Şimdi Ara

1000-1500TL arasi anfi ve hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar
    uzun yillar idare edebilecek kaliteli bir seyler almak istiyorum. butcem dahilinde anfi ve 2 adet on hoparlor tavsiyesinde bulunabilirmisiniz. yadimci olabilirseniz sevinirim



  • meraba siz nasıl bi sistem arıyosunuz ?
  • Avr Anfi olarak DENON-1910 al 1.600 Tl sına medai markt a satılıyor peşin fiyatına yapı krediye 10 Taksit.
    Speaker olarak( Kule) Triangle öneririm. Antal, heleida gibi modeller. Çiftini 2-2.500 TL sına alırsın , Centerı da var çok iyi oda 500.-TL . Surroundalara gelince Muhtelif markaların çifti en fazla 300.-TL sına olanları var onları önerrirm. sana 10 yıl değil 20 yıl yeter. Anfi biraz pahalı diyorsan yukarıda ismini yazdığım anfi branşında yılın avr si seçildi. O kadar para veremem dersen Sony STR 820 yi al o 1.000 TL altında, Speakar olarkta çin imalatı Jamo al. Yok param var diyorsan speaker olarak B&W bütün dünyada tek geçilir 6 serisi çok iyi 7 daha iyi 8 çok çok iyi. neticede bu iş para işi nekadar para o kadar iyi cihaz.
    Hayırlı alışlar.
  • öneride bulunmadan önce ne amaçla kullanacaksınız acaba?stereo mu surround mı?stereo ise dinlediğiniz müzik tarzları neler,odanın büyüklüğü nedir?bunları bilmemiz öneride bulunma açısından sağlıklı olacaktır.
  • Ben araya girebilir miyim? :)

    Ben klasik müzik dinliyorum-tertemiz berrak bir sese ihtiyacım var; çok volüm gerekmez ama müziğimi en iyi şekilde dinlemek istiyorum.

    Harman Kardon HK970 anfiyi dün aldım. Hoparlör olarak ne önerilebilir bana?
  • sevgili ahmetgitar06 hoparlör olarak fiyat performans oranı mükemmel olan monitor audio rs6 yı önerebilirim.dinlediğiniz müzik tarzınada uygun.fakat bana göre amfiyi farklı seçebilirdiniz.genelde harman lar sert karakteristiği olan amfilerdir.bu yüzden klasikte yeterli performansı alamayabilirsiniz.
  • Nurkan Bey,
    üzüldüm şimdi-acaba hiç mi iyi olmayacak Harman Kardon? Eğer başka bir öneriniz varsa söyleyin belki ürünü değiştirme şansım olur.

    Ayrıca bahsettiğiniz hoparlörden göremedim nette, acaba Ankara'da bulabileceğim bir yer var mıdır?

    Ben Yamaha NS777 hoparlör alacaktım-birkaç mağazada kendi cdlerimle test etmiş ve sıcaklığına hayran kalmıştım, hatta gidip alacaktım. Siz ne düşünüyorsunuz bu hoparlör hakkında? RS6 ile kıyasladığınızda ne gibi görüşleriniz olur?

    Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

    Not: Bose701 merakım çabuk söndü- sanırım klasik müzik için bu hoparlör de çok uygun olmuyormuş...
  • bence daha yumuşak çalan marantz modellerinden biri seçilebilir.yada biraz daha performans arasanız roksan kandy,creek destiny yada naim naid modellerinden biride seçilebilir.bu 3 amfiyi ankarada bulma şansınız sanırım var.yamaha ns777 de dinlediğimizde daha çok pop ve rock karakterli müziklerde başarılı olduğunu gördük.size önerebileceğim triangle modellerinden biride olabilir.bose 701 de sert ve parlak çalan bir yapıya sahip bu yüzden bende önermiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.