Teşekkürler arkadaşlar,

    Neo V piyat/performans olarak güzel bir cihaz ama kasası kalitesiz gibi geldi. Vatanda incelemiştim tam tersi RAY'in kalitesi daha iyi gibidi
    LG optimus black'te sanırım android 4.0'ı alamayacak?

    LG Optimus Black'e android 4.0 gelicek :)

    LG, bu sabah resmi Facebook sayfasından yaptığı açıklamayla Optimus serisine mensup olan Black, 2X, 3D ve LTE modelleri için Google‘ın yayınlamış olduğu son versiyon olan Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinin geleceğini onayladı! İlk etapta 2011 yılı ürün portföyündeki Android akıllı telefonları için yeni bir yazılım ekibiyle kolları sıvayan LG’nin orta ve alt seviye cihazlar için de planları olduğunu biliyoruz.
    LG Mobile resmi Facebook sayfasında yer alan açıklamanın tamamı aşağıdaki gibidir;

    LG, ilk olarak bu yıl duyurduğu üst seviye akıllı telefonları; Optimus Black, Optimus 2X, Optimus 3D ve Optimus LTE’yi Ice Cream Sandwich (ICS) işletim sistemi versiyonuna güncelleyeceğini onayladı. Ayrıca diğer LG akıllı telefonlarının işlevselliği, özellikleri ve performansıyla uyumlu olup olmadığına karar vererek mümkün olan en fazla cihazı ICS işletim sistemi versiyonuna güncellemek için değerlendirmeler yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl Aralık’ta, gelecek olan güncellemenin takvimi ve ICS işletim sistemi versiyonuna güncellenecek olan diğer LG akıllı telefonlarını LG Mobile Küresel Facebook Sayfasında ve bölgesel LG internet sitelerinde yayınlayacağız. (www.facebook.com/LGMobile) LG hakkında çok daha fazla güncel bilgi için lütfen bizi takip edin!

    kaynak :https://www.facebook.com/notes/lg-mobile/announcing-the-initial-plan-for-android-40-ice-cream-sandwich-upgrade/316431148368212




  • Teşekkürler arkadaşlar.
    Bugün 799TL'ye Xperia Ray aldık arkadaşımla hayırlı olur inşallah
  • iyi tercih hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun, şarz durumu nasıl ?
  • Teşekküe ederim,

    Selamlar şarj durumu bana göre gayet iyi bir günü rahat çıkarıyor,

    -Yarım saat wi-fi internet, 1.5 saat müzük 50-100 mesaj biraz kurcalama vs bir günün sonunda hala %30 civarı batarya oluyor.
    Genel olarak tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.