Şimdi Ara

100.000TL değerinde ne programı yazılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bugün bi arkadaşım söyledi bi tanıdığı yurt dışında biyere 100,000TL ye program yazıp satıyormuş. Tabi aslını bilmiyorum gerçek mi csb mi. Çocuk 19 yaşında. Düşündüm, o yaşta o paraya nasıl bi program yazılabilir. Tamam yaşla bağdaştırmamak gerek ama tek başına ve o tecrübeyle nasıl olabiliyor yani? Gerçekse çocuğu arayıp yazılım işi ayarlar mı diye konuşmayı düşünüyorum. Bu tarz bişeye şahit olan biri varsa paylaşabilir mi lütfen? Yada bi fikri olan? Çocukla görüşüp böbreklerimden olmak ta var . Bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu. Ne düşünüyosunuz?



  • Abs,Esp,Tcs gibi yazılımların argesinde söz sahibi olacak kadar nitelikliysen daha fazla kazanırsın.
  • ben de 13 yasinda baslamistim. ORACLE'a Java se6 ile ilgili bir bug tespit ettiğimi soyledim . Debug sirasinda console donuyordu 6u05te sanirim. 10.000dolar odullendirmislerdi. ben ama para icin degil zevk icin programliyorum . kendi hayatimi kolaylastircak tarzda .. Steve Wozniak gibi ... malesef ulkemizde para kazanma arzusuyla programa giren cok insan. hele su flappy bird ciktiktan sonra ... aa gunde 50.000 kazaniyor hemde boyle basit bir oyundan ben de yaparim diyorlar ... dedigim gibi para bunlara merak salmaya neden olmamali.
    iyi gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yerde calisacaksaniz bir telefon sirketine girin her yaptigim uygulama icin prim istiyorum diyin ben sahsen oyle yapiyorum 100.000 olmasa bile akiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfdemir

    Arkadaşlar merhaba, bugün bi arkadaşım söyledi bi tanıdığı yurt dışında biyere 100,000TL ye program yazıp satıyormuş. Tabi aslını bilmiyorum gerçek mi csb mi. Çocuk 19 yaşında. Düşündüm, o yaşta o paraya nasıl bi program yazılabilir. Tamam yaşla bağdaştırmamak gerek ama tek başına ve o tecrübeyle nasıl olabiliyor yani? Gerçekse çocuğu arayıp yazılım işi ayarlar mı diye konuşmayı düşünüyorum. Bu tarz bişeye şahit olan biri varsa paylaşabilir mi lütfen? Yada bi fikri olan? Çocukla görüşüp böbreklerimden olmak ta var . Bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu. Ne düşünüyosunuz?

    ve o arkadasin 100.000 kazansa burda olmaz seninle irtibata gecmez sirkete alirlar onu oyle bir durumda inanmayin bunlara ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Visual Studio Ultimate bile o kadar değil. Oyun motorları vb. o fiyattan olabilir belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 7 Haziran 2014; 23:50:29 >
  • Aldığım bilgiye göre yurt dışında otelleri olan bi tanıdığı için, otele giren çıkanın kaydını alan bir program yazıyormuş. Daha programı yazmaya başlamadan 105.000TL vermiş adam. Şuan yazım aşamasındaymış ta, abi adamın o kadar oteli var da hiç mi sunucusu yok bu kayıtları tutan. bugüne kadar deftere mi kaydediyodu şimdi 19 yaşında çocuğa program yazdırıyo anlamış değilim. Yakında fırsatım olursa görüşcem arkadaşla daha derin bilgi alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.