Şimdi Ara

1000-1300₺ Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bluetooth kulaküstü bir kulaklık arıyorum,aradığım en önemli özellik ses yalıtımının güçlü olup sağlam olması,zira ağırlıklı olarak dış mekanda ve sporda kullanmayı düşünüyorum. Beats Solo 3 Wireless almayı düşünüyordum ama vazgeçeceğim gibi. Sizlerden de tavsiye bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar, kulaküstü kulaklıklar spor yaparken sıkıntı çıkarabilir, kulaklık pedleri spor esnasında terden dolayı kısa zaman yıpranır, tavsiyem spor için kulakiçi ve su geçirmeyen kulaklık almandır. Misal ben spor yaparken anker soundbuds nb10 kullanıyorum ve memnunum. Kulaküstü olarak ise, film izlemek için Plantronics backbeat pro 2 modelini kullanıyorum, oyunlarda ise Steelseries Arctis 7 kullanıyorum. Baya memnunum hepsinden.
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Hocam kulakiçi de denedim,pahalı modelleri pek bilmiyorum ama 50-100₺ bandındaki kulakiçi modelleri ziyadesiyle baş ağrısı yapmakla beraber çabuk kaybediyorum,uzun süreli kullanmayı düşündüğüm için de bu husustan dolayı kulakiçi düşünmüyorum. Şu an Sony MDR-ZX610AP kullanmaktayım dediğiniz gibi kulak pedleri artık yıprandı iyice. (2,5 senedir kullanıyorum)

    Kulak pedlerinin değişebilir olması da çok iyi olur,dediğiniz gibi hangi modeli alırsam kulak pedi konusunda sıkıntı yaşayacağım görünüşe göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorkshire. -- 20 Kasım 2017; 13:7:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.