Şimdi Ara

10 Yıllık SSD ile Yeni SSD'lerin Kutu içeriğini kıyasladık. Ne varsa eskide var! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir karşılaştırma yapmıyorum, sadece fiyat bilgisi veriyorum.
    Hâlâ TL bazında yakın fiyatlarda satıldığını belirttim, ekstra olarak da: 1GB=1Dolar planlamasından da bahsediyorum.

    Durumla ilgili duygu veya düşünce barındıran bir anlam yok.

    Yorum için teşekkürler.

  • gerçekten eskiler ne güzeldi, anakartla en az 4 sata kablosu çıkardı, vidalar farklı stikerlar, daha neler neler kutudan çıkardı.. kutu tam kapalı olurdu, son yıllarda evga dışında bunu uygulayanı görmedim. kutuyu bir poşet ile ambalajlamaktan kaçınıyorlar.

  • kordexa K kullanıcısına yanıt
    ilk bilgisayarı aldığımda sata 2 çıkmıştı, teknoloji daha geriydi ama ürünlerde çok daha özen vardı, kutu tasarımları ürünlerin ambalajlanması bambaşkaydı, ya şimdi 300dolarlık anakartı alıyorsun pazar poşetine sarıp veriyorlar.. 6 yıllık wifi adaptör kullanıyorum, 3 tane yeni adaptör aldım hepsinin çekimi daha kötü, eski joystiğim var elde oturuşu tepkisi bambaşka.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaciRomantik

    Selamlar, bende de ilk çıktığında aldığım ocz vertex 3 60 gb versiyonu vardı. Vardı diyorum çünkü yeni teknoloji olduğu için daha deneyim etmemiş olanlar vardır; ssdlerin bir ömrü var ve ben bu ömrü 8 yıl sonunda aslında orta düzeyde bir okuma yazma sayısı yaparak doldurdum. Ssd bir gün çat diye mefta oldu.

    Videoda bahsedilmiş zaten ama cidden kasası çok güzel ve kaliteliydi, metaldi. Kutuda kaliteli sünger vardı, ekstradan 3.5" için dönüştürücü vardı. Vidaları titreşim önleyiciliydi. Yıllar geçtikçe tüm ürünler kalitesizleşiyor. Mesela şuan boş evde kendi kendine takılan bir buzdolabım var dedemden kalma yanlış bilmiyorsam tam 48 yıllık. Markası elektrolux, tek kapılı. Şuan 10-15bin verip de bu emektarın kasa kalitesini bulamazsınız. Hele ki kapı açma kulpu var ki (soğutma odalarının kulplarına benzer.) 48 yıldır bir kere bozulmamış. Nicelik arttı nitelik bitti.

    edit: Şimdi bitirdim videoyu, fiyat olarak hala aynı demişsiniz de o zamanlar aldığımızda yaklaşık 100 dolar falandı, dolar 1.6 civarında olduğu için 150 liraya almıştık. Şuan 120gb fiyatı 25 dolar falan. 4 kat ucuzlamış yani. Ama bizim paramız 10 yılda 4 kat değersizleştiği için bizde aynı fiyatta kaldı. Düşünsenize şuan ki ekonomimiz 2011 ekonomisi olsaydı sadece 37 liraya 120gb ssd alabilecektik. Komik.

    planlı eskitme olayı doğru





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.