Şimdi Ara

1000-1300 TL Arasi telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Telefon piyasasini uzun süredir takip ediyorum ve takip ettikce kararsizlasiyorum. Telefona gereginden fazla para vermek sacma geliyor 2bin 3bin bunlar bir telefon icin benim nezdimde çok yüksek mevlalar. Neyse..

    Lg G2 fiyat performans olarak cok iyi tamam ama 2gb ram ve g4 çıktiktan sonra iki eski modeli sıfır almak mantiksiz geliyor.

    Lg G3 fiyati 1300 civari paralel ithalat ( 32 gb 3 gb ram) makul duruyor aslında ama nedense ben bu telefonu elime alıp inceleyince pek ısınamadım. Sağlam gelmedi. Kamera performansi iyi değil fiyat araligina göre.


    Sony Z2 simdi bu telefon cok saglam, kaliteli tamam ama tasarimi bir garip. Bunun fiyatida g3 civarinda. Güncellemeleri almasi benim icin önemli ve 3gb ram olmasi.

    Htc on m8 gönlümdeki telefon olsada o fiyatlara çıkamam. Gerek de yok zaten.

    Sizden istedigim bu uç telefon ve baska telefonlari da göz önünde bulundurarak f/p olarak üst düzey, saglam, kamerasi iyi, bataryasi uzun gidecek. Güncelliğini uzun süre devam ettirecek bir telefonu eksigi artısı ile tavsiye etmeniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben z2 yi kendisini ve Z3 compact modeleri gördüm çok iyidir
    Düşünmem yani param olsa..
  • Bende paralel ithalat düşünüyorum z2 konusunda. Z3 compact özellik olarak z2 den ileri mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 o bütçede en iyi secenek diğer türlü g2 de çok cazip
  • Madem m8 almak istiyorsun ama pahali geliyor,o zaman ayni donanimi daha uygun fiyata sunan e8 de dusunebilirsin.
    Z2 ve g2 bir iki aya 2 nesil eski telefon olacak. Siz kullandiktan sonra satarken kac nesil olacagini dusunun. Ciddi deger kaybi olacak. G3 32 gb olmak kaydiyla gayet guzel telefondur. E8 in avantajlariysa daha kaliteli malzeme, boomsound, temiz ve stabil htc arayuzu, m8le birebir ayni performansa sahip olmasidir. Kararinizi iki modelinde kullanici deneyimlerini okuyup siz verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PharmaHii kullanıcısına yanıt
    m8le aynı donanıma sahip sadece plastik kasa ve tek kamera olan htc one e8e bakabilirsin yada meizi mx4 32gbı bekleyebilirsin
  • g3un bataryada ve performansta 2 k ekrandan dolayı kasım kasılan bır cıhaz malesef dıger yondelerden gayet ıyı,e8 ıse bır m8 sayılmaz malzeme kalıtesı vasat htc standartlarına gore,daha once m8 kullandım o yuzden e8ın kasa kalıtesınde m8le alakası yok buyuk ekran sart degılse z3comapct bakılabılır bu cıhazlardan daha mantıklıdır.ne 2 k sacmalıgı var nede klasık htc nın yetersız bataryası
  • 1500 civarına çıkabilirsen e8
    1200 civarına z2 veya g2
  • Nokia lumia 1020 al
  • arkadaşlar e8 i inceledim fakat elimde inceleme imkanım olmadı. Fiyatı çok daha fazla diğerlerine göre. G3 o batarya ile o ekran alınmaz duruyor her inceleme bataryaya kötü puan vermiş. Kafam daha çok karıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.